2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canım içimi rahatlattın:)
Rica ederim gerçekleri söyledim:) Benim sıpa daha gel gel bay bay yapmayı bile bilmiyor, sadece del del diye seslenerek kollarını sallıyor gülüyor mesela.. Ama bol çığlıklı kahkahalı neşeli bir bebek öyle olunca bende bunları yapamamasına takılmıyorum.. Kaba motor becerilere ağırlık vermiş durumda Ali kendini daha çok o yönde geliştiriyor, her bebeğin baskın yönü farklı oluyor , sağlıklılar çok şükür bazı şeyleri erken bazı şeyleri geç derken yapacaklar en nihayetinde..

Kutlu olsun canım:) neden bu isteğini açıkça söylemiyorsun ki? Sen hatırlat nolacak. hatta bana hediye al de:)) isteyince çıkarıyormus dışarı en azından, karısı istediği halde cikarmayan erkekler var.

Beceriksiz ve tembel sıpalara bir tane de benden ekleyin lütfen :)

Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın

Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum zaten ama hani bu sene miniğimiz de bizimle birlikte ya belki bir değişiklik olsa iyi mi olurdu acaba diye düşünmüştüm Ev arkadaşına çok güldüm Benim bir arkadaşım da kocasına evlilik yıldönümünde pahalı bir parfüm almıştı özenerek. Eşi beğenmiş ama bir taraftan da çok kızmış çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını bir parfüme mi verdin diye Ertesi gün götürüp geri vermişler ve gömlek, kravat, ayakkabı, çocuklara kıyafet filan almışlar arkadaşım da bozulmuş tabi bir daha da hediye almam demişti

Aslında hatırlattım 2 hafta kadar önce şaka yollu da söyledim ama yine unuttu sanırım Ben söyleyince bir şeylerin yapılması da güzel tabi ama söylemeden yapılması çok daha farklı bir şey. Bence o incelik, romantiklik içten gelen bir durum canım her insanda olmaz zorla yapınca komik olur

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzuyu. Altta yatmıyor muydu? nasıl düştü? Benim kızım da kalkabilir her an korkuyorum beşiğinin parmaklıklarını yükseltip yere de minder koyayım diyorum.

Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz. Alt kattan mı düştü?

Bende arkadaşına güldüm :) bende o parfümü değiştiren şahıs gibiyim zerre romantizm yok :)) bazen böyle romantik olup eşime bozulayım diyorum o da 15 dk dan uzun sürmüyor :)

Çok geçmiş olsun allah korumuş . Park yatak çok yüksek ya düşse facia olur Allah korusun.. sen en alta almamış mıydın?

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzuyu. Altta yatmıyor muydu? nasıl düştü? Benim kızım da kalkabilir her an korkuyorum beşiğinin parmaklıklarını yükseltip yere de minder koyayım diyorum.

Teşekkür ederim canım hiç ihmal etmemek lazım çocuklar aklımıza gelmeyecek herşeyi yapiyor altta yatıyordu canım daha dunde yeni bir ince yatak aldık içine koymuştuk boyunuda asmiyordu aslında parmak ucuna sürekli çıkıyordu .. Ayy kalbim yerinden çıktı resmen ..fileyi dışardan merak ediyordu eğilmek isterken düştü galiba

Çok geçmiş olsun allah korumuş . Park yatak çok yüksek ya düşse facia olur Allah korusun.. sen en alta almamış mıydın?

En altta yatıyordu canım düştü zaten ayakları havadaydi ellerinin üstüne düşmüş muhtemelen kafasinida yatağın kenarına çarpmış hafif kızarıklık ve soyulmuş

Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz. Alt kattan mı düştü?

Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık

Bende arkadaşına güldüm :) bende o parfümü değiştiren şahıs gibiyim zerre romantizm yok :)) bazen böyle romantik olup eşime bozulayım diyorum o da 15 dk dan uzun sürmüyor :)
Ahhahah sabah kahvaltıda ben biraz somurtunca anladı galiba ilk dans müziğimizi açtı hadi dans edelim dedi kalktık dans ediyoruz mutfakta, kızım da şaşkın şaşkın gülüyor bize, biz de gülmeye başladık benimki de 15 dk sürdü galiba

Evet çok dikkatli olmak lazım ama bazen ne yaparsak yapalım kazalar oluyor malesef. Çabucak geçer inşallah, izin verirse biraz buz koy istersen çarptığı yere ben koyamadım geçen gün şişmişti.

Çok geçmiş olsun. Ben de sabaha karşı yanımıza almıştım, uyanmış, sürüne sürüne yatağın ucuna gelmiş, ordan hooo aşağı. Allah korudu, hiç bişeyi yoktu. Bundan sonra işimiz daha zor. Allaha emanet hepsi

Tugce16 çok geçmiş olsun.
Alt kata çok güvenmiştim aslında. Benimki sallanıyor çok rahat kalkamaz diye düşündüm ama güvenilmeyecek demek ki. Sizin odanızda mıydı park yatak kendi odasına mı geçirdiniz?

Teşekkürler canım kendi odamizdaydi yatağın yanındaydı yatak ve park yatağın arasına düşmüştü etrafında dikkat çekeceği biseyler olduğu zaman ses çıkarmıyordu oğlum ama hersabah uyandığında ses çıkarırdı bugün hiç duymadık ayy bende güveniyordum boyu yetmez diyodum yer yatağı daha tehlikeli geliyordu bu seferde çünkü sürünerek gidiyor heryere nerde yatiracagimi sasirdim

Tugce16 marzipan hamuru geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece

Teşekkürler canım valla Allah korumuş düştüğü yeri görseniz kesin gözü kafayı patlatmis dersiniz öyle sakat biyer hemen bugün bi sadaka vercem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…