- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
Rica ederim gerçekleri söyledim:) Benim sıpa daha gel gel bay bay yapmayı bile bilmiyor, sadece del del diye seslenerek kollarını sallıyor gülüyor mesela.. Ama bol çığlıklı kahkahalı neşeli bir bebek öyle olunca bende bunları yapamamasına takılmıyorum.. Kaba motor becerilere ağırlık vermiş durumda Ali kendini daha çok o yönde geliştiriyor, her bebeğin baskın yönü farklı oluyor , sağlıklılar çok şükür bazı şeyleri erken bazı şeyleri geç derken yapacaklar en nihayetinde..Sağol canım içimi rahatlattın:)
Kutlu olsun canım:) neden bu isteğini açıkça söylemiyorsun ki? Sen hatırlat nolacak. hatta bana hediye al de:)) isteyince çıkarıyormus dışarı en azından, karısı istediği halde cikarmayan erkekler var.Yarın evlilik yıldönümümüz. Şimdiye kadar hiç kutlamadık çünkü eşim romantik biri değil saçma bulur özel günleri. İstersen çıkalım filan der ama öyle söyleyince de sanki sadece ben istiyormuşum gibi olduğundan benim hevesim kaçar. Bu sene güzel bir organizasyon yapıp dışarı çıkmayı isterdim çünkü evde oturmaktan bunaldım sanırım ama nerdeee! eşim kesin unutmuştur zaten. En iyisi hiç hatırlamamış gibi yapayım ben de
Rica ederim gerçekleri söyledim:) Benim sıpa daha gel gel bay bay yapmayı bile bilmiyor, sadece del del diye seslenerek kollarını sallıyor gülüyor mesela.. Ama bol çığlıklı kahkahalı neşeli bir bebek öyle olunca bende bunları yapamamasına takılmıyorum.. Kaba motor becerilere ağırlık vermiş durumda Ali kendini daha çok o yönde geliştiriyor, her bebeğin baskın yönü farklı oluyor , sağlıklılar çok şükür bazı şeyleri erken bazı şeyleri geç derken yapacaklar en nihayetinde..
Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum zaten ama hani bu sene miniğimiz de bizimle birlikte ya belki bir değişiklik olsa iyi mi olurdu acaba diye düşünmüştümEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Benim ev arkadaşım bir erkek romantikse eve durduk yere çiçek alıp gelirse o erkekten kıllanırım kesin bir işler çevirmiştir diyordu :)))
Erkeklerin geneli eşin gibi canım. Bence en önemli olan şey herhangi bir günde sana nasıl davrandığı. Gerçek hassaslık ve eşlik bu çünkü. İyi bir eş iyi bir baba ve iyi bir evlat olduktan sonra, boşver onun da eksiği bu olsun :)
Aslında hatırlattım 2 hafta kadar önce şaka yollu da söyledim ama yine unuttu sanırımKutlu olsun canım:) neden bu isteğini açıkça söylemiyorsun ki? Sen hatırlat nolacak. hatta bana hediye al de:)) isteyince çıkarıyormus dışarı en azından, karısı istediği halde cikarmayan erkekler var.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzuyu. Altta yatmıyor muydu? nasıl düştü? Benim kızım da kalkabilir her an korkuyorum beşiğinin parmaklıklarını yükseltip yere de minder koyayım diyorum.Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın
Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz. Alt kattan mı düştü?Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın
Bende arkadaşına güldüm :) bende o parfümü değiştiren şahıs gibiyim zerre romantizm yok :)) bazen böyle romantik olup eşime bozulayım diyorum o da 15 dk dan uzun sürmüyor :)Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyorum zaten ama hani bu sene miniğimiz de bizimle birlikte ya belki bir değişiklik olsa iyi mi olurdu acaba diye düşünmüştümEv arkadaşına çok güldüm Benim bir arkadaşım da kocasına evlilik yıldönümünde pahalı bir parfüm almıştı özenerek. Eşi beğenmiş ama bir taraftan da çok kızmış çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını bir parfüme mi verdin diye Ertesi gün götürüp geri vermişler ve gömlek, kravat, ayakkabı, çocuklara kıyafet filan almışlar arkadaşım da bozulmuş tabi bir daha da hediye almam demişti
Çok geçmiş olsun allah korumuş . Park yatak çok yüksek ya düşse facia olur Allah korusun.. sen en alta almamış mıydın?Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kuzuyu. Altta yatmıyor muydu? nasıl düştü? Benim kızım da kalkabilir her an korkuyorum beşiğinin parmaklıklarını yükseltip yere de minder koyayım diyorum.
Çok geçmiş olsun allah korumuş . Park yatak çok yüksek ya düşse facia olur Allah korusun.. sen en alta almamış mıydın?
Canım çok geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz. Alt kattan mı düştü?
AhhahahBende arkadaşına güldüm :) bende o parfümü değiştiren şahıs gibiyim zerre romantizm yok :)) bazen böyle romantik olup eşime bozulayım diyorum o da 15 dk dan uzun sürmüyor :)
Evet çok dikkatli olmak lazım ama bazen ne yaparsak yapalım kazalar oluyor malesef. Çabucak geçer inşallah, izin verirse biraz buz koy istersen çarptığı yere ben koyamadım geçen gün şişmişti.Teşekkür ederim canım hiç ihmal etmemek lazım çocuklar aklımıza gelmeyecek herşeyi yapiyor altta yatıyordu canım daha dunde yeni bir ince yatak aldık içine koymuştuk boyunuda asmiyordu aslında parmak ucuna sürekli çıkıyordu .. Ayy kalbim yerinden çıktı resmen ..fileyi dışardan merak ediyordu eğilmek isterken düştü galiba
Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın
Tugce16 çok geçmiş olsun.
Alt kata çok güvenmiştim aslında. Benimki sallanıyor çok rahat kalkamaz diye düşündüm ama güvenilmeyecek demek ki. Sizin odanızda mıydı park yatak kendi odasına mı geçirdiniz?
Tugce16 marzipan hamuru geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?