Çok geçmiş olsun. Ben de sabaha karşı yanımıza almıştım, uyanmış, sürüne sürüne yatağın ucuna gelmiş, ordan hooo aşağı. Allah korudu, hiç bişeyi yoktu. Bundan sonra işimiz daha zor. Allaha emanet hepsi
Evet çok dikkatli olmak lazım ama bazen ne yaparsak yapalım kazalar oluyor malesef. Çabucak geçer inşallah, izin verirse biraz buz koy istersen çarptığı yere ben koyamadım geçen gün şişmişti.
Ahhahah sabah kahvaltıda ben biraz somurtunca anladı galiba ilk dans müziğimizi açtı hadi dans edelim dedi kalktık dans ediyoruz mutfakta, kızım da şaşkın şaşkın gülüyor bize, biz de gülmeye başladık benimki de 15 dk sürdü galiba
Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık
Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık
Çok geçmiş olsun. Ben de sabaha karşı yanımıza almıştım, uyanmış, sürüne sürüne yatağın ucuna gelmiş, ordan hooo aşağı. Allah korudu, hiç bişeyi yoktu. Bundan sonra işimiz daha zor. Allaha emanet hepsi
kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.
kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.
Tugce16marzipan hamuru
geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
Kızlar oğlum gece tutunarak ayağa kalkmis park yataktan düştü Allaha şükür küçük kizariklikla atlattık ama daha kotusu olabilirdi yatagimizin kenarlarida var komidin yatağın dibinde yerde ellerinin üzerindeyken aldık ..nasıl önlem alinabilirse sizlerde onleminizi alın
Ahhahah sabah kahvaltıda ben biraz somurtunca anladı galiba ilk dans müziğimizi açtı hadi dans edelim dedi kalktık dans ediyoruz mutfakta, kızım da şaşkın şaşkın gülüyor bize, biz de gülmeye başladık benimki de 15 dk sürdü galiba
Tugce16marzipan hamuru
geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
Çok geçmiş olsun canım bu saatten sonra bariyer falan işlemez bunlara.. Yerdeki yastıktan destek alarak kanapeye çıkmaya çalışırken yakaladım Allah korusun yavrularımızı
Tugce16marzipan hamuruPaytiPo
miniklerinize geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmaz inşallah. Artık boylarından büyük işler yapıyor bu bücürler, dikkat etmek lazim
miniklerinize geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmaz inşallah. Artık boylarından büyük işler yapıyor bu bücürler, dikkat etmek lazim
Size de çok geçmiş olsun canım bizim gözümüzde hala küçük gozukuyolar galiba büyümüşler ayy geceden beri hala soku ben atamadim acaba yurumesinde bişey var mi yok uykusu geliyor uyumazdi diye paranoyaga bağladım iyice
Tesekkurler canim insallah tekrarlamaz aklim yerinden oynadi cok kotu bi durum Allah korusun meleklerimizi bianlik dusmeler omur boyu pismanligimiz olabilir
her saniyeleri yapabileceklerini dusunerek onlem almaliyiz mama sandLyesinde bile emniyet kemerini takin kizlar ordada ayaga kalkabiliyorlar