2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Teşekkürler canım ben yanımda yatirmayi dönmeye başladığı zaman bıraktım sizede çok geçmiş olsun

Allah bir yastıkta yaşlanmayı nasip etsin :)

Omzuna mi geliyordu yapma ya. Benim yatak daha yüksek ..

kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.

Geçmiş gitmiş olsun. Bu nasıl bir sabah, düşen düşene sadaka verelim evet

Çok büyük geçmiş olsun canım Allah korumuş meleği..

Böyle spontan gelişen durumlar daha hoş daha sıcak geliyor bana :) Nice mutlu yıllarınız olsun:)

Tugce16 marzipan hamuru geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
+1 Sabaha kadar emdi sürekli mızıldandı kabus gördü , atak dönemi değil diş huysuzluğu da geçmişti, tutulma olumsuz etkiledi..

Çok geçmiş olsun canım bu saatten sonra bariyer falan işlemez bunlara.. Yerdeki yastıktan destek alarak kanapeye çıkmaya çalışırken yakaladım Allah korusun yavrularımızı

Size de çok geçmiş olsun canım bizim gözümüzde hala küçük gozukuyolar galiba büyümüşler ayy geceden beri hala soku ben atamadim acaba yurumesinde bişey var mi yok uykusu geliyor uyumazdi diye paranoyaga bağladım iyice

Tugce16 marzipan hamuru PaytiPo miniklerinize geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmaz inşallah. Artık boylarından büyük işler yapıyor bu bücürler, dikkat etmek lazim

Tesekkurler canim insallah tekrarlamaz aklim yerinden oynadi cok kotu bi durum Allah korusun meleklerimizi bianlik dusmeler omur boyu pismanligimiz olabilir

her saniyeleri yapabileceklerini dusunerek onlem almaliyiz mama sandLyesinde bile emniyet kemerini takin kizlar ordada ayaga kalkabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…