Evet canım alt kattan ve ayağa kalktığında omuz hizasına geliyor eğilmek istiyordu sürekli bunun farkındaydım fakat bu şekilde düşeceğini hiç tahmin etmiyordum kendisini çok mu one verdi nasıl oldu anlayamadık
Canim dikkat et ayaga kalkmayi oturmayi kesfetmeyi biranda yapiyolar hic aklimin ucundan gecmezdi cunku boyu kadar zaten park yatagin ustune devrilecegini dusunurdum ziplarken ama kendisinin dusecegini dusunmezdim nasil egildiyse artik
Ahhahah sabah kahvaltıda ben biraz somurtunca anladı galiba ilk dans müziğimizi açtı hadi dans edelim dedi kalktık dans ediyoruz mutfakta, kızım da şaşkın şaşkın gülüyor bize, biz de gülmeye başladık benimki de 15 dk sürdü galiba
Oyle canim hic zapdedemiyoruz suanda bile nerde tehlike var oralarda evde esim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum ama olacak varsa herturlu oluyor
Oyle canim hic zapdedemiyoruz suanda bile nerde tehlike var oralarda evde esim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum ama olacak varsa herturlu oluyor
Canim dikkat et ayaga kalkmayi oturmayi kesfetmeyi biranda yapiyolar hic aklimin ucundan gecmezdi cunku boyu kadar zaten park yatagin ustune devrilecegini dusunurdum ziplarken ama kendisinin dusecegini dusunmezdim nasil egildiyse artik
Evet nasıl başarmış hayret gerçekten. Benim kız ayağa kalkıyor zaten tutunup yatağın içinde. Yaylı yatak almıştım, önceki şiltesini de üstüne koydum bide. çok yüksek oldu ayarlamak lazım.
kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.
Çok geçmiş olsun. Ben de sabaha karşı yanımıza almıştım, uyanmış, sürüne sürüne yatağın ucuna gelmiş, ordan hooo aşağı. Allah korudu, hiç bişeyi yoktu. Bundan sonra işimiz daha zor. Allaha emanet hepsi
Tugce16marzipan hamuru
geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
Hava çok garip gerçekten benim kızım normalde az uyurdu gündüz bugün hiç uyumadı sürekli ter içinde sabah akşam suya sokup çıkarıyorum ferahlayınca biraz kestiriyor.
kizlar gecmis olsun.. benimkide dustu bu sabah. benim yatagimda yatirdim etrafina yorgan yastikla bariyer yapiyordum. hatta biraz bacaklarina dogru yigiyordum ki dogrulamasin diye. dogrulamayinca agliyor sesine gidiyordum. bu sabah dogrulmus bariyeri asmis. kut diye bir ses ve ciglikla aglama. kucagima alinca bir iki daha aglayip sustu. susunca ciddi birsey olmadigini dusunuyorum. nasil dustugunu neresini vurdugunu anlayamadim pek.