2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım maşaallah senin bıdığa o zaman sen onu biraz zor zaptedicen, güçlü kuvvetli olacak. Bununla geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz.

Omzuna mi geliyordu yapma ya. Benim yatak daha yüksek ..

Canim dikkat et ayaga kalkmayi oturmayi kesfetmeyi biranda yapiyolar hic aklimin ucundan gecmezdi cunku boyu kadar zaten park yatagin ustune devrilecegini dusunurdum ziplarken ama kendisinin dusecegini dusunmezdim nasil egildiyse artik

Çok tatlı bir kutlama olmuş, bu spontane gelişen dansı dışarıda yemeğe tercih ederim :)

Canım maşaallah senin bıdığa o zaman sen onu biraz zor zaptedicen, güçlü kuvvetli olacak. Bununla geçmiş olsun. İnşaallah tekrarı olmaz.

Oyle canim hic zapdedemiyoruz suanda bile nerde tehlike var oralarda evde esim yoksa ne temizlik ne yemek yapabiliyorum ama olacak varsa herturlu oluyor

Canim dikkat et ayaga kalkmayi oturmayi kesfetmeyi biranda yapiyolar hic aklimin ucundan gecmezdi cunku boyu kadar zaten park yatagin ustune devrilecegini dusunurdum ziplarken ama kendisinin dusecegini dusunmezdim nasil egildiyse artik
Evet nasıl başarmış hayret gerçekten. Benim kız ayağa kalkıyor zaten tutunup yatağın içinde. Yaylı yatak almıştım, önceki şiltesini de üstüne koydum bide. çok yüksek oldu ayarlamak lazım.

Geçmiş olsun canım ya

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş her yere yastık koyacağız bu gidişle biz nereye yatacağız bilmem.

Tugce16 marzipan hamuru geçmiş olsun kızlar walla melekler koruyo kuzuları ..
Kanlı ay tutulmasından mı hava kapalı ve çk nemli ondan mı bnm kız hiç uyumadı bu gece
Hava çok garip gerçekten benim kızım normalde az uyurdu gündüz bugün hiç uyumadı sürekli ter içinde sabah akşam suya sokup çıkarıyorum ferahlayınca biraz kestiriyor.

Çok geçmiş olsun canım bugün düşme günü sanırım Allah’tan kuzular iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…