2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun..

Çok çok geçmiş olsunn..

Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-28-20-28-11.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
Hadi ya geçmiş olsun canım. Acaba başka bir doktora mı gitseniz? Samsun’a filan?
Bebeği bu kadar kötü etkileyebileceğini hiç düşünmemiştik. İdrardaki bakteri bilinmeden de ne ilacı yazacak doktor da haklı. Ama resmen içim yanıyor kızım zayıfladıkça. Etleri yumuşacık oldu, kollarındaki boğumlar kayboldu

Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Öncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsun

Nitrit ne çıkıyo tahlillerde?

Öncelikle yerim o içe bülülen ayak parmaklarını:)) noktalar çk belli diil ama bence sen teşhisi koymuşsun susam alerji yapmiş olablr susamın alerjenliği yüksektr geçmiş olsun
Ay ye tabiki teyzesi ben de sabah akşam yiyorum tutamıyorum kendimi
Saol cnm aynen susam alerji yaptı demekki. Yarın geçer inşallah.

geçmiş olaun canım idrarı verebildiniz öi

Niye bu kadar uzun sürdü kiyamam ya

Canım isilik olabilir mi? Sıcaktan olmuş olabilir.

Kuzum yaa kıyamam. Sebebini bulsalar iştahı yerine gelir ama sebebini bulamamaları kötü olmuş :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…