2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım isilik olabilir mi? Sıcaktan olmuş olabilir.
Canım isilik olmuştu ama bu şekilde değildi ya. Hala tüm vücudu benek benek. İki gün önce ateşlenmişti ondan da olabilir, dün sabah susam yemişti ondan da olabilir. Ya da bi hastalık Allah korusun. Yarına geçmezse doktor yolları gözüktü.

SLM kızlar herkese güzel bir pazar diliyorum. BEnimde canım kıza sıkılıyor. Sanki hiç gelişmiyor. Kilo almıyor oğlum ya az hareket ettiğinden kilolu geliyor. Bu aralar ikiside ağızlarına verdiğim herşeyi çıkarıyorlar. Mamayı da içmiyorlar. Kız zaten emmiyor.. off bir günde şuraya süperiz, herşey yolunda vs şeyler yazmak istiyorum yaaaa
Çocukları düşen arkadaşlar çok geçmiş olsun. Bizde park yatak kullanıyoruz ve içine yarı ortopedik kalın yataklardan aldım ben. Kızdan korktum şimdi oğlan daha kalkamadığı için sıkıntı yokta.

Kızım bugün bütün vücudu böyle nokta nokta oldu, ya alerji belirtisi ya da kızamık falan mı ki.. bugün eline simit vermiştim. SusamI mı alerji yaptı acaba. Huzursuzluğu kaşıntısı vs si yok.
Alerjik kızarıklık gibi değil küçük taneli daha çok isilik gibi. Ama belli olmaz kimi bebekte böyle minik minikte oluyor. Susam alerjen canım yapmış olabilir. Bu durumda tahinde vermemelisin. Kızarıklıklar geçtikten en az 3 gün sonra tekrar deneyerek emin olabilirsin.

Canım havalar orada nasıl bilmiyorum ama burada çoooook sıcak inan geberiyoruz sıcaktan iştahları ondan etkilenmiş olabilir. Kızının boyu uzuyorsa sorun yok canım çok hareketli olduğundan yediğini eritiyordur.

Canım benimki de ağzından çıkarıyor. Burada çok yazdım ekmek yiyor diye. Aklıma geldi bebek keki patates keki falan yaptım en azından besleyici onları kemiriyor. Dene istersen.

Canım benimki de ağzından çıkarıyor. Burada çok yazdım ekmek yiyor diye. Aklıma geldi bebek keki patates keki falan yaptım en azından besleyici onları kemiriyor. Dene istersen.
Canım benimkiler ekmeğide çıkarıyor. Önceden çok güZel yiyorlardı herşeyi. İkisinde de 2 diş var bu arada. Bilmiyorum neden? Bakıcıda zorluyormuş acaba ondanmı tiksindiler anlamadım. Büyük kızımda da zorla yedirmişti nefret etmiş çocuk herşeyden. Şimdi bunlara yapıyor. Zorlama diyorum diyor üzülüyorum, eriyor vs dedi iyice canım sıkıldı

Çok geçmiş olsun burada arkadaşlar bahsediyordu 6. Hastalık da olabilir.

Yemeyince bakıcı da üzülüyordur :/ Sıcaktandır umarım. Geçer inşallah bu dertlerimiz.

benim annemde zorla yediriyor sana kalsa gelismeyecek bu cocuklar diyor.

Kızlar miniklere cizgi film ızletıyormusunuz
benim oglumdada kizimdada tv hep aciktir. donup baktiklari yok. evde herhangi bir sey gibi algilaniyor artik. yalniz son zamanlarda oglumla ilgilenemedigim icin biraz dozu kaciyor.. cok sakinmak daha cazip hale getirebilir ama tam terside olabilir. cocugu gozlemlemek ve ona gore davranmak lazim.

Ben de izletmıyorum ama cevremde ne kadar cizgi filmle buyumus cocuk varsa resmen genel kulturlerı gelişmiş. Gorumcemın cocukları 4 ve 5 yasında gezegenler yer cekimi fizik kanunları ülkeler baskentleri İngilizce renkler sayılar alfabe kelimeler dini bir çok bilgi tarih coğrafya ne varsa biliyorlar ve hepsini cizgi filmlerden ogrenmişler. Komsumuzun oglu da 6 yasında o da aynı.Diksiyonları cok duzgun cok kibarlar. Acaba sakınmamak mı lazım

Kızlar miniklere cizgi film ızletıyormusunuz
Biz hiç ekran göstermedik canım. Her açıdan zararlı bebeğe. Eğer izleteceksen de 3 yaşa kadar olan kanallardan izlet. Normal çizgi filmler çok hareketli olduğundan dikkat dağınıklığı yapıyor.

Biz hiç ekran göstermedik canım. Her açıdan zararlı bebeğe. Eğer izleteceksen de 3 yaşa kadar olan kanallardan izlet. Normal çizgi filmler çok hareketli olduğundan dikkat dağınıklığı yapıyor.
Yukarıda da yazmıstım cevremdeki 3 cocuk da dogdularından beri televizyon izliyor 24 saat cizgi film acık evlerinde ve cocuklar inanılmaz uyumlu akıllı bilgili anneleri cizgi filmden ogrendıler her seyı diyor. Ben de izletmıyorum ama kafama takıldı cocuga ket vurmak ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…