Tüm değerlerine baktırmak istedim. Tsh Hormonu, B12, d vitamini, kalsiyum, çinko ve bi sürü değere bakıldı. Çok şükür sıkıntı yok. Alerji testi sonucu daha çıkmadı, vücuttaki benekler de duruyo daha. Demir Damlası yerine ferromixin saşe vermeni tavsiye ederim, doktoruna danışarak.Neden kan verdiniz ki neden gerek duyuldu
Benimkinde geçen aşısında parmaktan baktılar 10,5 falan dedi sınırdaymis kan damlasini kullanmaya devam et dediler ama hiç kullanmıyorum çünkü aşırı derecede kabızlık çekiyor
geçmiş olsun bi alerji ihtimalinden dolayı kan verdiniz anladigim kadariylaTüm değerlerine baktırmak istedim. Tsh Hormonu, B12, d vitamini, kalsiyum, çinko ve bi sürü değere bakıldı. Çok şükür sıkıntı yok. Alerji testi sonucu daha çıkmadı, vücuttaki benekler de duruyo daha. Demir Damlası yerine ferromixin saşe vermeni tavsiye ederim, doktoruna danışarak.
Canım çilek mobilyanın büyüyen karyolasından bizimki. Korkuluğu yükseltilince baya derin oluyor çıkması imkansız gibi.
Bizde ferritin 13.9 şu. Sizin çok iyi. Bizde demir 60. Bize de takviye yazıldı. Demir deposu doluyken nasıl oluyor da demir düşük olabiliyor?Kızlar tahlil sonuçlarımız çıktı. Demiri eksikmiş demir takviyesi yapıcaz dedi doktor. HGB 11,2 g/dl. Ferritin 23,3 ng/ml. Demir 38 ug/dl. Çok mu düşük ya, hiç takviye kullanmadım şimdiye kadar sanırım hata ettim
canım benimde aklıma tek böbrek geliyor. Acaba idrar yolu enf oluyor desem tahlilde kanda çıkıyor. idarda birşey çıkmıyor. aslında bir kaan hocayı arasamda sorsam. onu bir kere aradım ulaşamadım. antibiyotik sormak için. Cep tlfnu olsa iyi olurdu. Yemesi iyi. Demir de vermiyorum. Kadir tuğcu vermene gerek yok demiş. HGB 12 çıkmıştı geçen. ama demir 6 idi. yinede gerek yok yazmış. kullansammı acaba? öncesinde 2şer kutu ferromixin kullanmıştım sadeceHadi ya çk sık ateşlndi antbytk vermemye çalış bakalım cnm onlar mı bozdu nedr bilememek çk can sıkıcı.kaan hocaya bi danışsan mı? İdrar yolu enf e yatkınlık yaparmı bu böbrekle ilgli durum aklıma o gelip duruyo bnm iştahı nasıl?demir kullanıyomusun?
Canım sanki iyi gibi, bizimki daha düşük ben yinede kullanmıyorum. Hatamı ediyorum bilmiyorumKızlar tahlil sonuçlarımız çıktı. Demiri eksikmiş demir takviyesi yapıcaz dedi doktor. HGB 11,2 g/dl. Ferritin 23,3 ng/ml. Demir 38 ug/dl. Çok mu düşük ya, hiç takviye kullanmadım şimdiye kadar sanırım hata ettim
Ay çok komik çok tatlı :))) benimki cok temkinli oturuyor. Yerde duran mindere yavasca uzaniyor, elini koyunca poposunu da yavasca yere koyuyor:)) jenny de söylemiş ya, ahşap karyola bildiğin, parmaklıklarini da en yükseğe getirirsin boyunu bile aşar. Kenarlara da koruyucu minder mi neyse ondan takarsin kafasını çarpmaz
Çok şeker ya allah esirgesin:) bizimki pek bişey öğrenmiyor hata bende sanırım.Maşallah canim sena'ya akıllı bidik tabi .. Benimki hiic umrunda değil çarpa çarpa düşe düşe evde hic iş yapmıyorum eşim evde yoksa yemek bile yapmıyorum ama dizlerini bacaklarını görsen hep minik minik morarmış :) çok hassas ciltli simdi de dış kapıyı öğrendi surune surune gidiyor orda ağlıyor :)
Çok şeker ya allah esirgesin:) bizimki pek bişey öğrenmiyor hata bende sanırım.
Kadir tugcu ferritin proteindr eğer hgb düşükse demiri taşımak için daha çok protein yani ferritin gerekr dolaysyla ferritin yükselr dyo evet mantıklı ama bnm kızın da düşük çıktı ve hmn ferrum damla basladık ferromixin in demir içeriği düşük oldgu için sakın onu verme hmn yükseltmemz gerek dedi doktor ona güvenrm bgn hmn basladım demire 7 çıkmştı b12 300 e bile ek takvye şart dyo doktor hematologta aynı fikirde iğne tedavsi olck kdr diil ama mesela babytamin kullanıodm piyasadan çektiler yok şuan bana 2 ay yüklen bakliyata dedi bidaa bakıcaz demir ve b12 çok önemli veriyorum ben wallacanım benimde aklıma tek böbrek geliyor. Acaba idrar yolu enf oluyor desem tahlilde kanda çıkıyor. idarda birşey çıkmıyor. aslında bir kaan hocayı arasamda sorsam. onu bir kere aradım ulaşamadım. antibiyotik sormak için. Cep tlfnu olsa iyi olurdu. Yemesi iyi. Demir de vermiyorum. Kadir tuğcu vermene gerek yok demiş. HGB 12 çıkmıştı geçen. ama demir 6 idi. yinede gerek yok yazmış. kullansammı acaba? öncesinde 2şer kutu ferromixin kullanmıştım sadece
Canım sanki iyi gibi, bizimki daha düşük ben yinede kullanmıyorum. Hatamı ediyorum bilmiyorum
Ben de istiyorum hecelesin en azından baba desin. ama haklısın her şeyin zamani var akışına bırakmak lazımYok canim öyle düşünme benim anladığım kadarıyla bebekler yapmak istedikleri zaman yapıyor ben burda yazılanları okuyunca hergün bay bay alkış yapmasını ogreteyim diyorum hiçbirşeyi öğrenmek istemiyor sonra benim oğlum niye yapmıyor diyip kurguladikca kurguluyorum ama her bebek gelişimi farklıymış zamanı gelince hemen yapi veriyorlar..
inan ben de anlamadım. ama demir takviye edicem sanırım. çünkü anne sütünden başka bişi yemiyo doğru dürüst.Bizde ferritin 13.9 şu. Sizin çok iyi. Bizde demir 60. Bize de takviye yazıldı. Demir deposu doluyken nasıl oluyor da demir düşük olabiliyor?
B12 ilacı vermiyor musun yani bakliyat mi sadece?Kadir tugcu ferritin proteindr eğer hgb düşükse demiri taşımak için daha çok protein yani ferritin gerekr dolaysyla ferritin yükselr dyo evet mantıklı ama bnm kızın da düşük çıktı ve hmn ferrum damla basladık ferromixin in demir içeriği düşük oldgu için sakın onu verme hmn yükseltmemz gerek dedi doktor ona güvenrm bgn hmn basladım demire 7 çıkmştı b12 300 e bile ek takvye şart dyo doktor hematologta aynı fikirde iğne tedavsi olck kdr diil ama mesela babytamin kullanıodm piyasadan çektiler yok şuan bana 2 ay yüklen bakliyata dedi bidaa bakıcaz demir ve b12 çok önemli veriyorum ben walla
Ne gerekiyorsa yap canım demir hayati önem taşıyorinan ben de anlamadım. ama demir takviye edicem sanırım. çünkü anne sütünden başka bişi yemiyo doğru dürüst.
ben aldım 2 şişe sarrofenol B öylece duruyor. bari bende vereyim bugünden itibaren. en azından 1 şişesini içireyim bu aralar.Kadir tugcu ferritin proteindr eğer hgb düşükse demiri taşımak için daha çok protein yani ferritin gerekr dolaysyla ferritin yükselr dyo evet mantıklı ama bnm kızın da düşük çıktı ve hmn ferrum damla basladık ferromixin in demir içeriği düşük oldgu için sakın onu verme hmn yükseltmemz gerek dedi doktor ona güvenrm bgn hmn basladım demire 7 çıkmştı b12 300 e bile ek takvye şart dyo doktor hematologta aynı fikirde iğne tedavsi olck kdr diil ama mesela babytamin kullanıodm piyasadan çektiler yok şuan bana 2 ay yüklen bakliyata dedi bidaa bakıcaz demir ve b12 çok önemli veriyorum ben walla
ben nisanda baslamistim. 18 kilo verdim. 4 ay oldu... cok kolay olmadi cunku ben durmadan tikinan biriyim. 90 la dogum yaptim 80 e dustum sonra sut olsun yag olsun bal olsun diye diye 87 ye ciktim. vel hasili simdi 67 yim.. bi 7 kilocuk daha gitse ne iyi olur :)))
Bi süredr veremiyorum muhafazasyla ilgli şikayetlrden dolayı durdurdular piyasada yok babytamin et veriyorum ztn ama bakliyata yüklenmk lazım ek olarakB12 ilacı vermiyor musun yani bakliyat mi sadece?
Bnm doktra gdnce kaan hocanın no sunu sorayım inş.ateş yok şimdi diilmi?ben aldım 2 şişe sarrofenol B öylece duruyor. bari bende vereyim bugünden itibaren. en azından 1 şişesini içireyim bu aralar.
Yok şükür canım. Bugün düştü. Sarımsaklı su içirdim dün, birde papatya suyu. 2 kezde şurup verdim. Ayy çok memnun olurum canım ya, sen bulamazsan bu gidişte açıkca isteyeceğim. Geçen çekindim nedense. Eşimde kendi doktorunun var mesela acil bi ilaç vs olduğunda yazıyor ayda yılda bir. Bizimde öyle olur büyük ihtimal. Sadece ilaç vs sormak için.Bnm doktra gdnce kaan hocanın no sunu sorayım inş.ateş yok şimdi diilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?