2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet 5 aydır diyet yapıyorum. Biraz dikkat etsen verirsin canım ya. Kız 68 nerde 62 nerde. Doğrudur belki:)
Yok cnm eşimde test ettm 5-6 kg eksik göstermiş :) mümkn diil ztn.dikkat etsm verirm de emzirirkn çok acıkıyorum normalin dışında.bnm vücut napsın 53 le evlen 60 la hamile kal 90 la doğur 60 a geri düş tekrar 95 ol 68 e geldk ha gayret.üni de 48 leri gördüm bnm kiloları toplasak burdan oraya yol eder:)

Hadi ya çk sık ateşlndi antbytk vermemye çalış bakalım cnm onlar mı bozdu nedr bilememek çk can sıkıcı.kaan hocaya bi danışsan mı? İdrar yolu enf e yatkınlık yaparmı bu böbrekle ilgli durum aklıma o gelip duruyo bnm iştahı nasıl?demir kullanıyomusun?

Canım çilek mobilyanın büyüyen karyolasından bizimki. Korkuluğu yükseltilince baya derin oluyor çıkması imkansız gibi.

Eklentiler

• DD0C579C-8243-4F9E-A42A-6B72048F17F1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
Canım korkuluklar yüksek ve koruyucular da yüksek yani çarpacak bir yer kalmıyor. Çarpsa da süngere çarpar yani.

Vay çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bu kadar kilo gitmiş, onlar da gider merak etme :)

İki gündür kızım iki eliyle saçlarını yoluyo sonra ellerine çektiği saçlarına bakıyo. Saçlarını koparıyo hiç mi canı yanmıyo anlamamıyorum. oyun gibi yapıyo. yapma annecim diyorum ellerini tutuyorum dikkatini başka şeyle dağıtıyorum. bu aylar cidden huyları bi değişti :))

Benimki de yapıyordu kopan saçları ağzına götürüyor du hatta hava çok sıcak bunaltiyor diye kestik kabak yaptık bizde :)

Kızlar tahlil sonuçlarımız çıktı. Demiri eksikmiş demir takviyesi yapıcaz dedi doktor. HGB 11,2 g/dl. Ferritin 23,3 ng/ml. Demir 38 ug/dl. Çok mu düşük ya, hiç takviye kullanmadım şimdiye kadar sanırım hata ettim

Neden kan verdiniz ki neden gerek duyuldu
Benimkinde geçen aşısında parmaktan baktılar 10,5 falan dedi sınırdaymis kan damlasini kullanmaya devam et dediler ama hiç kullanmıyorum çünkü aşırı derecede kabızlık çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…