2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bazı bebeğin sünnet dersi geriye zor kıvrılıyor, bazen doktor duyururken
bile kanayabiliyormuş çünkü ucu dar oluyormuş, bende sünnet oluncaya kadar hiç ellemedim hep dr kıvırdı çünkü ucu darmış.. Endişe etme kendini suçlama canım..

Daha Mayıs ayında sordular zaten canım. Başlayacaksan ders planlamasını ona göre yapalım diye. Üç yarım gün bir tam gün dedi müdür Yardımcısı ama tam gün dayanamaz kızım. Emmeden maksimum dört saat durabiliyor.

Kızlar gecikmeli olarak bugün kızımı ölçüme götürdük. Üç aydır kilosu aynı. Boyu 78cm olmuş. İşin garibi eşim de ben de orta boyluyuz ama hep bir zayıflama isteğindeyiz. Kızımız uzun boylu mu olacak acaba. Yoksa o şimdiden belli olmaz mı.

Eşim araştırmış. Bir tablo varmış. Bu aydaki kilo ve boyuna göre büyüyünce ortalama ne kadar olacağını gösteriyormuş

Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş kilosu zaten iyiydi kilo almaması ondandır.. Bebekler 2 yaştan sonra genetik potansiyellerini ortaya koyuyorlar diye biliyorum canım..

Geçmiş olsun kıyamam:/

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin sanki tahriş olmuş gibi ama enfeksiyon kapmaması açısından doktora götürmek lazım haklısın muhtemelen krem verir tez zamanda düzelir inşallah
bezini değiştirirken baktım birşey yok gibi,ben zorladım sanırım.akşamüstü rahatlasın diye banyo yaptırıyorum, banyodan sonra bakacağım sıyrılıyor mu?inşallah birşey yoktur

evet ama biz su fıtığı için gittiğimizde doktor biraz yapışıklık var banyodan sonra sıyırın demişti.ben zorladım

evet ama biz su fıtığı için gittiğimizde doktor biraz yapışıklık var banyodan sonra sıyırın demişti.ben zorladım
bnmki sünnetli 15 günlükken yaptırmıştık yine de hala bakıyoruz bi tuhaflık var mı die dikiş olan yer nerdeyse pipisinin ucunda eşime diyorum yapışıklık mı var acaba die o da herşeye takıosun dio

O anlama mı geliyor? Sürekli durup durup eğiliyor bacak arasından bize ters bakıyor. Olmıcak bu çocuktan diyorduk biz:)
Bizimki emeklemeye başlayalı 20gün kadar oluyor. Ama emekleme ile sıralama aynı anda oldu.
bence kendi doğrulmaya çalışıyor. maşallah maşallah

bu gece de felaket geçiyor. uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyor, çok zor uyuyor.bugun yeşil mercimek eklemiştim sebze çorbasına acaba o mu rahatsız etti?

kızlar merhaba, geçen bir arkadaş tv ile ilgili bir makale linki paylaşmıştı. Bulamadım, kim paylaşmışsa linki tekrar atabilir mi?

bu gece de felaket geçiyor. uyanıyor çığlık çığlığa ağlıyor, çok zor uyuyor.bugun yeşil mercimek eklemiştim sebze çorbasına acaba o mu rahatsız etti?
Canım Allah yardımcın olsun. Dün gece bende mutfaktaydım bir çığlık sesi geldi, koştum kızım atıyor ve çırpınıyor. Hemen kucağıma aldım, ayetel kürsi, nas felak okudum tekrar geri daldı. Sende yatırırken bunları oku ve birde 11 defa vecealna nevmeküm sübata ( ve uykunuzu dinlenme zamanı kıldık. Nebe-9) ayetini oku. İnşAllah faydası olur. Bugün bizim emziksiz 5. günümüz. Dün gece daha iyidi sanki.

her gece yatirdiktan sonra 3 ihlas,3nas,3felak,4fatiha okuyorum. sağol canım bu ayeti bilmiyordum,inşallah Rabbim huzurlu uykular nasip eder. bugün cildiyeye gittik tenindeki geçmeyen kırmızılıklar için, normal dedi cildi geliştikçe,bağışıklığı güçlendikçe geçer dedi.ama sağ elinin işaret parmağında 3aydir bir kabarıklık vardı gitmişken onu sorayım dedim,doktor siğil dedi.şok oldum,etrafta olan yok,nereden bulaştıysa. elini sürmesin dedi,nasıl olacaksa eli her yerde, ağzında dedim,ağızına da bulaşabilir dedi iyice evhamlandim. bir sure vardı etrafı çizilip okunan onu okuyacağım. bir de krem verdi. inşallah geçer.Allah'ım dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…