2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ben uzun süredir değiştirmiyorum gece çok emse de çiş yapmıodu uyandığından salıodu hemen bu ara gece ıslatıo bezini benim kiüşüyodur belki de arkadaşın dediği gibi

Benimki hep çok yapıyor gece sık emdiği için düşünüyordum. Bende degistirmiyorum ama acaba rahatsız oluyor mu diyorum

Bu aylarda inatlaşma oluyor hepsinde sanırım. Bizimkide tutturuyor kızdığında mememi ısırıyor benimi saçımı çekiyor. Bu aralar acıyor annecim diyorum bırakıyor hemen. Uykusu sıkışınca kafayı vuruyor duvara alıyorum emziriyorum unutuyor bir süre sonra. Dış ağrısı da olabilir. Artık azı dişleri çıkacak onlar daha zor çıkıyor diyorlar

Aman iyi maşallah

bizim daha 5 dişimiz var azıya vakit var ama hepsi zorluo tabi

Benim oğlumda bi kaç gündür çok çiş yapıyor gözlemledim gece üşüyor, abime sordum üşüyorsa o soğuktan da çişini yapıyordur dedi. Sen bi de buna dikkat et bakalım istersen.
Hiç aklıma gelmemişti gece hep yanımda üstünü örttürmüyor anında açıyor ama üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum bazen ayakları hep sıcak ve kolları da genelde biraz soğuk oluyor. Bu aralar da serinledi havalar baya ben de bu akşam uzun kollu pijama takımını giydirdim ince bir çorap da giydirdim bakalım sonuç değişecek mi.

Benimki de kesinlikle üstünü örttürmüyor ben de uzun kollu tulumla çorap giydirdim bakıcam bu gece nasıl durumumuz :)

peşpeşe çıktılar bizimkilerde yoksa ilk dişimiz 8.5 aylıkken çıktı 6. daha ortada yok mesela 8.5 aydan 10. aya 5 tane birden çıktı
maşallah...bizim de 8aylikken çıktı, şimdi üstler yeni patladı. 1yasa 4dis gireceğiz sanırım :)

İyi akşamlar. Ne kadar güzel düşünmüşsün. bence en güzeli uni.de okuyan birine aylık burs bağlamak.
O öğrencilerini giydirip kırtasiye yardımı oyuncak vs. de yapabilirsin.
Burs veriyorum canım. Akikayı Kızılay’a vermiştik. Bir kurban daha keseriz belki. O geldi bugün aklıma

Ah minnoşlar ya neler yapıyorlar. Yaşını geçince bu kadar düşkün olmaz diye düşünüyorum. Yürüme ile birlikte büyük bir değişime giriyorlarmış. Yani inşallah :)

Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu için bir hafta antibiyotik iğne vurulmuştu. Bugün yine idrar verdik, lökosit 7 çıkmış. Zaten idrar sarı renk ve kokulu oluyor. Bir sorun olduğunu biliyorum ama niye geçmiyor anlamıyorum.

Kızlar demir verirken ağzının arkasına doğru vermeye çalışın yoksa dişler sararır. Geçen gün facede aktif anne grubunda bebeğin tek dişinin fotoğrafını paylaşmışlar sapsarı. Bir sürü kişi yorum yazmış ama neden olduğunu bilmiyorlar.

Kızlar okumaya çalışıyorum ama cevap yazamadım
Öncelikle Eowynn_arwn canım tatilin inşaallah çok güzel geçiyordur
Yenidunya3 bununla geçmiş olsun acaba ikizlere muska mı taksan? Ben büyük kızımda çok büyük faydasını gördüm eşim nazar ayetini yazdı onu yedi kat streç filme sarıp muska yaptım şimdi çatal iğneyle hep zıbınlarında muska var.
@nisandeniz kullandığınız antibiyotik bebeğinin idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan mikrobuna etki etmiyor olabilir. Kızılcık suyu veya cranberry ekstresi denedin mi?

Hakiki zeytinyağı na sarımsak ezip beklet. Onu içir bir de.

Öyle oluyor hazırlanırken yorgunluk ve strese dönüşüyor ama gidince de değişiklik iyi geliyor umarım güzel geçer
Genel olarak guxel gecti canim sagol.bugun donduk kisa bir tatildi zaten esimin isleri sebebiyle :)

İyi tatiller canım inşallah güzel geçer tadını çıkarmaya çalış
Cikardim canim sagol :)) zaren annemlerle gittik sagolsun annem yardimci oldu
Canim cok gecmis olsun
Sagol canimm :))

Kizlar tatil iyi gecti sayilir.ilk gun yorgunluk hava degisimi vs cok huzursuzdu agladi durdu.ama diger gunler tadini cikarttik :) denizi cok sevdi tuzlu sulari yaladi durdu :)) cildi yanmadi herhangi bi alerji reaksiyonda gostermedi cok sukur :) butun oteli gezdi bu arada minnak minnak.bide bak bak baaakkk diye diye :)))
Sadece mayo bezimiz yaramadi poposunun ustu kizardi sivilcelendi onuda hemen kremlerle gecirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…