- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
ben uzun süredir değiştirmiyorum gece çok emse de çiş yapmıodu uyandığından salıodu hemen bu ara gece ıslatıo bezini benim kiüşüyodur belki de arkadaşın dediği gibi
aynen aklıma gelen şeyler
hastalık dikkat çekmek bir de anlatamama kardeşim çok geç konuşmuştu anlatamadığı için sinirlenip kafasını duvarlara vururdu
bnm oğlumda ilk banyo kapısıyla başladı banyoya girmek istedi bizde kapısını kapattık açalım diye eliyle vurdu aç aç dedi biz açmadk tabi orası pis gidilmez fln dedik ama inadım inat her bebek gibi sonra kafasını banyo kapısını vurdu due yapma fln diince ilk seferde baktı ilgi çekio ondan vuruo heralde geöende emerken eliyle suratına vuruodu vurma annecim neden vuruoaun uf olur dediğimde gülüp daha sert vurmaya başladı bebeğim ilgisiz mi kalıo acabaeve geldikten sonra hiç tek bırakmıyoruz hem onla oynuyoruz ama
Yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Bugün normal kontrole geldik böbrek için. İdrar ve ultrason verdi. Kan cuma alındığı için almayalım dedi. Yetiştirebilirsek enfeksiyon bölümüne geçicez. Şükür genel durum iyi. Ateş vs yok.
bizim daha 5 dişimiz var azıya vakit var ama hepsi zorluo tabiBu aylarda inatlaşma oluyor hepsinde sanırım. Bizimkide tutturuyor kızdığında mememi ısırıyor benimi saçımı çekiyor. Bu aralar acıyor annecim diyorum bırakıyor hemen. Uykusu sıkışınca kafayı vuruyor duvara alıyorum emziriyorum unutuyor bir süre sonra. Dış ağrısı da olabilir. Artık azı dişleri çıkacak onlar daha zor çıkıyor diyorlar
maşallah bizim daha 2 dişimiz var,üstler yeni patlıyorbizim daha 5 dişimiz var azıya vakit var ama hepsi zorluo tabi
peşpeşe çıktılar bizimkilerde yoksa ilk dişimiz 8.5 aylıkken çıktı 6. daha ortada yok mesela 8.5 aydan 10. aya 5 tane birden çıktımaşallah bizim daha 2 dişimiz var,üstler yeni patlıyor
Hiç aklıma gelmemişti gece hep yanımda üstünü örttürmüyor anında açıyor ama üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum bazen ayakları hep sıcak ve kolları da genelde biraz soğuk oluyor. Bu aralar da serinledi havalar baya ben de bu akşam uzun kollu pijama takımını giydirdim ince bir çorap da giydirdim bakalım sonuç değişecek mi.Benim oğlumda bi kaç gündür çok çiş yapıyor gözlemledim gece üşüyor, abime sordum üşüyorsa o soğuktan da çişini yapıyordur dedi. Sen bi de buna dikkat et bakalım istersen.
Benimki de kesinlikle üstünü örttürmüyor ben de uzun kollu tulumla çorap giydirdim bakıcam bu gece nasıl durumumuz :)Hiç aklıma gelmemişti gece hep yanımda üstünü örttürmüyor anında açıyor ama üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum bazen ayakları hep sıcak ve kolları da genelde biraz soğuk oluyor. Bu aralar da serinledi havalar baya ben de bu akşam uzun kollu pijama takımını giydirdim ince bir çorap da giydirdim bakalım sonuç değişecek mi.
maşallah...bizim de 8aylikken çıktı, şimdi üstler yeni patladı. 1yasa 4dis gireceğiz sanırım :)peşpeşe çıktılar bizimkilerde yoksa ilk dişimiz 8.5 aylıkken çıktı 6. daha ortada yok mesela 8.5 aydan 10. aya 5 tane birden çıktı
Burs veriyorum canım. Akikayı Kızılay’a vermiştik. Bir kurban daha keseriz belki. O geldi bugün aklımaİyi akşamlar. Ne kadar güzel düşünmüşsün. bence en güzeli uni.de okuyan birine aylık burs bağlamak.
O öğrencilerini giydirip kırtasiye yardımı oyuncak vs. de yapabilirsin.
Ah minnoşlar ya neler yapıyorlar. Yaşını geçince bu kadar düşkün olmaz diye düşünüyorum. Yürüme ile birlikte büyük bir değişime giriyorlarmış. Yani inşallah :)bn 3 aylıkken işe başlasm biliosun bir aydırda anneme bırakıyorum sabahları önceden bizim eve gelip bakıodu anneme götürünce bn evden ayrılırken kıyameti kopartıo evde emzirip götürdüysem annemde tekrar mem mem dio emzirince de bırakmıo gideceğimi bildiği için evde de oyun oynarken bşrden mem mem die üstüme atlıo vermezsem ağlıo sürekli bi emzirme döngüsü içindeyiz 1 ay sonra bukdr sık sütte sağamıcam işyerinde napcak bilemşyorum artk
bizimde 5. patlafı ama hiç uzamadı sanki 6. daha beyazlamadı bile normalde çift çift çıkıolardı amamaşallah...bizim de 8aylikken çıktı, şimdi üstler yeni patladı. 1yasa 4dis gireceğiz sanırım :)
Hakiki zeytinyağı na sarımsak ezip beklet. Onu içir bir de.Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu için bir hafta antibiyotik iğne vurulmuştu. Bugün yine idrar verdik, lökosit 7 çıkmış. Zaten idrar sarı renk ve kokulu oluyor. Bir sorun olduğunu biliyorum ama niye geçmiyor anlamıyorum.
Genel olarak guxel gecti canim sagol.bugun dondukÖyle oluyor hazırlanırken yorgunluk ve strese dönüşüyor ama gidince de değişiklik iyi geliyor umarım güzel geçer
Cikardim canim sagol :)) zaren annemlerle gittik sagolsun annem yardimci olduİyi tatiller canım inşallah güzel geçer tadını çıkarmaya çalış
Canim cok gecmis olsunKızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
Sagol canimm :))Kızlar okumaya çalışıyorum ama cevap yazamadım
ÖncelikleEowynn_arwn canım tatilin inşaallah çok güzel geçiyordur
Yenidunya3 bununla geçmiş olsun acaba ikizlere muska mı taksan? Ben büyük kızımda çok büyük faydasını gördüm eşim nazar ayetini yazdı onu yedi kat streç filme sarıp muska yaptım şimdi çatal iğneyle hep zıbınlarında muska var.
@nisandeniz kullandığınız antibiyotik bebeğinin idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan mikrobuna etki etmiyor olabilir. Kızılcık suyu veya cranberry ekstresi denedin mi?
bizim altlar önce biri çıktı sonra diğeri ama üstler aynı anda patladı, biraz da ayrık gibi sanki :)bizimde 5. patlafı ama hiç uzamadı sanki 6. daha beyazlamadı bile normalde çift çift çıkıolardı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?