Benim kardesım boyle yapardı ama kırarcasına vururdu kafasını. Hele bir şeye kızdıysa kut kut yerlere vururdu engel olamazdık buyudukce yapmamaya basladıoğlum kafasını bile isteye duvara kapıya fln vuruo yapma dedikçe daha çok vuruo ne yapmam lazm
kızlar oğlum çok az yiyomuş sabah sadece yumurta öğlen 2 kaşık çorba 1 meyve yarım kavanoz yoğurt napsam
Denendik canım. Hemen yarın kızılcık arayayım en iyisi. Sağ olKızlar okumaya çalışıyorum ama cevap yazamadım
ÖncelikleEowynn_arwn canım tatilin inşaallah çok güzel geçiyordur
Yenidunya3 bununla geçmiş olsun acaba ikizlere muska mı taksan? Ben büyük kızımda çok büyük faydasını gördüm eşim nazar ayetini yazdı onu yedi kat streç filme sarıp muska yaptım şimdi çatal iğneyle hep zıbınlarında muska var.
@nisandeniz kullandığınız antibiyotik bebeğinin idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan mikrobuna etki etmiyor olabilir. Kızılcık suyu veya cranberry ekstresi denedin mi?
Tamam canım. Ayına uygunsa adaçayı da vereceğimHakiki zeytinyağı na sarımsak ezip beklet. Onu içir bir de.
HarikaaaKızlar bugün kızımı salıncağında sallıyordum, biraz huysuzlandı. Salıncaktan inmek mi istiyorsun annecim dedim ve salıncaktan kaldırıp yere oturttum. Yerde başladı ağlamaya.
Ne istiyorsun annecim. İnmek istemiyor muydun? Seni buna geri koyayım mı? Dedim parmağımla salıncağı göstererek. Ağlamaya devam etti. “ Ne istiyorsun? Parmağınla göster” dedim ve parmağıyla beni gösterdi
Böyle kalbim eridi resmen. Meğer kucağıma gelmek istiyormuş. İnanılmaz mutlu oldum. Kucağıma aldım, sarıldım, o bırakana kadar ona sarılmayı bırakmadım :) Anne olmak ne müthiş bir şey. Sanki onunla birlikte sevgim de büyüyor :)
benim oğlan da emzirmesem hiç sallamıyor beni...bana geliyor koluma yatıp yüzünü dönüyor taşı beni diye...şöyle yüzü bana dönük sarilabildigim ancak uyuturken mayisirsa yoksa inatla,zorlayarak yüzünü dışarı dönüyor. ben de beni seveceği günü bekliyorumKızlar bugün kızımı salıncağında sallıyordum, biraz huysuzlandı. Salıncaktan inmek mi istiyorsun annecim dedim ve salıncaktan kaldırıp yere oturttum. Yerde başladı ağlamaya.
Ne istiyorsun annecim. İnmek istemiyor muydun? Seni buna geri koyayım mı? Dedim parmağımla salıncağı göstererek. Ağlamaya devam etti. “ Ne istiyorsun? Parmağınla göster” dedim ve parmağıyla beni gösterdi
Böyle kalbim eridi resmen. Meğer kucağıma gelmek istiyormuş. İnanılmaz mutlu oldum. Kucağıma aldım, sarıldım, o bırakana kadar ona sarılmayı bırakmadım :) Anne olmak ne müthiş bir şey. Sanki onunla birlikte sevgim de büyüyor :)
Çok duygulandımKızlar bugün kızımı salıncağında sallıyordum, biraz huysuzlandı. Salıncaktan inmek mi istiyorsun annecim dedim ve salıncaktan kaldırıp yere oturttum. Yerde başladı ağlamaya.
Benimki yumurta da yemiyor demiri alamıyor hiç biseyden:/kızlar oğlum çok az yiyomuş sabah sadece yumurta öğlen 2 kaşık çorba 1 meyve yarım kavanoz yoğurt napsam
Benimki de yese sadece yumurtaya bile razıyım yumurta yemiyorBenimkide uzun zamandır iştahsız sadece su istiyor su içe içe içinde göl oldu..Hergün sabah kıymalı yumurta, öğlen azcık çorba meyve olarak muz ve az bişey yoğurt yiyor bazen de sütle irmik pişiriyorum biraz yiyip yatıyor gece zaten beslenmiyor hiç, doktorumuza söyledim diş dönemi çok normal yeter yedikleri diyor bende saldım artık büyük oğlumu okula götür getir hal kalmıyor bebekle uğraşmaya yediği kadar napiyim
geçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu için bir hafta antibiyotik iğne vurulmuştu. Bugün yine idrar verdik, lökosit 7 çıkmış. Zaten idrar sarı renk ve kokulu oluyor. Bir sorun olduğunu biliyorum ama niye geçmiyor anlamıyorum.
Canım duaları var ama takamıyorum. Birbirlerinden çekip koparıyorlar ve kaç kez iğne açık şekilde ağızlarında yakaladık. Ancak 2 kat giydirmeye başladığımda takabilirim.Kızlar okumaya çalışıyorum ama cevap yazamadım
ÖncelikleEowynn_arwn canım tatilin inşaallah çok güzel geçiyordur
Yenidunya3 bununla geçmiş olsun acaba ikizlere muska mı taksan? Ben büyük kızımda çok büyük faydasını gördüm eşim nazar ayetini yazdı onu yedi kat streç filme sarıp muska yaptım şimdi çatal iğneyle hep zıbınlarında muska var.
@nisandeniz kullandığınız antibiyotik bebeğinin idrar yolu enfeksiyonuna sebep olan mikrobuna etki etmiyor olabilir. Kızılcık suyu veya cranberry ekstresi denedin mi?
Huyu bozulmasın inşallahKızım son bir iki gündür yatağımda oturup kucağımda onu uyutmaya çalışırken kucağımdan yatağıma inip kendi kendine uyumaya çalışıyordu. Bu sabah mamasını içti, kucağımdan indi yatağımda kendi kendine uyududalınca kendi yatağına koydum.
Hayırlı olsun canım maşallah ikisi de yaşını karşıladı sen oğlan tembel derken bak o da utandırdı seni :)geçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.
Canım duaları var ama takamıyorum. Birbirlerinden çekip koparıyorlar ve kaç kez iğne açık şekilde ağızlarında yakaladık. Ancak 2 kat giydirmeye başladığımda takabilirim.
Bu arada oğlum da yürümeye başladıikisi birden koşturup duruyorlar, dağıtmadık yer kalmıyor :)))
Kızımın böbrek kontrolü oldu, değişen bir şey yok. 3 ay sonra yine kontrol. Umarım kızımı yetişkin dönemine kadar götürür böbrekleriHer kontrolün akşamı ağlama krizlerine giriyorum Bir umutla doktorun odasına girip ağlayarak çıkıyorum çok zormuş O kadar hayat dolu bir çocuk ki dayanamıyorum
Gözün aydın canım ne güzel maşallah.geçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.
Canım duaları var ama takamıyorum. Birbirlerinden çekip koparıyorlar ve kaç kez iğne açık şekilde ağızlarında yakaladık. Ancak 2 kat giydirmeye başladığımda takabilirim.
Bu arada oğlum da yürümeye başladıikisi birden koşturup duruyorlar, dağıtmadık yer kalmıyor :)))
Kızımın böbrek kontrolü oldu, değişen bir şey yok. 3 ay sonra yine kontrol. Umarım kızımı yetişkin dönemine kadar götürür böbrekleriHer kontrolün akşamı ağlama krizlerine giriyorum Bir umutla doktorun odasına girip ağlayarak çıkıyorum çok zormuş O kadar hayat dolu bir çocuk ki dayanamıyorum
Amin canım inşAllah.. Gece gündüz kızıma dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inş..Oğlum beni çok şaşırttı. Bir anda kalktı, şuan hem emekliyor hem yürüyor :)) İkisi aynı anda oldu. Diş ikisinde de 2 şer tane daha. Evet pazar günü doğum günümüz bizimHayırlı olsun canım maşallah ikisi de yaşını karşıladı sen oğlan tembel derken bak o da utandırdı seni :)
İnşaallah duaların kabul olur canım hatta inşallah hayat boyu hiç ihtiyacı kalmaz.
Maşaallah kuzuya hepimizi utandırdı :) sanki en erken sizin gibi hatırlıyorum.Amin canım inşAllah.. Gece gündüz kızıma dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inş..Oğlum beni çok şaşırttı. Bir anda kalktı, şuan hem emekliyor hem yürüyor :)) İkisi aynı anda oldu. Diş ikisinde de 2 şer tane daha. Evet pazar günü doğum günümüz bizimen erken bizim mi acaba?
Benimki de yese sadece yumurtaya bile razıyım yumurta yemiyor
Canım geçmiş olsun herşey iyi olur inşallah Allah sabredenlerle beraberdir sabredin.geçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?