2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oğlum kafasını bile isteye duvara kapıya fln vuruo yapma dedikçe daha çok vuruo ne yapmam lazm
Benim kardesım boyle yapardı ama kırarcasına vururdu kafasını. Hele bir şeye kızdıysa kut kut yerlere vururdu engel olamazdık buyudukce yapmamaya basladı

Denendik canım. Hemen yarın kızılcık arayayım en iyisi. Sağ ol

Kızlar bugün kızımı salıncağında sallıyordum, biraz huysuzlandı. Salıncaktan inmek mi istiyorsun annecim dedim ve salıncaktan kaldırıp yere oturttum. Yerde başladı ağlamaya.

Ne istiyorsun annecim. İnmek istemiyor muydun? Seni buna geri koyayım mı? Dedim parmağımla salıncağı göstererek. Ağlamaya devam etti. “ Ne istiyorsun? Parmağınla göster” dedim ve parmağıyla beni gösterdi
Böyle kalbim eridi resmen. Meğer kucağıma gelmek istiyormuş. İnanılmaz mutlu oldum. Kucağıma aldım, sarıldım, o bırakana kadar ona sarılmayı bırakmadım :) Anne olmak ne müthiş bir şey. Sanki onunla birlikte sevgim de büyüyor :)

Harikaaa

benim oğlan da emzirmesem hiç sallamıyor beni...bana geliyor koluma yatıp yüzünü dönüyor taşı beni diye...şöyle yüzü bana dönük sarilabildigim ancak uyuturken mayisirsa yoksa inatla,zorlayarak yüzünü dışarı dönüyor. ben de beni seveceği günü bekliyorum

Çok duygulandım bir de anlamış seni ve parmağıyla göstermeyi de biliyor maşallah. Allah onları bize bağışlasın çok güzeller...

Benimki de yese sadece yumurtaya bile razıyım yumurta yemiyor

geçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.

Canım duaları var ama takamıyorum. Birbirlerinden çekip koparıyorlar ve kaç kez iğne açık şekilde ağızlarında yakaladık. Ancak 2 kat giydirmeye başladığımda takabilirim.
Bu arada oğlum da yürümeye başladı ikisi birden koşturup duruyorlar, dağıtmadık yer kalmıyor :)))

Kızımın böbrek kontrolü oldu, değişen bir şey yok. 3 ay sonra yine kontrol. Umarım kızımı yetişkin dönemine kadar götürür böbrekleri Her kontrolün akşamı ağlama krizlerine giriyorum Bir umutla doktorun odasına girip ağlayarak çıkıyorum çok zormuş O kadar hayat dolu bir çocuk ki dayanamıyorum

Hayırlı olsun canım maşallah ikisi de yaşını karşıladı sen oğlan tembel derken bak o da utandırdı seni :)

İnşaallah duaların kabul olur canım hatta inşallah hayat boyu hiç ihtiyacı kalmaz.

Gözün aydın canım ne güzel maşallah.
Allah yardimciniz olsun insallah düzelir bir an önce Allah size sabır versin. allah korusun yavrunu size bağışlasın

Hayırlı olsun canım maşallah ikisi de yaşını karşıladı sen oğlan tembel derken bak o da utandırdı seni :)

İnşaallah duaların kabul olur canım hatta inşallah hayat boyu hiç ihtiyacı kalmaz.
Amin canım inşAllah.. Gece gündüz kızıma dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inş..Oğlum beni çok şaşırttı. Bir anda kalktı, şuan hem emekliyor hem yürüyor :)) İkisi aynı anda oldu. Diş ikisinde de 2 şer tane daha. Evet pazar günü doğum günümüz bizim en erken bizim mi acaba?

Maşaallah kuzuya hepimizi utandırdı :) sanki en erken sizin gibi hatırlıyorum.
Ne güzel bizde dişi erken çıkarıp üzmediler seni diş derdiyle. Her türlü çıkıyor zaten ne kadar geç o kadar iyi :)
Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Başak burcu iyidir ne de olsa bende başağım : D

Kizlar dunden beri kuzumun ellerinde dudaginin alt kisminda ici su dolu kabarciklar cikmaya basladi.dunden beri de hafif sadece bas kisminda atesi var dun gece de agzinin icinde xikmis dilinin tan tarafinda dun gece beni ememedi sabaha kadar agladik..nolmus olabilir.bu el ayak hastaligi degildir insallah baba islerini halledip gelicek hastaneye gidicez ..foto cektim ama yuklemedi site

Benimki de yese sadece yumurtaya bile razıyım yumurta yemiyor

Benimkide yarısını anca yiyordur kıyma olunca içinde.Bugünde sadece yumurta ve bir dilim avakado yedi kahvaltıda ekmek yok büsküvi yok nasıl doyuyor anlamak mümkün değil.Abisini okula götürdük, arabada mız mız edip durdu gelirken uyukusu var ama uyumadı daha yeni eve geldik yemekde yok çorbada yok dün gece kek yaptım çocuklara yedirip uyutmayi planlıyorum ayaklarımın altı ağrıyor artık.

Canım geçmiş olsun herşey iyi olur inşallah Allah sabredenlerle beraberdir sabredin.

Bak ne güzel kuzular erkenden yürüdüler benimki bolca sürünüyor emekliyor koltuklara tutunup geziyor ellerini bırakınca bir tur atıp oturuyor yere hiç çabası yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…