2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oğlum memeden ayrılmıo kızlar ya yenidoğan gibi bi süredir napcam
Ah canım ben de beş gündür işe gidiyorum. Kızım tam bir meme delisi oldu. Evden çıkarken emiyor, üç saat sonra geldiğimde hemen yapışıyor memeye. Memede uyuyor, mızmızlanınca emziriyorum, memeyi on kez falan bırakıp etrafa gülücükler saçıyor. Kızım işe başlayacağım zamanı mı buldun memeye düşkün olacak diyorum. İnşallah dişler yüzünden geçici bir şeydir

Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle. İnşallah bunu da atlatsın da Allah başka zorluk vermesin size

Kızım da seviyor tatildeyken denizde ellerini yaladı sürekli içmeye çalıştı suyu hatta bazen engel olmaya çalışsam da içti biraz inanılmaz mutluydu
ya oglumda tuzu masaya dokup dokup yalar. babalari yemegin tadina bakmadan tuzu boca eder. ben tadini pek sevmem. hemde tuzu tolere edemez vucudum aninda siser. cocyklarin vucudu mu istiyor acaba yoksa sadece damak tadi mi??

diğeri açıktaysa onuda mıncıklıo ya da bifırt ondan bi fırt ondan emio babası bişry diyecek olsun bırak artk yeter fln iki memeyi birden ağzına sokası gelio ikiside benimmmmm der gibi

evet o bizdede var bi ondan bi ondan sanki biri muzlu digeri cilekli sut:))))

Kızlar yemek konusunda ben de rahat davranmaya başladım ama fazla mı katı besliyorum acaba. Kaka yaparken zorlanıyor. Bulgur pilavı, kıymalı makarna, patates yemeği, pirinç pilavı, taze fasulye, kıymalı yumurta hep veriyorum. Tabii her gün bir çorba ve meyve de veriyorum ama daha erken mi acaba bu yemekleri yemesi için ?

bende baya oluyor nerdeyse 8 9 ayliktan beri yedigi kofteler etler hep tuzlu. ekmek tuzlu pogacalar tuzlu peynirden. ama o sebzelere tuz banyosuda yapsam yemez yumurtayi sucugun hatrina yedirdim bir iki kere..

bazi konularda muthis rahatlik oluyor gercekten . bir kere : suda yasamasi gereken baligi karada yasatmaya calisiyormussun gibi davranmiyorsun.
ama ilk cocuk hala sana ilkleri yasatmaya devam ediyor onun her yasi senin acemeliginin devam ettigini gosteriyor:)))))

yememesi gereken bir sey yokki listede.. ne guzel yiyorsa yedir tabi.. belki pirinc verdigin gun patates vermesen kabiz da olmaz. benim kiz meyve yok corba yok sebze yok ekmek ve kofte sadece ama kabiz olmuyor. zeytinyagini bool koyuyorum belki ondan mi bilmem.

Maşallah. Pilavla taze fasulye veriyorum. Kızım da kabız değil. günde üç kez çıkıyor ama zorlanarak yapıyor bazen. Ben çok vicdan azabı çekiyorum böyle durumlarda.

Sanırım özlüyorlar

Maşallah. Pilavla taze fasulye veriyorum. Kızım da kabız değil. günde üç kez çıkıyor ama zorlanarak yapıyor bazen. Ben çok vicdan azabı çekiyorum böyle durumlarda.
benimki gunde bir kere yapiyor. kivami hafif yapiskan. onuda zorlanarak yapiyor. yani kaka cok sert degilse bu zorlanma cogu bebekte oluyor galiba. uc yasindaki oglumda oyle bir ikiniyorki heralde tas gibi cikaracak diyorum ama oyle olmuyor. kizarip morarmiyorsa aglayip sikilmiyorsa o zorlanma olarak gordugumuz sey kakalarini yapmalari icin ihtiyac gibi birsey olabilir?

kizlar cocuklarin babasi geldi de iki gundur vakit bulup yazabiliyorum. o ilgisiz adam bir ilgileniyor ki cocuklarla anlatamam. banyo yaptiriyor tuvalete goturuyor parka denize goturuyor. oynatiyor ziplatiyor. bunlarin hicbirini 3 sene boyunca yapmadi.. tabi biz yine limonii:)))

Aaa çok sevindim maşallah aklı başına gelmiş olmasın? Belki düzeltmek istiyordur herşeyi umarım öyledir

sabahları kizimin bezi resmen 1 kilo gelir abartmiyorum. O kadar çiş dolmuş oluyor ki. Bir de kaka yapmışsa vay haline. Cis ve kaka taştığı oluyor bazen. Bu kadar çiş normal mi? Tamam gece 1 veya 2 defa mama içiyor ama tüm gün yaptığından bile fazla.
Bu ayın 14'unde 11 aylık oluyor. Kontrole goturecem. Geçen ay götürmemistim. Vay be 1 yaşına az kaldı. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor.

Benim kızım da bazen çok az yapıyo bazen de çok fazla nedenini bilmiyorum belki gün içinde aldıkları sıvı miktarı ile ilgili olabilir çünkü bazen çok daha fazla su içiyor akşam yemeklerinde.

Benim kızım da bazen çok az yapıyo bazen de çok fazla nedenini bilmiyorum belki gün içinde aldıkları sıvı miktarı ile ilgili olabilir çünkü bazen çok daha fazla su içiyor akşam yemeklerinde.
Benim kızım da gün içinde baya su içiyor. Gündüz değil de gece yapıyor demek ki bütün gün içtiğini. Olabilir.

Hiç tepki verme. O anda ilgisini başka yöne çekmeye çalış. Aklıma bunlar geldi. Yapma demek ödül gibi gelir ona.
üstüne düşmüyorum zamanla unutur die yine yapıo 2 gündür nerden bulduysa onu babası bıraktı hatta kapının önünde yine küt küt vuruo ben sonunda dedim al yeter vurnasın artk die

Benim oğlumda bi kaç gündür çok çiş yapıyor gözlemledim gece üşüyor, abime sordum üşüyorsa o soğuktan da çişini yapıyordur dedi. Sen bi de buna dikkat et bakalım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…