2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki de kesinlikle üstünü örttürmüyor ben de uzun kollu tulumla çorap giydirdim bakıcam bu gece nasıl durumumuz :)
Yine doluydu bez ama daha azdı önceki seferlere göre. Bugün tekrar deneyeceğim gerçi havalar da serinledi baya galiba uzun giydirmek lazım artık gündüz bile serinledi.

demir sarartıyomuş kullanmayı bırakınca geçiomuş die okumuştum ozaman

Yine doluydu bez ama daha azdı önceki seferlere göre. Bugün tekrar deneyeceğim gerçi havalar da serinledi baya galiba uzun giydirmek lazım artık gündüz bile serinledi.
Ben çorap falan da giydirdim benim de daha iyiydi :)

Ben çorap falan da giydirdim benim de daha iyiydi :)
Benim bu sabah da bez aşırı doluydu. Kucağıma aldimaldım yerlere çiş aktı artık düşün, bez dayanamadı daha fazla:) dün gece sadece cam açıktı, üstü örtülü değildi. yarım kollu ve şort giymişti. uzun giydiremem terler. camı açmayim bakayım bu kez

Benimki askılı içlik ve uzun kol tulum ve çorapla yatıyor, biz bile yorgan örtüyoruz soğudu hava diye, seninki iyi yatıyor öyle :)

Noldu kuzulara boyle.bugun kardesimde ayni seyi soyledi.dunden beri sadece muzla duruyormus..bizimkide ayni suyu da icmemeye basladi
Benimkide uzun zamandır iştahsız sadece su istiyor su içe içe içinde göl oldu..Hergün sabah kıymalı yumurta, öğlen azcık çorba meyve olarak muz ve az bişey yoğurt yiyor bazen de sütle irmik pişiriyorum biraz yiyip yatıyor gece zaten beslenmiyor hiç, doktorumuza söyledim diş dönemi çok normal yeter yedikleri diyor bende saldım artık büyük oğlumu okula götür getir hal kalmıyor bebekle uğraşmaya yediği kadar napiyim

Aynn canım herseyi deniyoruz yemiyorlar napalım.Rabbim gayret kuvvet versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…