2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligi yapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..

Canım geçmiş olsun.2-3 gün zor geçecek.Biliyorum çok üzülüyorsun ama yapacak bişey yok tek çaresi zaman..İşte böyle böyle büyütüyoruz ömürden ömür gidiyor.Muhtemelen tatilde kapmıştır virüsü..Bende ,3 hafta tatildeydik deniz havuz kontrol edemedim durmadan girdi çıktılar hep koktum çok dua ettim ne yaptığımı ettiğimi anlamadan gittim geldim.. Kolay yiyebileceği şekilde kaşıkla sıvı şeyleri ağzının ilerisine koymaya çalış ki hemen yutsun kızın.Tekrar gelmiş geçmiş olsun.

Cok sagol canim.evet buyuk ihtimal tatilde oldu evet zaman ama icim aciyo ..ah analik iste kasikla biseyleri yiyip icebiliyo sadece ememiyor ..tek endisem agzindaki yaranin buyuyup ilerlemesi..insallah boyle bi durum olmaz

Allah yardımcın olsun canım ya. Olsun canları sağolsun

Canım çok geçmiş olsun. Hemen geçer gider inşallah zorlamadan. Kuzum ya allah beterinden korusun. korkma geçecek birkaç güne.

Çok duygulandım bir de anlamış seni ve parmağıyla göstermeyi de biliyor maşallah. Allah onları bize bağışlasın çok güzeller...
Sağ ol canım. Artık pek çok şeyi anlıyorlar. Alıcı dil önce gelişiyor, ifade edici dil daha geç gelişiyor. Eşim ‘telefonu getir’ diyor. Telefonu babasına götürüyor :)

Kızım da bize hep vuruyordu, saçımızı çekiyordu. Kaç kez kafasını burnuma vurup beni ağlattı. Hatta eşim bir kez ‘kızım bizi niye sevmiyorsun’ dedi ama geçici bir dönemmiş demek ki kendisini öyle ifade ediyordu. Kısa zamanda çok değişiyorlar

Bağımsız uyumaya hazır demek ki artık. Maşallah minnoşa :)

Bakıldı canım ama Sinop şartlarında. Yani devlet hastanesinin doktoru ve cihazlarıyla. Doğru gördüyse hiçbir sorum yok dedi doktor

İnşallah artmaz canım. Allah yavruna acil şifalar versin

Sağ ol canım. Artık pek çok şeyi anlıyorlar. Alıcı dil önce gelişiyor, ifade edici dil daha geç gelişiyor. Eşim ‘telefonu getir’ diyor. Telefonu babasına götürüyor :)
Evet öyle. hani dede falan deyince gösteriyor da hani anne deyince öylece bakıyor sadece:)) anne'yi bilmiyor. ne güzel :)

Kızlar bugün kan tahlili verdik. Aralıklar çok geniş. Bir şey anlamadım. yesoka90 canım senin yorumun nedir? Değerler nasıl?

Eklentiler

• 3F9A56FC-8AD5-4D67-B600-89F5F7A3D1F8.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 57
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin herşey olabilir türlü türlü mikrop dolanıyor

Canım Allah sabır ve şifa versin inşaallah çarçabuk atlatır kuzu

Kizlar nasilsiniz mesajlari arada girip okuyodum tam yazacam sayfalar ilerlemis oluyordu tatil bizim biraz uzun sürdü bu arada ucretsizide uzatmak zorunda kaldik oglum da hiçbişey yemiyor ben yoksam kimse uyutamiyor hasta bebeklere gecmis olsun diliyorum ..bizim tatilde uykularimiz cok guzeldi eve geldik hersey alt ust oldu bebek gibi saat başı uyaniyor derken bugun 7. Disimizinde ucu gozuktu

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım geçer hepsi bir an önce. Nereden bulaşmış olabilir ki salgın mı var acaba.

Değerler fıstık gibi şahane çıkmış, hemogram çıktı yazıyor ya onun ayrı bir değerleri olması lazım orada hgb kaç yazıyor?
hgb11,3 canım. düşük galiba.kaç olması lazım?
bir de b12 önceki tahlilde 315 idi ama bu tahlilde düşmüş. Her gün et vermeye özen göstereyim en iyisi

Ooyy dişlerin sıkıntısını yaşıyor demek ki. Bir an önce rahatlar inşallah.
Ben de ücretsiz izni artık bitirdim. Üç yarım gün, bir tam gün çalışacağım ama tam gün nasıl dayanacak bilmem. Allah hepimizin yavrularını korusun, bize de onlara bakacak gücü versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…