- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
Canım geçmiş olsun.2-3 gün zor geçecek.Biliyorum çok üzülüyorsun ama yapacak bişey yok tek çaresi zaman..İşte böyle böyle büyütüyoruz ömürden ömür gidiyor.Muhtemelen tatilde kapmıştır virüsü..Bende ,3 hafta tatildeydik deniz havuz kontrol edemedim durmadan girdi çıktılar hep koktum çok dua ettim ne yaptığımı ettiğimi anlamadan gittim geldim.. Kolay yiyebileceği şekilde kaşıkla sıvı şeyleri ağzının ilerisine koymaya çalış ki hemen yutsun kızın.Tekrar gelmiş geçmiş olsun.Hastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
Cok sagol canim.evet buyuk ihtimal tatilde olduCanım geçmiş olsun.2-3 gün zor geçecek.Biliyorum çok üzülüyorsun ama yapacak bişey yok tek çaresi zaman..İşte böyle böyle büyütüyoruz ömürden ömür gidiyor.Muhtemelen tatilde kapmıştır virüsü..Bende ,3 hafta tatildeydik deniz havuz kontrol edemedim durmadan girdi çıktılar hep koktum çok dua ettim ne yaptığımı ettiğimi anlamadan gittim geldim.. Kolay yiyebileceği şekilde kaşıkla sıvı şeyleri ağzının ilerisine koymaya çalış ki hemen yutsun kızın.Tekrar gelmiş geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun canım ya. Olsun canları sağolsunBenimkide yarısını anca yiyordur kıyma olunca içinde.Bugünde sadece yumurta ve bir dilim avakado yedi kahvaltıda ekmek yok büsküvi yok nasıl doyuyor anlamak mümkün değil.Abisini okula götürdük, arabada mız mız edip durdu gelirken uyukusu var ama uyumadı daha yeni eve geldik yemekde yok çorbada yok dün gece kek yaptım çocuklara yedirip uyutmayi planlıyorum ayaklarımın altı ağrıyor artık.
Canım çok geçmiş olsun. Hemen geçer gider inşallah zorlamadan. Kuzum ya allah beterinden korusun. korkma geçecek birkaç güne.Hastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
Sağ ol canım. Artık pek çok şeyi anlıyorlar. Alıcı dil önce gelişiyor, ifade edici dil daha geç gelişiyor. Eşim ‘telefonu getir’ diyor. Telefonu babasına götürüyor :)Çok duygulandımbir de anlamış seni ve parmağıyla göstermeyi de biliyor maşallah. Allah onları bize bağışlasın çok güzeller...
Kızım da bize hep vuruyordu, saçımızı çekiyordu. Kaç kez kafasını burnuma vurup beni ağlattı. Hatta eşim bir kez ‘kızım bizi niye sevmiyorsun’ dedibenim oğlan da emzirmesem hiç sallamıyor beni...bana geliyor koluma yatıp yüzünü dönüyor taşı beni diye...şöyle yüzü bana dönük sarilabildigim ancak uyuturken mayisirsa yoksa inatla,zorlayarak yüzünü dışarı dönüyor. ben de beni seveceği günü bekliyorum
Bağımsız uyumaya hazır demek ki artık. Maşallah minnoşa :)Kızım son bir iki gündür yatağımda oturup kucağımda onu uyutmaya çalışırken kucağımdan yatağıma inip kendi kendine uyumaya çalışıyordu. Bu sabah mamasını içti, kucağımdan indi yatağımda kendi kendine uyududalınca kendi yatağına koydum.
Bakıldı canım ama Sinop şartlarında. Yani devlet hastanesinin doktoru ve cihazlarıyla. Doğru gördüyse hiçbir sorum yok dedi doktorgeçmiş olsun canım, böbreklerine bakılmıştı değil mi senin kızın? Bazen kaçak vs olduğunda da enfeksiyon çok oluyormuş.
Canım duaları var ama takamıyorum. Birbirlerinden çekip koparıyorlar ve kaç kez iğne açık şekilde ağızlarında yakaladık. Ancak 2 kat giydirmeye başladığımda takabilirim.
Bu arada oğlum da yürümeye başladıikisi birden koşturup duruyorlar, dağıtmadık yer kalmıyor :)))
Kızımın böbrek kontrolü oldu, değişen bir şey yok. 3 ay sonra yine kontrol. Umarım kızımı yetişkin dönemine kadar götürür böbrekleriHer kontrolün akşamı ağlama krizlerine giriyorum Bir umutla doktorun odasına girip ağlayarak çıkıyorum çok zormuş O kadar hayat dolu bir çocuk ki dayanamıyorum
İnşallah artmaz canım. Allah yavruna acil şifalar versinHastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
Evet öyle. hani dede falan deyince gösteriyor da hani anne deyince öylece bakıyor sadece:)) anne'yi bilmiyor. ne güzel :)Sağ ol canım. Artık pek çok şeyi anlıyorlar. Alıcı dil önce gelişiyor, ifade edici dil daha geç gelişiyor. Eşim ‘telefonu getir’ diyor. Telefonu babasına götürüyor :)
Evet kendiliğinden oldu hicbisey yapmadım. Resmen kendini paraladi tek başına uyumak için. Bide nerden biliyorsa kafasını yastığa koyuyor :)Bağımsız uyumaya hazır demek ki artık. Maşallah minnoşa :)
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin herşey olabilir türlü türlü mikrop dolanıyorKizlar dunden beri kuzumun ellerinde dudaginin alt kisminda ici su dolu kabarciklar cikmaya basladi.dunden beri de hafif sadece bas kisminda atesi vardun gece de agzinin icinde xikmis dilinin tan tarafinda dun gece beni ememedi sabaha kadar agladik..nolmus olabilir.bu el ayak hastaligi degildir insallah baba islerini halledip gelicek hastaneye gidicez ..foto cektim ama yuklemedi site
Canım Allah sabır ve şifa versin inşaallah çarçabuk atlatır kuzuHastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
Değerler fıstık gibi şahane çıkmış, hemogram çıktı yazıyor ya onun ayrı bir değerleri olması lazım orada hgb kaç yazıyor?Kızlar bugün kan tahlili verdik. Aralıklar çok geniş. Bir şey anlamadım.yesoka90 canım senin yorumun nedir? Değerler nasıl?
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım geçer hepsi bir an önce. Nereden bulaşmış olabilir ki salgın mı var acaba.Hastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
hgb11,3 canım. düşük galiba.kaç olması lazım?Değerler fıstık gibi şahane çıkmış, hemogram çıktı yazıyor ya onun ayrı bir değerleri olması lazım orada hgb kaç yazıyor?
Ooyy dişlerin sıkıntısını yaşıyor demek ki. Bir an önce rahatlar inşallah.Kizlar nasilsiniz mesajlari arada girip okuyodum tam yazacam sayfalar ilerlemis oluyordu tatil bizim biraz uzun sürdü bu arada ucretsizide uzatmak zorunda kaldik oglum da hiçbişey yemiyor ben yoksam kimse uyutamiyor hasta bebeklere gecmis olsun diliyorum ..bizim tatilde uykularimiz cok guzeldi eve geldik hersey alt ust oldu bebek gibi saat başı uyaniyor derken bugun 7. Disimizinde ucu gozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?