2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
hgb11,3 canım. düşük galiba.kaç olması lazım?
bir de b12 önceki tahlilde 315 idi ama bu tahlilde düşmüş. Her gün et vermeye özen göstereyim en iyisi
Değerler çok iyi, kendimi her gün vereyim diye kasma canım bebeklerin ilk 2 yıl çok değişken oluyor değerleri. Hgb 11,3 tam ortalama olmuş. Maşaallah diyelim aynen devam.

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun hemde Hoşgeldin :)

Değerler çok iyi, kendimi her gün vereyim diye kasma canım bebeklerin ilk 2 yıl çok değişken oluyor değerleri. Hgb 11,3 tam ortalama olmuş. Maşaallah diyelim aynen devam.
Öyle mi. Çok teşekkür ederim canım. Geçen ay doktor kanı düşük deyip sabah akşam on ikişer damla demir kullan dedi. çocuğun bağırsaklarını mahveder o kadar demir. Canım çok sıkılmıştı. Abartmayayım o zaman

Eowynn_arwn çok geçmiş olsun cnm en kötüsü de ağızda çıkıp beslenmesini etkilemesi neyseki çbk geçen bişe,bu döküntülü durumlarda atarax çk rahatlatıyo içten bi yangı yapıyo o döküntüler.
Yenidunya3 geçmiş olsun birden ateşlenme durumunu ya da wbc nin yüksek çıkma durumunu sordun mu Kaan hocaya? Maşallah kuzulara bu arada
Ben son 1 aydır hastalıklrla boğuşuyorum kızım bi türlü atlatamadı gribi bronşitten şüphelenp röntgenler çekildi çk şükür ilerleyen bi durum yok ama sürekli burun akıntsı öksürük bu süreçte yapmadıgım şey kalmadı en son 2 gün önce oğlum da kızım da ateşlenp kusmalar basladı attım arabya 2 sini yolda giderken 2 si de kusmya basladı durulck bi noktada diil hastaneye zor attık kendmzi sinirden doktrlara çattım tüm işler btti kapıda belrdi eşim annem hiç kimsenin yüzüne bakmadım walla çıktım bi sigara yaktım.uçuklar çıktı şuan bi yandan okul ve 3 yaş grubu 20 öğrenci.bgnümze şükür,nurofenle idare ediyorum kendmde hastayım 1 aydr

benim oğlan da ğek tatlı oldu yaa babayı çok erken demişti peşine dede orda amca araba aydede eda (ismim) gibi bisürü bilünçli kullandığı kelime geldi ama anne yoktu 1 aydır da anne dio işten anneme gidiyorum almaya beni görünce ne yapıosa hemen bırakıp hızlı hızlı yanıma gelio anneeee diip sarılıo benden mutlusu yok bi yüzüme bakıo anneee diip yine sarılıo sıpa :) yürümede yakın heralde 4 5 adım atıp düşüo

Kızlar ne çok yazdım bu akşam :)
Normalde regle bir hafta kala göğüslerim inanılmaz acımaya başlar ama bu sefer iki hafta kala başladı. Kollarımı kaldıramıyorum. Bir şey giyerken bile inanılmaz acıyor. Emzirmek tam bir kabusa dönüştü. içinizde böyle belirti yaşayan oldu mu? Hamile olabilir miyim

Cok sagol canim.evet buyuk ihtimal tatilde oldu evet zaman ama icim aciyo ..ah analik iste kasikla biseyleri yiyip icebiliyo sadece ememiyor ..tek endisem agzindaki yaranin buyuyup ilerlemesi..insallah boyle bi durum olmaz
geçmiş olsun
normalde ağız yaralsrına karadut şurubu ii gelio diolar ya sizde de işe yarar mı acaba

Evet öyle. hani dede falan deyince gösteriyor da hani anne deyince öylece bakıyor sadece:)) anne'yi bilmiyor. ne güzel :)
bnm ismim eda herkes eda die seslendiği için anneye göre de kolay olduğu için oğkumda eda diyodu anne nerde diince yok eda nerde diince gösteriodu aonra anneyide göstermeye başladı şimdi kendiside anne dio uyanınca yatağında ayağa kalkıp anne anne die beni çağırıo sıpa

gittiğim kbb ci ve başka bi arkadaşımın gittiği bi doktor emzirirken hiç bir grip hapı içilmez çocukta çarpıntı yapar demişti benimde burnum akıo 2 gündr napacağımı bilemez halde dolaşırım fışfış oğlana geçmese bari ztn kış geldi sabahın köründe anneme götürüyorum çocuğu hastalıkları hiç çekilmio

:) hadi inşallah bnm hamilelikte hiç belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı 19 ay bekledim bebeğimi bu arada her ay belirti arardım kendimde

:) hadi inşallah bnm hamilelikte hiç belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı 19 ay bekledim bebeğimi bu arada her ay belirti arardım kendimde
Benim de hiç belirtim olmamıştı canım. Hamile değilsem de hormonlarla ilgili bir sorun var galiba. Kolumu kaldıramıyorum acıdan. Hayırdır inşallah

Cnm 4 yıldr hamilelik ve emzrme süreçlernde toplamda 3 kere parol içmişimdr normlde de ilaç çk nadir alırım bu son 1 aydr dayanılmz kulak damak kaşıntsı için 2 kere antihistaminik 2 kere de nurofen aldım ben böyle bişe yaşamamştım geçmiyo geçmiyo burnumun derisi soyuldu silmekten artık bu kdr ilaca karşı olan ben ne hale geldysem düşün artık çevremdki insanlar beni bildkleri için annem eşim iç artık bişeler demeye basladı.kv hiçbişekilde ilaç içmeme durumumu hep abartı bulur ztn mecbur kaldım yoksa ben de karşıyım katılıyorum sana.

Canım çok geçmiş olsun. Hemen geçer gider inşallah zorlamadan. Kuzum ya allah beterinden korusun. korkma geçecek birkaç güne.
Amin canım inşallah cok sağol..

İnşallah artmaz canım. Allah yavruna acil şifalar versin
Inşallah canım amin

Canım Allah sabır ve şifa versin inşaallah çarçabuk atlatır kuzu
Amin canım inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım geçer hepsi bir an önce. Nereden bulaşmış olabilir ki salgın mı var acaba.
Sagol canim amin inşallah.otelden donunce basladi ..bilmiyorum ki salgin mi ?hastanede bisi demediler..

Cok sagol canım.evet ağzinda cikinca panikledim bnde sizede cok gecmis olsun canım.Rabbim şifalar versin kuzularimiza..

geçmiş olsun
normalde ağız yaralsrına karadut şurubu ii gelio diolar ya sizde de işe yarar mı acaba
Sagol canım..bilmiyorum ki bi arastirayim denerim ilac ise yaramazsa

bende parol içtim oğlana bulaştırmadan geöireyim die ballı sğt limonlu ballı ıhlamur fln içiyorum ama yok bi hafta 10 günü bulmadan geçmeyecek heralde

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin. Dr en son gittiğimizde çocuklu yerlere çok sokmayın parklara filan götürmeyin demiş ti. 6.hastalık ve el ayak hastalığı çok geliyor demişti.sanırım çocuklardan geçiyor

Ay ne kadar güzel konuşuyor demek:) bizimkinde daha hece bile yok. bizde kimse anne nerde diye sormadigi için bilmiyor beni .

Maşallah darısı tamamlamasına olsun.

Ay ne kadar güzel konuşuyor demek:) bizimkinde daha hece bile yok. bizde kimse anne nerde diye sormadigi için bilmiyor beni .
bizim de ba-ba ma-ma ve herşeye buuuu diyor o kadar :) her çocuğun gelişimi farklı ama su anda sadece ses çıkarıp hece tekrarı yapıyorlar henüz bilinçli konuşma değil...

Evet yazik yaa bu dis cikarma asamalari cok zor ne guzel rahat uyuyor artik diyodum ama simdi gece birden ciglikla aglayarak uyaniyor Insallah rahatlar bebislerin hepsi biranevvel..
Amin canim valla annelik cok guclu biseymis bu minikler hergun bisey öğreniyor evet ama bizlerede herhunhergün yeni bisey ogretiyorlar
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun hemde Hoşgeldin :)

Tesekkurler canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…