Değerler çok iyi, kendimi her gün vereyim diye kasma canım bebeklerin ilk 2 yıl çok değişken oluyor değerleri. Hgb 11,3 tam ortalama olmuş. Maşaallah diyelim aynen devam.hgb11,3 canım. düşük galiba.kaç olması lazım?
bir de b12 önceki tahlilde 315 idi ama bu tahlilde düşmüş. Her gün et vermeye özen göstereyim en iyisi
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun hemde Hoşgeldin :)Kizlar nasilsiniz mesajlari arada girip okuyodum tam yazacam sayfalar ilerlemis oluyordu tatil bizim biraz uzun sürdü bu arada ucretsizide uzatmak zorunda kaldik oglum da hiçbişey yemiyor ben yoksam kimse uyutamiyor hasta bebeklere gecmis olsun diliyorum ..bizim tatilde uykularimiz cok guzeldi eve geldik hersey alt ust oldu bebek gibi saat başı uyaniyor derken bugun 7. Disimizinde ucu gozuktu
Öyle mi. Çok teşekkür ederim canım. Geçen ay doktor kanı düşük deyip sabah akşam on ikişer damla demir kullan dedi. çocuğun bağırsaklarını mahveder o kadar demir. Canım çok sıkılmıştı. Abartmayayım o zamanDeğerler çok iyi, kendimi her gün vereyim diye kasma canım bebeklerin ilk 2 yıl çok değişken oluyor değerleri. Hgb 11,3 tam ortalama olmuş. Maşaallah diyelim aynen devam.
geçmiş olsunCok sagol canim.evet buyuk ihtimal tatilde olduevet zaman ama icim aciyo ..ah analik iste kasikla biseyleri yiyip icebiliyo sadece ememiyor ..tek endisem agzindaki yaranin buyuyup ilerlemesi..insallah boyle bi durum olmaz
bnm ismim eda herkes eda die seslendiği için anneye göre de kolay olduğu için oğkumda eda diyodu anne nerde diince yok eda nerde diince gösteriodu aonra anneyide göstermeye başladı şimdi kendiside anne dio uyanınca yatağında ayağa kalkıp anne anne die beni çağırıo sıpaEvet öyle. hani dede falan deyince gösteriyor da hani anne deyince öylece bakıyor sadece:)) anne'yi bilmiyor. ne güzel :)
gittiğim kbb ci ve başka bi arkadaşımın gittiği bi doktor emzirirken hiç bir grip hapı içilmez çocukta çarpıntı yapar demişti benimde burnum akıo 2 gündr napacağımı bilemez halde dolaşırım fışfış oğlana geçmese bari ztn kış geldi sabahın köründe anneme götürüyorum çocuğu hastalıkları hiç çekilmioEowynn_arwn çok geçmiş olsun cnm en kötüsü de ağızda çıkıp beslenmesini etkilemesi neyseki çbk geçen bişe,bu döküntülü durumlarda atarax çk rahatlatıyo içten bi yangı yapıyo o döküntüler.
Yenidunya3 geçmiş olsun birden ateşlenme durumunu ya da wbc nin yüksek çıkma durumunu sordun mu Kaan hocaya? Maşallah kuzulara bu arada
Ben son 1 aydır hastalıklrla boğuşuyorum kızım bi türlü atlatamadı gribi bronşitten şüphelenp röntgenler çekildi çk şükür ilerleyen bi durum yok ama sürekli burun akıntsı öksürük bu süreçte yapmadıgım şey kalmadı en son 2 gün önce oğlum da kızım da ateşlenp kusmalar basladı attım arabya 2 sini yolda giderken 2 si de kusmya basladı durulck bi noktada diil hastaneye zor attık kendmzi sinirden doktrlara çattım tüm işler btti kapıda belrdi eşim annem hiç kimsenin yüzüne bakmadım walla çıktım bi sigara yaktım.uçuklar çıktı şuan bi yandan okul ve 3 yaş grubu 20 öğrenci.bgnümze şükür,nurofenle idare ediyorum kendmde hastayım 1 aydr
:) hadi inşallah bnm hamilelikte hiç belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı 19 ay bekledim bebeğimi bu arada her ay belirti arardım kendimdeKızlar ne çok yazdım bu akşam :)
Normalde regle bir hafta kala göğüslerim inanılmaz acımaya başlar ama bu sefer iki hafta kala başladı. Kollarımı kaldıramıyorum. Bir şey giyerken bile inanılmaz acıyor. Emzirmek tam bir kabusa dönüştü. içinizde böyle belirti yaşayan oldu mu? Hamile olabilir miyim
Benim de hiç belirtim olmamıştı canım. Hamile değilsem de hormonlarla ilgili bir sorun var galiba. Kolumu kaldıramıyorum acıdan. Hayırdır inşallah:) hadi inşallah bnm hamilelikte hiç belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı 19 ay bekledim bebeğimi bu arada her ay belirti arardım kendimde
Cnm 4 yıldr hamilelik ve emzrme süreçlernde toplamda 3 kere parol içmişimdr normlde de ilaç çk nadir alırım bu son 1 aydr dayanılmz kulak damak kaşıntsı için 2 kere antihistaminik 2 kere de nurofen aldım ben böyle bişe yaşamamştım geçmiyo geçmiyo burnumun derisi soyuldu silmekten artık bu kdr ilaca karşı olan ben ne hale geldysem düşün artık çevremdki insanlar beni bildkleri için annem eşim iç artık bişeler demeye basladı.kv hiçbişekilde ilaç içmeme durumumu hep abartı bulur ztn mecbur kaldım yoksa ben de karşıyım katılıyorum sana.gittiğim kbb ci ve başka bi arkadaşımın gittiği bi doktor emzirirken hiç bir grip hapı içilmez çocukta çarpıntı yapar demişti benimde burnum akıo 2 gündr napacağımı bilemez halde dolaşırım fışfış oğlana geçmese bari ztn kış geldi sabahın köründe anneme götürüyorum çocuğu hastalıkları hiç çekilmio
Amin canım inşallah cok sağol..Canım çok geçmiş olsun. Hemen geçer gider inşallah zorlamadan. Kuzum ya allah beterinden korusun. korkma geçecek birkaç güne.
Inşallah canım aminİnşallah artmaz canım. Allah yavruna acil şifalar versin
Amin canım inşallahCanım Allah sabır ve şifa versin inşaallah çarçabuk atlatır kuzu
Sagol canim amin inşallah.otelden donunce basladi ..bilmiyorum ki salgin mi ?hastanede bisi demediler..Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım geçer hepsi bir an önce. Nereden bulaşmış olabilir ki salgın mı var acaba.
Cok sagol canım.evet ağzinda cikinca panikledim bndeEowynn_arwn çok geçmiş olsun cnm en kötüsü de ağızda çıkıp beslenmesini etkilemesi neyseki çbk geçen bişe,bu döküntülü durumlarda atarax çk rahatlatıyo içten bi yangı yapıyo o döküntüler.
Yenidunya3 geçmiş olsun birden ateşlenme durumunu ya da wbc nin yüksek çıkma durumunu sordun mu Kaan hocaya? Maşallah kuzulara bu arada
Ben son 1 aydır hastalıklrla boğuşuyorum kızım bi türlü atlatamadı gribi bronşitten şüphelenp röntgenler çekildi çk şükür ilerleyen bi durum yok ama sürekli burun akıntsı öksürük bu süreçte yapmadıgım şey kalmadı en son 2 gün önce oğlum da kızım da ateşlenp kusmalar basladı attım arabya 2 sini yolda giderken 2 si de kusmya basladı durulck bi noktada diil hastaneye zor attık kendmzi sinirden doktrlara çattım tüm işler btti kapıda belrdi eşim annem hiç kimsenin yüzüne bakmadım walla çıktım bi sigara yaktım.uçuklar çıktı şuan bi yandan okul ve 3 yaş grubu 20 öğrenci.bgnümze şükür,nurofenle idare ediyorum kendmde hastayım 1 aydr
Sagol canım..bilmiyorum ki bi arastirayim denerim ilac ise yaramazsageçmiş olsun
normalde ağız yaralsrına karadut şurubu ii gelio diolar ya sizde de işe yarar mı acaba
bende parol içtim oğlana bulaştırmadan geöireyim die ballı sğt limonlu ballı ıhlamur fln içiyorum ama yok bi hafta 10 günü bulmadan geçmeyecek heraldeCnm 4 yıldr hamilelik ve emzrme süreçlernde toplamda 3 kere parol içmişimdr normlde de ilaç çk nadir alırım bu son 1 aydr dayanılmz kulak damak kaşıntsı için 2 kere antihistaminik 2 kere de nurofen aldım ben böyle bişe yaşamamştım geçmiyo geçmiyo burnumun derisi soyuldu silmekten artık bu kdr ilaca karşı olan ben ne hale geldysem düşün artık çevremdki insanlar beni bildkleri için annem eşim iç artık bişeler demeye basladı.kv hiçbişekilde ilaç içmeme durumumu hep abartı bulur ztn mecbur kaldım yoksa ben de karşıyım katılıyorum sana.
Hastaneden geldik simdi maalesef el ayak hastaligiyapilcak bisi yok onlar kuruyup duscek dediler.agzi icin bi oral sprey bide kasinti onleyici damla verdiler.eger artar yemek yiyemez hale gelirse getirin serum takariz dediler offff en korktugum seyler hep basima geliyor insallah artmaz o kabartilar dua edin kizlar ..
Ay ne kadar güzel konuşuyor demek:) bizimkinde daha hece bile yok. bizde kimse anne nerde diye sormadigi için bilmiyor beni .bnm ismim eda herkes eda die seslendiği için anneye göre de kolay olduğu için oğkumda eda diyodu anne nerde diince yok eda nerde diince gösteriodu aonra anneyide göstermeye başladı şimdi kendiside anne dio uyanınca yatağında ayağa kalkıp anne anne die beni çağırıo sıpa
Maşallah darısı tamamlamasına olsun.Kizlar nasilsiniz mesajlari arada girip okuyodum tam yazacam sayfalar ilerlemis oluyordu tatil bizim biraz uzun sürdü bu arada ucretsizide uzatmak zorunda kaldik oglum da hiçbişey yemiyor ben yoksam kimse uyutamiyor hasta bebeklere gecmis olsun diliyorum ..bizim tatilde uykularimiz cok guzeldi eve geldik hersey alt ust oldu bebek gibi saat başı uyaniyor derken bugun 7. Disimizinde ucu gozuktu
bizim de ba-ba ma-ma ve herşeye buuuu diyor o kadar :) her çocuğun gelişimi farklı ama su anda sadece ses çıkarıp hece tekrarı yapıyorlar henüz bilinçli konuşma değil...Ay ne kadar güzel konuşuyor demek:) bizimkinde daha hece bile yok. bizde kimse anne nerde diye sormadigi için bilmiyor beni .
Ooyy dişlerin sıkıntısını yaşıyor demek ki. Bir an önce rahatlar inşallah.
Ben de ücretsiz izni artık bitirdim. Üç yarım gün, bir tam gün çalışacağım ama tam gün nasıl dayanacak bilmem. Allah hepimizin yavrularını korusun, bize de onlara bakacak gücü versin inşallah.
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun hemde Hoşgeldin :)
Maşallah darısı tamamlamasına olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?