2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Iyi tazminat aldı allaha şükür bende çalışıyorum maddi sıkıntı olmazda iş bulana kadar stres yapar eşim hayırlısı herseyin

yaaa bizimde astigmatımız var küçüken olabilir dediler bu ay kontrol var düşmemişse numara gözlük vericekler
Bizim bebek de bişey yok abisinde de yoktu bebekken, ama geçen kontrolde abide çıktı ve kesinlikle gerilemez dedi doktorlar gözlük kullanmaya başladık akşamları da kapatma tadavisi uyguluyoruz.

yesoka90 termal tatil köyü dediğin neresi? Çocuklarla Nasil oluyor orası?
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yola çıktık, kızlar sabah 5te dikildikleri için uyuyorlar şükür, inşaallah gidene kadar uyurlar :)

Canım tatil köyü dediğim Armutlu tatil köyü malum ben tesettürlüyüm, klorlu havuz da tercih etmiyorum. Armutlu'da aile havuzları var onu kiralamayı düşünüyoruz ailecek takılırız deniz suyu var havuzda.

İyİ eglenceler canım umarım cok guzel gecer:)

valla takmaz die düşünğyorum kıyafetkeri bile zorla giyiyo fazla ne varsa çıkarıo. 2 idi sanırım 8. ayda götürmğştük
Inşallah ilerlememiştir bebek de gözlük çok zor olur benim büyük oğlum sorun yapmadan taktı Allahtan ama bebek her fırsatta kapıp kaçıyor abisinin gözlüğünü bakalım nasıl olacak böyle.

İyi eğlenceler :)

Iyi tatiller bu arada

Allah en hayırlısını nasip etsin canım. İnşallah gönlüne göre bir iş bulur.
Ne güzelmiş. İyi tatiller canım :) belçikadaki bir arkadaşım anlatmıştı. Orada da villalar günlük kiraya veriliyormuş. Villanın alt karında sıcak havuz, jakuzi var. Çoook kıskanmıştım Haftasonu ne güzel geçer. İnşallah minnoşlar da şifa bulur

Sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…