Bu ara kızım da öyle harika bir şey değil mi bir de gelip öpüyor beni dudağımdan nasıl öğrendi bilmiyorum sadece beni öpüyor öyle sarılıyor filan içim eriyor resmen bu arada yanaktan öpmeyi öğretmeye çalışıyorum ben de başkalarını da öyle öper diye aklım çıkıyor
Allah hayırlı kapılar açsın daha iyi işi olur inşallah. En azindan tazminat veriyorlar. Bı tanıdığın çalıştığı çok ünlü bir firma bir sürü elemanı iftira atıp çıkarmış tazminat vermemek için:/
Bende duydum bir firmayı maaşlarını vermemiş tazminat vermemiş. Iyide bir firma dediğim. Sürekli beni atsınlar oğluma bakayım diyordum eşimde deme öyle 40 defa söylersen olur diyodu şimdi diyorum bir yerde yanlış yaptım ters etki oldu :)))
Bende duydum bir firmayı maaşlarını vermemiş tazminat vermemiş. Iyide bir firma dediğim. Sürekli beni atsınlar oğluma bakayım diyordum eşimde deme öyle 40 defa söylersen olur diyodu şimdi diyorum bir yerde yanlış yaptım ters etki oldu :)))
Havalar kötü evlere tıkıldık kaldık, çocuklar enerjilerini atamıyor, piapolyanın tarifinden ay kumu yaptık 1 saat oynadık birlikte bayıldı ay kumuna.. Ortalık berbat oldu orası ayrı :/
Kızlar bugün bizim için kötü bir gün oldu. Eşimin çalıştığı firma Turkiyeden çekilme kararı almış tazminatlarını ödeyerek işten cikaracaklar. Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 2019 daha da sert geçecek diyorlar. Ama KRIZ yok tabi kim sorarsa KRIZ yok demeliymisiz banka öyle diyor. Ekonomi süper....
Kızlar hala sümüklü ve yarın yalovaya termal tatil köyüne gidelim diyoruz, bendeki artistiğe gelin. İnşaallah elimde patlamaz.[/QUO
Iyi tatiller canim.insallah cookkk guzel ve keyifli gcer
O Allaha kalmış artık ben elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünüyorum vücudunda yapay katkı maddeli besin hiç yok ama bebekliğinden beri düzenli balık yağı kullanıyoruz geçen bebek için rutin kontrole gittim abisini de gitmesken muayene ettirdim hicbir sikayetimiz yoktu ama iki gözünde de 2 derece astigmat çıktı gözlük kullanmaya başladık
Kızlar ya inanılmaz mutluyum
Öğlen işten geldim, kızım geldi bana sarıldı. Ondan sonra sürekli sarılıyor, bir de pıt pıt vuruyor eliyle. Tabi eli sırtıma kadar yetişmediği için omzuma ancak vurabiliyor :) Oyun oynuyoruz sarılıyor, yanımda otururken sarılıyor. Çook güzel bir gündü :) Önceden de sarılıyordu tabii ama bu sefer tüm gün boyunca sarıldı :) 19.30’da da uyudu. Bugün bana jest yaptı yani
Bizim bebek de değil 6 yaşındaki abisinde çıktı astigmat ama dr bu gerileyecek bişey değil ilerler gözlük ilerlemesini yavaşlatır sadece dedi ben uzun seneler hastanede çalıştım takıntılıyım tek doktorla yetinmem 3 doktora gittim ikisi prof ve aynı şeyi söylediler gözlük ve kapatma tedavisi şart ve 6 ayda bir kontrol gerekli artık dediler 18 yaşına kadar tefavisi yok ondan sonra lazerle tedavi edinebilecekmiş ancak..Acaba senin bebek olduğu için mi öyle söylediler maalesef bu gerileyecek bişey değilmiş ilerlemeyi yavaşlatmaya çalışacağız..Genetik yatkınlık en önemli faktörmus işin ilginci bizde gözlük takan da yok.
Önlük ikeadan canım.. Tarif piapolyadan ben yarım ölçüyle yaptım tam ölçü çok oluyor sanki , tarifteki tarçını bildiğim kadarıyla renk için koymuşlar ben onun yerine gıda boyası koydum
eşim okula başlamadan kullanmaya başlamış şimdi gözleri 5.5 numara miyop :) bn 18 yaşında 0.25 numarayla başladm luan 3 miyop 0.5 astigmatım var. yani ilerlemiyo die bişey söz konusu değil
Kızlar bugün bizim için kötü bir gün oldu. Eşimin çalıştığı firma Turkiyeden çekilme kararı almış tazminatlarını ödeyerek işten cikaracaklar. Inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. 2019 daha da sert geçecek diyorlar. Ama KRIZ yok tabi kim sorarsa KRIZ yok demeliymisiz banka öyle diyor. Ekonomi süper....
Hayırlısı olsun canım. En azından tazminatını almış. İş bulana kadar da işsizlik alır. Daha iyi bir işe girer bakarsın. Bizim ülke süper ya..kriz glutense bizim ülke ekşi maya. Kriz hep teğet geçiyo bizi
Hayırlısı olsun canım. En azından tazminatını almış. İş bulana kadar da işsizlik alır. Daha iyi bir işe girer bakarsın. Bizim ülke süper ya..kriz glutense bizim ülke ekşi maya. Kriz hep teğet geçiyo bizi