2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ne güzel ya:) ben de beni öpsün istiyorum öp anneyi diyorum yanağımı ısırıyor:))

Bende duydum bir firmayı maaşlarını vermemiş tazminat vermemiş. Iyide bir firma dediğim. Sürekli beni atsınlar oğluma bakayım diyordum eşimde deme öyle 40 defa söylersen olur diyodu şimdi diyorum bir yerde yanlış yaptım ters etki oldu :)))

Evet bı yanlışlık olmuş evren yanlış anlamış :)))

Havalar kötü evlere tıkıldık kaldık, çocuklar enerjilerini atamıyor, piapolyanın tarifinden ay kumu yaptık 1 saat oynadık birlikte bayıldı ay kumuna.. Ortalık berbat oldu orası ayrı :/
Cok guzel olmus canım.kimbilir nasil oynamistir kuzu :))

Canım cok uzuldum.insallah daha iyi bir ise girer.piyasa cok vahim..Rabbim yardimcimiz olsun

yaaa bizimde astigmatımız var küçüken olabilir dediler bu ay kontrol var düşmemişse numara gözlük vericekler

bnm oğlanda öpme delisi oldu :) durup durup öpüyo uzaktaysak 1 pamrmağını öpüp öpücük yolluo bitiyorum o minik dudaklara

bebekler hipermetrop ve astigmatlı doğabiliyolarmış zamanla bunlar geriliyomuş gerilemezse gözlük bizde ki durumda bu

kriz teğet geçiyo biliyosun :)

Hayırlısı olsun canım. En azından tazminatını almış. İş bulana kadar da işsizlik alır. Daha iyi bir işe girer bakarsın. Bizim ülke süper ya..kriz glutense bizim ülke ekşi maya. Kriz hep teğet geçiyo bizi

Hayırlısı olsun. Tazminatını iyiyse ve sen işe devam ediyorsan çok sorun yaşamazsınız. İş bulma stresi var tabi. Kolay gelsin.
Kızlar hala sümüklü ve yarın yalovaya termal tatil köyüne gidelim diyoruz, bendeki artistiğe gelin. İnşaallah elimde patlamaz.
Ben de Ocak’ta düşünüyorum sen önden git tecrübelerini paylaş canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…