2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gunaydin kizlar artik sutum iyice azaldi gece beslemesini kesmek istiyorum bu yuzden.Gece 2 kere uyaniyor acaba sekeri duser mi diye korkuyorum.Mesela dun gece uyandi uyandi simdi saat 7 gibi uyudu korkuyorum uyandirayim mi ac sonucta sekeri duser mi

Gunaydin kizlar artik sutum iyice azaldi gece beslemesini kesmek istiyorum bu yuzden.Gece 2 kere uyaniyor acaba sekeri duser mi diye korkuyorum.Mesela dun gece uyandi uyandi simdi saat 7 gibi uyudu korkuyorum uyandirayim mi ac sonucta sekeri duser mi
Ne zamandan beri yemiyor? Gece yemeyince bişey olmaz canım. Gece beslenmesini çoktan bırakanlar var. Ben de nerdeyse 1 hafta oldu gece mama vermiyorum artık. Yiyip yatıyor akşam 7-8 gibi. Sabah 8'de kahvaltı yapıyor.

Ne zamandan beri yemiyor? Gece yemeyince bişey olmaz canım. Gece beslenmesini çoktan bırakanlar var. Ben de nerdeyse 1 hafta oldu gece mama vermiyorum artık. Yiyip yatıyor akşam 7-8 gibi. Sabah 8'de kahvaltı yapıyor.
Bizimki kendisi istememeye basladi yoksa gece 2 saatte 1 90 cc veriyordum.Gecede iki keze dusurdu kendi.ama hamilelikten sanirim sutum baya azaldi birakayim dedim ben de ama donup duruyor dalamiyor bu seferde.Mama aldik cop oldu agzina surmedi sut de icmiyor.Korkuyorum gece sekeri duser diye

Bizimki de en gec 10 da daliyor 8 de kalkiyor en son aksam 7 de besliyoruilk msji yazar yazmaz uyandi zaten yarim yarim yumurta yarim kasede yogurt corbasi iki tanede zeytin yedi.seninki ne yiyor kahvaltida ve gun icinde

Bizimki de en gec 10 da daliyor 8 de kalkiyor en son aksam 7 de besliyoruilk msji yazar yazmaz uyandi zaten yarim yarim yumurta yarim kasede yogurt corbasi iki tanede zeytin yedi.seninki ne yiyor kahvaltida ve gun icinde
7-8 arası yemiyorsa hiç bişey olmaz. Benim kız da öyle yazdığım gibi. Ama 10da daliyorsa son bı kez yedirip öyle yatırabilirsin. Daha tok uyumuş olur.

7-8 arası yemiyorsa hiç bişey olmaz. Benim kız da öyle yazdığım gibi. Ama 10da daliyorsa son bı kez yedirip öyle yatırabilirsin. Daha tok uyumuş olur.
O zamanda uyku saati daha gec saate kalir 8 de basliyorum bazen 9 da bazen 10 da uyuyor

Bir de gece uyandiginda napiyorsun ben cok ac kaldi diye üzülüyorum ama birakmasi lazim

Bence güzel yediği kahvaltida. Benim hiç belli olmuyor. Ama kahvaltıda domatesli 1 yumurtadan menemen yedi bu sabah. Genelde kahvaltıda 1 yumurta, minicik peynir ve zeytin yiyor bide tereyağı. Bazen muzlu avokado yada muzlu yaş hurma.
Öğle yemeği çorba yada normal yemek 1 kase kadar. Tabi tadını beğenirse:/
Akşam üzeri yoğurt.
2 öğün yemiş oluyor. 3 öğün yiyen var mı acaba.

Benimki de toplam gunde bir yumurta bir kase corba 2 kofte bir kasik pilav ceyrek muz iki zeytin yiyor en fazla.O da gece az emdigi icin bu kadar da yemiyordu.Bilemiyorum instagramda bazi anneleri takip ediyorum.cocuklari masallah cok guzel yiyor.onlara bakis benimki ac ac yasiyor

Gece yatmadan ne yediriyorsun.Bir komsum var oglu 4 ay buyuk bizimkinden bir buyuk biberon sut icirip yatiriyor bizim kiz agzina surmez

Canım bu saydıkların gayet güzel. O yumurta ve köfte yeter zaten. Yoğurt da vermeye çalış. O Instagram anneleri mikemmel zaten onlar gibi asla olamayız:))

Gece yatmadan ne yediriyorsun.Bir komsum var oglu 4 ay buyuk bizimkinden bir buyuk biberon sut icirip yatiriyor bizim kiz agzina surmez
Canım mama yiyor ya yatmadan. Mamayı bırakınca asıl o zaman zorlayacak beni. Normal süt mü? Otlayan hayvanın sutuyse iyi yoksa içirmese daha iyi. Muhallebi yediren var. Çorba da hafif olabilir akşam için .

Canım mama yiyor ya yatmadan. Mamayı bırakınca asıl o zaman zorlayacak beni. Normal süt mü? Otlayan hayvanın sutuyse iyi yoksa içirmese daha iyi. Muhallebi yediren var. Çorba da hafif olabilir akşam için .
Bildigin paket sut iciriyor.Devam sutu iciriyormus cok pahallandi dedi.Normal sute gecmis.Zaten ben anlamiyorum bizim cocuklarda bir sey var heralde onun oglu saat 10 11 de kalkip 2 de 3 de yatip 5 saat falan uyuyor.Bizim kiz iki saat uyusa gobek aticam

Paket süt mü yazık o çocuğa :/
Gece uykusuna kaçta geçiyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…