2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar protokol imzalandi dun dava acildi.hadi bakalim.ama es kisisi su an yalvarma kendini acindirma asamasinda ! Dun gece saat 2 bucukta aramis durmus.istanbula is icin gitti.benim arayaipta ulasamadigim gecelere saysin.bu daha baslangic !
bu daha başlangıç her şey yeni başlıyo diyosun
bebğin ve sen çok mutlu olll

Merhaba kızlar ben de girmemişim Cuma’dan beri. Topikte performans düşüklüğü var:)
Hasta olunca annemin yanına geldik. Erol’un yeni favorisi: unun var mı va va şekerin var mı va va helva yapsana denilince oynamak:) Neden Mahmut Tuncere bağladı bilmiyorum:) abiabi, va va, depdepdep bir de gak gak gak diyor son ikisi ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok sık kullanıyor:)

Kizlar protokol imzalandi dun dava acildi.hadi bakalim.ama es kisisi su an yalvarma kendini acindirma asamasinda ! Dun gece saat 2 bucukta aramis durmus.istanbula is icin gitti.benim arayaipta ulasamadigim gecelere saysin.bu daha baslangic !
ohhh benim burda içimin yağları eridi. herşey ama herşey yolunda gitsin inşallah bugünleri unuttursun sana gelecek günler güzellikleriyle :*)

ahaha çok tatlı :))

Hadi bakalım şimdi o düşünsün.. Şu süreçte güç kuvvet ve sabır versin Rabbim sana..

Adam resmen gece kuşu barışmak için bile aramayı seçtiği saate bak :) Sürünsün beter olsun valla :))
En doğru kararı verdin bence de, Allah utandırmasın inşallah canım.

Oyy yerim oyuncu kuzuyu :)

Fineas iyimisin canım sesin çıkmıyor
dimetilketon sen ne durumdasın :)

Bende de annem babam var büyük oğlum babamdan çok şımarıyor zıvanadan çıkmış durumda herşeyi dedem yapsin etsin yedirsin onunla uyuyacam laf dinlemiyor bebek den beter zaten evin işi hiç bitmiyor herkes uyuyup yatağa yattığım anın hayalini kuruyorum hep bu aralar :))

Aile büyükleri kısa süreli baktığından el üstünde tutuyor her istediklerini yapıyorlar. Yalnız kalınca Nur topu gibi şımarık bir çocuk elimize kalıyor:) Ben de o durumdayım.

hiç geri dönme kararından. boşanmadan dönüpte mutlu olan hiç duymadım herkes huylu huyundan vazgeçmez diyor.

gak kalk olabilir mi :) benim ki dr bap diyo yani yap demek istio buliuu var bulut uzatarak deeeee aydede mendile de komik bişey dio ama yazamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…