- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Size hiç zarar vermeden sonuca bağlanır inşallahKizlar protokol imzalandi dun dava acildi.hadi bakalim.ama es kisisi su an yalvarma kendini acindirma asamasinda ! Dun gece saat 2 bucukta aramis durmus.istanbula is icin gitti.benim arayaipta ulasamadigim gecelere saysin.bu daha baslangic !
Canim beni bilion işte hep ayni:)büyük ergen tiplerinde ortancam fişek gibi .küçük te eksik kalmıyor sağolsun o da yetişti onlara.öyle bir deli haldeyiz :)))@Fineas iyimisin canım sesin çıkmıyor
dimetilketon sen ne durumdasın :)
Bende de annem babam var büyük oğlum babamdan çok şımarıyor zıvanadan çıkmış durumda herşeyi dedem yapsin etsin yedirsin onunla uyuyacam laf dinlemiyor bebek den beter zaten evin işi hiç bitmiyor herkes uyuyup yatağa yattığım anın hayalini kuruyorum hep bu aralar :))
Iyi olmuş daha mutlu olacaksin gör bak .Kizlar protokol imzalandi dun dava acildi.hadi bakalim.ama es kisisi su an yalvarma kendini acindirma asamasinda ! Dun gece saat 2 bucukta aramis durmus.istanbula is icin gitti.benim arayaipta ulasamadigim gecelere saysin.bu daha baslangic !
canım ne kadar yükseldi ? bu ara salgın var dikkat et.eger inatçı bir ateş ise bir kan ver crp olctur. üstünü tek zıbın yatırdım ben 2 gece ve yazdık battaniye örttüm sadece içim rahat etmedi. kolalti, boyun,dik eklemlerine ılık suyla ıslanmış havlu köy ya da ılık dus aldır.biz daha yeni duzeliyoruz hâlâ burun,geniz akıntısı,öksürük var.akıllı doktorum kontrolde air max yazmış. prospektüs baktım astım, saman nezlesi için yazıyor. şimdilik aferin pediyatric kullanıyoruz.Gunaydın kızlar.Dun gece Dolunay da cok ateslendı. Fıtıl verdım 2 kez de Calpol verdım gece boyunca ama bir iki saat dusup tekrar yukseldi ateşi.Su an uyuyor ilk defa bu kadar yuksek ateşi el ayak hastalıgında yukselmişti bir de bu kadar. Napayım simdi ben sutunu ortmesem usur mu.Atesli insan usur ya ne bıleyım. Nasıl dusurucem bu ateşi uyandırayım mı napayım. Uyanırsa da cok aglar.Kafam karıstı iyice
Sorma valla iki gün sürüyor eski haline dönmesi :) Babam hep "oğluma şunu deme böyle yapma kızma vss" diye diye şımartıyor onlar gidince de babamdan çekindiğimi biliyor ve seni dedeme soyliycem diye beni tehdit ediyor :)Aile büyükleri kısa süreli baktığından el üstünde tutuyor her istediklerini yapıyorlar. Yalnız kalınca Nur topu gibi şımarık bir çocuk elimize kalıyor:) Ben de o durumdayım.
Aynen canımbu daha başlangıç her şey yeni başlıyo diyosun
bebğin ve sen çok mutlu olll
Nasilda tatli oluyordur kuzucuk :)Merhaba kızlar ben de girmemişim Cuma’dan beri. Topikte performans düşüklüğü var:)
Hasta olunca annemin yanına geldik. Erol’un yeni favorisi: unun var mı va va şekerin var mı va va helva yapsana denilince oynamak:) Neden Mahmut Tuncere bağladı bilmiyorum:) abiabi, va va, depdepdep bir de gak gak gak diyor son ikisi ne anlama geliyor bilmiyorum ama çok sık kullanıyor:)
Aminnn canım benim insallah :*ohhh benim burda içimin yağları eridi. herşey ama herşey yolunda gitsin inşallah bugünleri unuttursun sana gelecek günler güzellikleriyle :*)
Amin canım insallah.aynen dusunme sirasi ondaHadi bakalım şimdi o düşünsün.. Şu süreçte güç kuvvet ve sabır versin Rabbim sana..
:))) evet canım ya adam ayık kafayla bi is yapamiyo :)) Amin canım inşallah..Adam resmen gece kuşu barışmak için bile aramayı seçtiği saate bak :) Sürünsün beter olsun valla :))
En doğru kararı verdin bence de, Allah utandırmasın inşallah canım.
Aynen canım daha once kararimdan dondum ama bi degisme bi gelisme olmadi maalesef..bu sefer cok net kararliyim ..hiç geri dönme kararından. boşanmadan dönüpte mutlu olan hiç duymadım herkes huylu huyundan vazgeçmez diyor.
Amin canim insallah.mHakkınızda hayırlısı olsun canım. Size hiç zarar vermeden sonuca bağlanır inşallah
Hobaaaaa :))) iyi varsınız canlarım benim ya :*Iyi olmuş daha mutlu olacaksin gör bak .
Haydi hep birlikte elleri görelim
Gezecegimmm sevecegimmmm gorursunnn sana neler edeceğimmmmm bir yerine bin cezaylaaaaaa hakkindan gelecegimmmm seeninnnnnn hobaaaaaaaa:))))
Geçmiş olsun..Ben atesliyken ince giydiririp uyurken muslin bezlerden örtüyorum.Ama 39'u geçerse hemen dr götürüyorumGunaydın kızlar.Dun gece Dolunay da cok ateslendı. Fıtıl verdım 2 kez de Calpol verdım gece boyunca ama bir iki saat dusup tekrar yukseldi ateşi.Su an uyuyor ilk defa bu kadar yuksek ateşi el ayak hastalıgında yukselmişti bir de bu kadar. Napayım simdi ben sutunu ortmesem usur mu.Atesli insan usur ya ne bıleyım. Nasıl dusurucem bu ateşi uyandırayım mı napayım. Uyanırsa da cok aglar.Kafam karıstı iyice
Cok gecmis olsun canım.simdi nasil atesi ? Ilik duş cok iyi geliyor.umarim uzun surmez ..Gunaydın kızlar.Dun gece Dolunay da cok ateslendı. Fıtıl verdım 2 kez de Calpol verdım gece boyunca ama bir iki saat dusup tekrar yukseldi ateşi.Su an uyuyor ilk defa bu kadar yuksek ateşi el ayak hastalıgında yukselmişti bir de bu kadar. Napayım simdi ben sutunu ortmesem usur mu.Atesli insan usur ya ne bıleyım. Nasıl dusurucem bu ateşi uyandırayım mı napayım. Uyanırsa da cok aglar.Kafam karıstı iyice
39 canım ama oyle sıcakki acaba ates olcer yanlıs mı daha mı fazla dıye korkuyorum yanıyor resmen. Su an bıraz dustu ama 37 cıvarı hala. Diş bu kadar yapmaz dimi. Hastaneye gıdıcez ama kan alınınca cok aglayacak. Ben kolunu falan nasıl tutucam. Eşime sen tut dedim o da bana guvenlı sarsılır dıyo bu seferde. Bılmıyorum ki kan alınırken yanında dursam mı ıyı olur yoksa işlem bitince hemen sarılsam mıcanım ne kadar yükseldi ? bu ara salgın var dikkat et.eger inatçı bir ateş ise bir kan ver crp olctur. üstünü tek zıbın yatırdım ben 2 gece ve yazdık battaniye örttüm sadece içim rahat etmedi. kolalti, boyun,dik eklemlerine ılık suyla ıslanmış havlu köy ya da ılık dus aldır.biz daha yeni duzeliyoruz hâlâ burun,geniz akıntısı,öksürük var.akıllı doktorum kontrolde air max yazmış. prospektüs baktım astım, saman nezlesi için yazıyor. şimdilik aferin pediyatric kullanıyoruz.
Su an 37 cıvarına dustu ama 39 da seyretti hep yanıyor resmen canım cok korkuyorum Allah korusun havale falan gecırır dıyeCok gecmis olsun canım.simdi nasil atesi ? Ilik duş cok iyi geliyor.umarim uzun surmez ..
39 cıvarında seyretti canım hep. Sımdı bıraz dustu. Doktora goturucez ama kan alınınca cok aglıcak. Kan alınırken kolunu tut dıcekler nasıl tutucam ben ona zarar vermısım gıbı mı algılar. Yanında olmasam işlem bitince sarılsam bu seferde daha mı kotu hısseder. Zaten canı acıcak bi de bu beni cok uzuyorGeçmiş olsun..Ben atesliyken ince giydiririp uyurken muslin bezlerden örtüyorum.Ama 39'u geçerse hemen dr götürüyorum
Kaç oldu en fazla ateşi? Devam ederse bugün doktora götür canım ilerlemesin boğazları falan ağrıyor olabailir.Geçmiş olsun tekrar.
Canım 37.5 civarıysa ve hareketlerine yansımıyorsa korkma. Benimki de ateşlendi mi 41i görmeden durmuyor biz alıştık. Tek kat giydir hatta ev kaloriferliyse badi ile kalsın. 38 i geçince calpol ver. Calpol fayda etmezse fitil en iyi çözüm. Ben üç defa vermek zorunda kaldım. Ama her defasında rahatlattı. Havale de her sıcaklıkta olabilirmiş içini ferah tut allah korusun.Su an 37 cıvarına dustu ama 39 da seyretti hep yanıyor resmen canım cok korkuyorum Allah korusun havale falan gecırır dıye
Gunaydın kızlar.Dun gece Dolunay da cok ateslendı. Fıtıl verdım 2 kez de Calpol verdım gece boyunca ama bir iki saat dusup tekrar yukseldi ateşi.Su an uyuyor ilk defa bu kadar yuksek ateşi el ayak hastalıgında yukselmişti bir de bu kadar. Napayım simdi ben sutunu ortmesem usur mu.Atesli insan usur ya ne bıleyım. Nasıl dusurucem bu ateşi uyandırayım mı napayım. Uyanırsa da cok aglar.Kafam karıstı iyice
Aynen canımaminnn insallah..
Nasilda tatli oluyordur kuzucuk :)
Aminnn canım benim insallah :*
Amin canım insallah.aynen dusunme sirasi onda
:))) evet canım ya adam ayık kafayla bi is yapamiyo :)) Amin canım inşallah..
Aynen canım daha once kararimdan dondum ama bi degisme bi gelisme olmadi maalesef..bu sefer cok net kararliyim ..
Amin canim insallah.m
Hobaaaaa :))) iyi varsınız canlarım benim ya :*
Insallah canım benim :)
Erol ve ekpresyonizm...
İlk duvar çalışmamızzz..
Normalde 39u gectı canım fıtıl verdım Calpol ıcırdım dustu ama 2 saatte bir tekrar cıkıyorCanım 37.5 civarıysa ve hareketlerine yansımıyorsa korkma. Benimki de ateşlendi mi 41i görmeden durmuyor biz alıştık. Tek kat giydir hatta ev kaloriferliyse badi ile kalsın. 38 i geçince calpol ver. Calpol fayda etmezse fitil en iyi çözüm. Ben üç defa vermek zorunda kaldım. Ama her defasında rahatlattı. Havale de her sıcaklıkta olabilirmiş içini ferah tut allah korusun.
Oyle yaptım canım ama tıtrer gıbı olunca korktum ev sıcak 46 derece kombi aslında ama ben bile üşüdüm o oyle oluncaGecmis olsun simdi nasil oldu? Ustunu ortmemelisin atesliyken hatta ince seyler giydirmelisin düşmesi icin
Fitile rağmen iki saatte bir çıkıyırsaa enfeksiyondur muhtemelen. Bugün de böyle seyrederse götürün kan aldırın canım. Antibiyotik lik durum yoktur umarım. Geçmiş olsun.Normalde 39u gectı canım fıtıl verdım Calpol ıcırdım dustu ama 2 saatte bir tekrar cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?