2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Fitile rağmen iki saatte bir çıkıyırsaa enfeksiyondur muhtemelen. Bugün de böyle seyrederse götürün kan aldırın canım. Antibiyotik lik durum yoktur umarım. Geçmiş olsun.
Sagol canım inşallah anyibiyotiğe gerek kalmaz. Kan aldırırken kolunu sen mi tutuyorsun oglunun

Sagol canım inşallah anyibiyotiğe gerek kalmaz. Kan aldırırken kolunu sen mi tutuyorsun oglunun
Özelde yaptırırken kucağımda oturtturdular bacaklarımın arasında bacaklarını sıkıştırdım. Kolunu düz bir şekilde tuttum ya da emin değilim iki hemşire oluyordu hep belki o tuttu o şekilde aldılar. Devlette yatırmamı istediler eşim yatmasını sağlarken ben kolunu tuttum.

Geçmişolsun canım diş o kadar yapmaz dr a götürmelisiniz bence belki kan tahlili istemez belli olmaz. Ateş yani ihmale gelmez bence götürmekte fayda var boğazına bakar boğazından mı kaynaklanıyor başka şeyden mi netleşir

Her iki turlu de cocuk zorla aglaya aglaya istemediği bir şey yaptırdığımızı dusunur ne bıleyım etkılenır dıye korkuyorum.Ama mecbur goturucem bırazdan

Goturucez canım sımdi. Kan olayı olmasa coktan goturmustum

Acaba kanda neye bakılmasını isteyeyim özellikle bir daha bir daha kan vermek istemiyorum. Bilgisi olan var mı

Canım endişe etme ağlayacak tabiki ben sarılıyorum kan alınırken yalnız birakmiyorum bitince unutup gidiyor zaten her bebek aynı süreçlerden geçiyor bu kadar detay düşünüp de kendini tüketme sende hamilesin zaten kendini de düşün.Sadece kan alan kişinin bebek hemşiresi olmasına özen göster gerisi kolay olur inşallah birkaç saniyelik işlem.Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun yavrulara.Benim kizimda dort gündür ateşliydi özellikle sırt ve avuc içleri iki tane alttan kopek dişi cikti.Usttekiler zorluyor gece çığlık çığlığa agladi.Memede sabahladi fitil veya calpol verdigimde cok asiri soğuk terliyor sabaha kadar dört kez ust değiştirdim.yemek ,dis ve uyku olayları kronik bozuk bizde.

Kızlar doktora goturduk. Kan tahlılı yapmadı. Bogazı cok hafıf kızarık dedi antibiyotik yazdı.Tahlıl yapsaydık dedım. Cok hafıf bır antıbıyotık. Bogazı kızarık ateşi 39u gecerse baslayın dedı. Dolven istedim Calpolle donusumlu vereyım diye. Onu 2 yasından kucuk cocuklara onermıyoruz dedi. İlginç antibiyotik peynir ekmek gibi maşallah ama ateş düşürücüde bu hassasiyet. Neyse geldik evdeyiz şimdi. Antibiyotik vermeyeceğim.Zaten bence diş cunku az once babasıyla oynattı guldurduk bıraz agzını actı ıkı tane patlak diş gordum üstte. Alttakiler kabarıktı ama usttekiler patlamış. Bir de uyurken sıcrıyor sık sık o neden ki

Yavrucuk inşallah hemen atlatır

hey allam yaa. geçmiş olsun bizim ateşte hep 40larda seyretti geçen hastalıkta enfluvir kullandık ama döküntüde oldu influenza mı 6. hastalık mı bilemedik neysr geçti çok şükür. sizinde hemencik geçsin. kan vermek zor serum ondan da zor. bize de kucağımızda tutturuolar özelde bacaklarını acak aramıza sıkıştırıyoruz kolunu da hemşirenin biri tutuo biri alıo ya da biz tutuyoruz tabi ki çok ağlıo

canım diş olduğunu sanmıyorum ama kan alınırsa emin olursunuz en azından çünkü salgın var. kan alırken ben tutuyorum çok ağlıyor ama ne yapayım. kucağımda alıyorlar hemen sarılıp dışarı çıkarıyorum. ne kadar uzulsek de yapacak bir şey yok ki ... inşallah önemli birşey değildir, hemen sağlığına kavuşur

Ozele goturduk kızlar sımdı acile. Cocuk doktoru baktı kan tahlılı yaptı film cekti. Yogun bir gaz var ama kan tahlılleri normal.Oyle cok agladı ki. Doktor ateşi takip edin su an baska bir sey yok dedi. İdrar vermemiz lazım sımdı onu dusunuyorum nasıl yapıcaz. Kız cocukta cok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…