2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya inşallah hemen atlatır

Hayret bisi ya.antibiyotigi şak die tahlil yaomadan yaz ama ates dusurucuye olmaz de.valla bu drlara akil sir ermiyor.insallah tez zamanda atlatir kuzucuk ...

Kizlar benim kuzucuk bi haftafir geceleri uyumamak icin resmen direniyor en gec saat 10 da uyumus olurdu.simdi gece 12yi geciyor.niye bole oldu anlamadim.atak mi acaba.hep oyun oynamak istiyor.ne zaman bitecek duzene gorecek bu uyku bilemedim.ben deliksiz uyumayi cok ozledim.sabaha kadar 4 5 kez uyanmasi da cabasi bu arada

geçici bir durumdur canım ya. benim kız da 2 hafta aç yaşadı, geçti çok şükür. sabah kaçta kalkıyor peki? karnı doyuyor mu acaba gece aç diye kalkıyor belki?

Bu dönemler hep geçici canım 2 yaş baya bir rahatladığımız dönem olacak o zamana kadar zor geçiyor, gece uykuları diş sancıları yüzünden bölünüyor benim büyük oğlum 2 yaşından sonra deliksiz uyumaya başladı ondan önce eşimle ben her gece sırayla sabaha kadar kalkıyorduk ama dişleri çok zor çıkmıştı, bir de meme emen bebekler daha çok kalkıyor geceleri galiba benim bebek yaşından sonra emmedi bıraktı gece bir yada iki kez kalkıyor su içip yatıyor çok şükür.

geçici bir durumdur canım ya. benim kız da 2 hafta aç yaşadı, geçti çok şükür. sabah kaçta kalkıyor peki? karnı doyuyor mu acaba gece aç diye kalkıyor belki?
Insallah oyledir canım.karni tok oluyor genelde uyumadan once muhallebi yapiyorum biberonla onu icip uyuyordu.simdi yok :/ disler sanci yapiyo buyuk ihtimal..sabah 9 da uyaniyor genelde..

Evet saat basi emmek istiyor.o meme agzindan hic cikmayacak.biraktirmak istemistim bi ara ama kiyamadim disler arka arkaya patlamaya basladi.su siralar yine aklimda meme biraktirma konusu :/

Canım biberonda ne içiyor. Bizim kız hiçbir sey yemez içmez oldu gene. Tarif verirmisin deneyeyim

Canım biberonda ne içiyor. Bizim kız hiçbir sey yemez içmez oldu gene. Tarif verirmisin deneyeyim
Sutlu pirinc unu yapiyorum canım.formul mamalarin hicbirini icmedi malum.bi ara muzlu milkshake yapiyodum ondan da sıkıldı.simdilik bunu iciyor bakalım

Benimki de dün gece sabaha kadar saat basi kalkti ruh gibi gittim işe atak diş hepsi birbirine karisti heralde. Birde bu dönemde kabus görmeye basliyorlarmis. Mesela gündüz korktugu bisey gece uykusunda kabusa sebep oluyormus. Bizimki yazıcıdan cok korkuyor dünde babası cikti aldi ne ağlamak ciglik çığlığa . Gecede uyumadi ondan mi.oldu acaba dedik. Bir kere daha buna benzer olay yasamistik yine gece uyumamisti. Biliyorsunuzdur belki ama soyleyim dedim

@ ceross umarım kolay geçer bu süreç ve hepiniz için hersey daha iyi olur inşallah,üstnden bi yük kalkıcak gbi geliyo şu iş çözülse.

ya bu instada ki doktorlardan biri adını yazmıyım şimdi geçen son pediatri kongrelerinde ateş düşürücülerin dönüşümlü verilmesi sakıncalı denildi diye yazmıştı. bütün doktorlar dönüşümlü veriyor. bizim doktor calpolle idare edebiliyosan kesinlikle 2. şurubu verme ama 4 saatten olmadan ateşi yükseliosa düşüremiosan o zaman ver. 1. tercihimiz hep calpolle yetinmek demişti. sizler ne düşünüosunuz

Canım seni de merak ettik. Senden dolayı olduğunu düşünmüyorum alınılıcak bişey yok ki

ben de okudum daha önce. hatta geçen hafta oğlum ilk defa ateşlendi. doktor dönüşümlü ver dedi.gidip aldım dolven ama vermedim.4 saatte bir calpol verdim 2.günde kontrole girdi ateşi. eğer calpol düşürüyorsa gerek yok bence de.hem dolven yan etkileri calpole göre çok daha fazla

Bizim doktorumuz da ateş olunca sacede calpol verilmesinden yana, dolven çok cok mecbur olmadıkça verme dedi..Dönüşümlü kullanmakla ilgili birşey söylemedi fikrini bilmiyorum sorarım ama bidaha görüşmemizde, merak ettim bende.

Canım seni de merak ettik. Senden dolayı olduğunu düşünmüyorum alınılıcak bişey yok ki
Evet canım katılıyorum, giremeyen herkesi merak ediyoruz herkes iyi olsun diye, bin bilsen de bir bilene sor demişler burda yeri gelir bilgi paylaşır yeri gelir birbirimize farketmeden yaptığımız hataları söyleriz.Herkesin kuzusu iyi olsun da önemli değil gerisi.

En zor dişleri çıkıyor kuzuların gece uykuları düzensiz en çok geceleri sancı yaptığını söylemişti doktorumuz ve bütün hormonlar gibi ağrıyı kesen hormonlarımız da uyuyor geceleri daha çok hissediyorlar ağrıyı demişti ama geçecek az kaldı inşallah :)

Bnm bildgim şöyle 2 ilacı da mümkün mertebe 2 şer ölçekten fazla vermemek,yani direnebldgin kdr direnip calpolle gitmek.4 saatte bir calpolle gitmek 6 doz demek,ki bu da çok fazla.ben ya 2 calpol ya da 1 calpol çok yüksek ve inatçysa 1 dolven olarak gtmye dikkat ediyorum.ekstra verdgim de olmştr tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…