2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim dert topiğim oldu burası resmen
Kusura bakmayın darlıyorsam :)
Kuzularınız sizi ısırıyormu?
Bu ara oğlum coştu vuruyor ısırıyor saçlarımı çekiştiriyor
Hayır dedikçe daha çok yapıyor
Nerden çıktı bu anlamadım birinden falanda görmüş olamaz
Sakince yapma annecim diyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama sonuç başarısız

bnmkinde vurma ısırma yok saçlarımda hep toplu oğlumun yanında ama bu ara fıstık alıyorum ayağına cimciklio fena hele tırnaklae uzunsaa

Canım üç gün süren ateşte sadece calpolle idare edilmiyor ki. Günde dört kezden fazla verilmiyor

Selam kızlar. Bir hafta olacak, kuzum hâlâ sümüklü. İnşallah sadece griptir. Artık doktora gideceğim.
Azı dişleri çok zorluyor. Bazı geceler deliksiz uyuyor, bazı geceler beş altı kez ağlayarak uyanıyor.
YouTube’dan video açıp biberonla süt içen bebekleri izlettim. Sonra biberona süt koyup verdim, ağzına sürdü ve hiç sevmedi sütün tadını Ne olur içse de ara öğün olarak süt ya da formül süt versem

kızlar bişey soracam. kızımı cmtesi gecesi anneme bırakmıştım bir kez yatıya. bu gece de bırakmayı düşünüyorum da acaba kendini terkedilmiş hissediyor mu, olumsuz bir etkisi oluyor mudur? bırakıp eve gelince de inanılmaz vicdan azabı duyuyorum deli gibi özlüyorum.

Kızlar kızımın vucudunda dokuntu ler olusmus. Muhtelemelen 6.hastalık.Doktoru yarın nobetcıymıs yarın goturucez tekrar ama acaba bulasıcı mı hamıleye zararı var mı bılgısı olan aydınlatabılır mı

Her yaş için bir geceliğine bebeğin tanıdığı güvendiği birine bırakılabilir diye biliyorum. Yani iki yaşındaysa 2 gece; üç yaşındaysa 3 gece ayrı kalınabilir. Uyandığında seni aramıyorsa sorun yok. Keşke ben de bıraksam bir gece. Yaza memeden keseceğim yaz gelmedeb de bir kere deneyeceğim bırakmayı.

Sımdı sordum kızlar doktoruma sorun degıl dedı şükür. Ateslenmeden 1 gun once parka goturmustum orada cocuklarla cok iyi oynadı temas halinde ondan oldu sanırım.

Sımdı sordum kızlar doktoruma sorun degıl dedı şükür. Ateslenmeden 1 gun once parka goturmustum orada cocuklarla cok iyi oynadı temas halinde ondan oldu sanırım.
Geçmiş olsun canım. Döküntü olduğuna göre ateş de biter herhalde

Kızlar nisanda Kızılcahamam’da termal ötele gitme ihtimalimiz var da bebekler termal havuza girebilir mi? Bir de ben hiç girmedim, su çok sıcak oluyor mu acaba ?

Bugün arka azılara bakabildim sonunda bir tanesi iyice sismis ve hafif morarmos. Beyazlik görünüyor baya yakinda çıkacak sanırım. Rahatca çıkarsalar keske su dişleri yavruların isi cok zor ((

Kabus gorme olayini bilmiyordum canim ama bazen icki icli agliyor ruyasinda bende direk uzerime aliniyorum yasadiklarimiz yuzunden mi acaba diye :/ şu disler bi bitse artik

@ ceross umarım kolay geçer bu süreç ve hepiniz için hersey daha iyi olur inşallah,üstnden bi yük kalkıcak gbi geliyo şu iş çözülse.
Insallah canım amin..bu aksam esyalarini toplayip evden ayrildi.bi tık daha rahatladim.su mahkeme de bitse hayirlisiyla..

Orali olmamak lazim canim.ne kadar uzerine gidersek o kadar inatlasiyorlar maalesef.insallah unutur.benimki de cimdikler :)

Haklisin canim.ben gunduzleri ayriyiz diye kahroluyorum gece hic dayanamam herhalde.ama bebek ne hisseder onu bilmiyorum tabiki :) kv bana getir bi kac gece kalsin hem memeden de ayrilmis olur diyor.mumkun degil boyle bisi :)

Tekrar cok gecmis olsun canım.cocuklari hic bir yere cikaramaz olduk artik heryerde bir virüs bir hastalik maalesef :/

Kızlar çocuk doktoru diyor ki: Bu son salgın, bundan sonra havaların ısınmasını bekliyoruz.

Ama baharda da çok grip olan oluyor. Onları salgın olarak değerlendirmiyorlar mı acaba

Bizde benzer döküntüler olmuştu 6.hastalikti.3 gum ates sonrasinda döküntü yapmisti. 1 hafta sonra biseyi kalmamisti. Birde cilt rengi degismisti oglumun. Rengi solmustu resmen.
Canım bizim kız da 6.hastalık sanırım. Doktordan cevap beklıyorum. Dokuntuler var cunku. Peki size ne demişti doktoru kendi kendine mi duzeldi. İştahı sıfır. Uyku duzenı cok sastı. Asırı gazı var. Sizin de boyle mıydı. Tabi bu aralar diş de geliyor hem de bir kac tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…