Benim dert topiğim oldu burası resmen
Kusura bakmayın darlıyorsam :)
Kuzularınız sizi ısırıyormu?
Bu ara oğlum coştu vuruyor ısırıyor saçlarımı çekiştiriyor
Hayır dedikçe daha çok yapıyor
Nerden çıktı bu anlamadım birinden falanda görmüş olamaz
Sakince yapma annecim diyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama sonuç başarısız
Sakince yapma annecim diyorum dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama sonuç başarısız
ben de okudum daha önce. hatta geçen hafta oğlum ilk defa ateşlendi. doktor dönüşümlü ver dedi.gidip aldım dolven ama vermedim.4 saatte bir calpol verdim 2.günde kontrole girdi ateşi. eğer calpol düşürüyorsa gerek yok bence de.hem dolven yan etkileri calpole göre çok daha fazla
Selam kızlar. Bir hafta olacak, kuzum hâlâ sümüklü. İnşallah sadece griptir. Artık doktora gideceğim.
Azı dişleri çok zorluyor. Bazı geceler deliksiz uyuyor, bazı geceler beş altı kez ağlayarak uyanıyor.
YouTube’dan video açıp biberonla süt içen bebekleri izlettim. Sonra biberona süt koyup verdim, ağzına sürdü ve hiç sevmedi sütün tadını Ne olur içse de ara öğün olarak süt ya da formül süt versem
kızlar bişey soracam. kızımı cmtesi gecesi anneme bırakmıştım bir kez yatıya. bu gece de bırakmayı düşünüyorum da acaba kendini terkedilmiş hissediyor mu, olumsuz bir etkisi oluyor mudur? bırakıp eve gelince de inanılmaz vicdan azabı duyuyorum deli gibi özlüyorum.
kızlar bişey soracam. kızımı cmtesi gecesi anneme bırakmıştım bir kez yatıya. bu gece de bırakmayı düşünüyorum da acaba kendini terkedilmiş hissediyor mu, olumsuz bir etkisi oluyor mudur? bırakıp eve gelince de inanılmaz vicdan azabı duyuyorum deli gibi özlüyorum.
Her yaş için bir geceliğine bebeğin tanıdığı güvendiği birine bırakılabilir diye biliyorum. Yani iki yaşındaysa 2 gece; üç yaşındaysa 3 gece ayrı kalınabilir. Uyandığında seni aramıyorsa sorun yok. Keşke ben de bıraksam bir gece. Yaza memeden keseceğim yaz gelmedeb de bir kere deneyeceğim bırakmayı.
Sımdı sordum kızlar doktoruma sorun degıl dedı şükür. Ateslenmeden 1 gun once parka goturmustum orada cocuklarla cok iyi oynadı temas halinde ondan oldu sanırım.
Sımdı sordum kızlar doktoruma sorun degıl dedı şükür. Ateslenmeden 1 gun once parka goturmustum orada cocuklarla cok iyi oynadı temas halinde ondan oldu sanırım.
Kızlar nisanda Kızılcahamam’da termal ötele gitme ihtimalimiz var da bebekler termal havuza girebilir mi? Bir de ben hiç girmedim, su çok sıcak oluyor mu acaba ?
En zor dişleri çıkıyor kuzuların gece uykuları düzensiz en çok geceleri sancı yaptığını söylemişti doktorumuz ve bütün hormonlar gibi ağrıyı kesen hormonlarımız da uyuyor geceleri daha çok hissediyorlar ağrıyı demişti ama geçecek az kaldı inşallah :)
Bugün arka azılara bakabildim sonunda bir tanesi iyice sismis ve hafif morarmos. Beyazlik görünüyor baya yakinda çıkacak sanırım. Rahatca çıkarsalar keske su dişleri yavruların isi cok zor ((
Benimki de dün gece sabaha kadar saat basi kalkti ruh gibi gittim işe atak diş hepsi birbirine karisti heralde. Birde bu dönemde kabus görmeye basliyorlarmis. Mesela gündüz korktugu bisey gece uykusunda kabusa sebep oluyormus. Bizimki yazıcıdan cok korkuyor dünde babası cikti aldi ne ağlamak ciglik çığlığa . Gecede uyumadi ondan mi.oldu acaba dedik. Bir kere daha buna benzer olay yasamistik yine gece uyumamisti. Biliyorsunuzdur belki ama soyleyim dedim
Kabus gorme olayini bilmiyordum canim ama bazen icki icli agliyor ruyasinda bende direk uzerime aliniyorum yasadiklarimiz yuzunden mi acaba diye :/ şu disler bi bitse artik
Haklisin canim.ben gunduzleri ayriyiz diye kahroluyorum gece hic dayanamam herhalde.ama bebek ne hisseder onu bilmiyorum tabiki :) kv bana getir bi kac gece kalsin hem memeden de ayrilmis olur diyor.mumkun degil boyle bisi :)
Bizde benzer döküntüler olmuştu 6.hastalikti.3 gum ates sonrasinda döküntü yapmisti. 1 hafta sonra biseyi kalmamisti. Birde cilt rengi degismisti oglumun. Rengi solmustu resmen.
Canım bizim kız da 6.hastalık sanırım. Doktordan cevap beklıyorum. Dokuntuler var cunku. Peki size ne demişti doktoru kendi kendine mi duzeldi. İştahı sıfır. Uyku duzenı cok sastı. Asırı gazı var. Sizin de boyle mıydı. Tabi bu aralar diş de geliyor hem de bir kac tane :)