2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bu aylarda bunu yapiyorlar sanirim. Arkadasim oglu var kaan dan 8 ay büyük bu aylarda oyleydi. Kaanda arada vuruyor saçımı cekiyor ben de aliyorum elini cici yaptıyorum annelere vurulmaz diyorum. Oyun saniyor sanirim onu vuruyor bi de gülüyor:)))

Cok halsiz keyifsiz solgundu.istah sıfırdı dediğin gibi. Ama 1 haftada toparlandı. Gece cok sik kalkıyordu ve yerine koyduğum an agliyordu. Yanimda yatirmistim o sure. 1 hafta sonra filan normale dönmüştü . Bu aralar gaz bizdede asiri derece var. Hep aynı şeyleri yiyor üşümüyor amA gece gazla uyaniyor 10 defa. Ama atak bizde hep böyle oluyor anlamadim. Bu arada dr kendi kendine gecer demisti. Bisey vermemisti

Kızlar çocuk doktoru diyor ki: Bu son salgın, bundan sonra havaların ısınmasını bekliyoruz.

Ama baharda da çok grip olan oluyor. Onları salgın olarak değerlendirmiyorlar mı acaba

Baharda olan biraz da nezle gibi oluyor üşütme kaynakli. Hava değişimlerinden dolayi. Belki ondan oyle degerlendiriyorlardir

vuhuuu yolculuk nereyeydi :) hoşgeldin

istanbul buz tuttu kızlar oğlanı çıkartırım kara diyodum ama çok rüzgarlı vazgeçtim.
Biz bugün çıktık oynadı çocuklar bol bol babalarıyla, inşallah hasta olmazlar büyük oğlumu evde tutmak mümkün değildi kar o kadar güzel ki çılgınlar gibi yattı yuvarlandı karlara ama inşallah ikisi de hasta olmaz. Ama çok mutlu oldular :)

Eklentiler

• 20190224_145956.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 20190224_145953.webp
    94,6 KB · Görüntüleme: 81
  • 20190224_145948.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 67
aynısı bizde de canım. ısırıyor, vuruyor, cimcikliyor

canımmm çok özledik seni hoş geldin :)) ooo ne güzel nereye gittiniz şimdi okudum fas imiş :) süpper sevindim senin için

Son düzenleme:
ay tipini yesinler yaa yanaklara bak kıpkırmızı olmuş. bnde bugğn eşime dedim karı bilse evde durduramazdık şimdi die

canım bizim 2 gün sürdü. ben 4-5 saat arayla calpol verdim.yuksek değilse vermedim. çıkınca verdim
4 5 saat idare edebiliosa problem yok ama oğlumun calpolden 2 saat sonra tekrar 39 40 oluodu mecburen apireks verioduk dolven muadili

Aaa harika çok güzel olmuş:))))cok sevindim sizin asiniza. Bende bu aralar bunaldim ama dedigin gibi sehir disina cikmaya korkar oldum hastalık o bu derken eşimde hep ydisi diyor ama ben korkuyorum cocukla. Nw yedircem içircem altını nerde değiştircem diye. Nereyegittiniz nasil gecti yorumlarını sabırsızlikla bekliyorum :)

Çook teşekkürler. Fas'a gittik. Kazablanca, Marakeş, Fes, Rabat, Tanca hepsini dolandım geldik. Benim uzun zamandır hayalimdi ve umduğumdan iyi geçti yazın inşaallah kimse tutamaz beni :)))
Ayyy seni çok merak ettik! İyi olmana Sevindim canım:)

canım bizim 2 gün sürdü. ben 4-5 saat arayla calpol verdim.yuksek değilse vermedim. çıkınca verdim
Anladım canım. Bir kez virüs kaptığında dört saati zor bitiriyorduk. 39u buluyordu ateşi. O zaman mecburen dönüşümlü verdik. Hatta calpol düşürmezse 2 saat sonra dolveni tavsiye etmişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…