- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133

Ama iki tane cikiyo biri ortasında telefonu olan diğeri yanında telefon ve kitabı olan.
Ortasında telefonu olan yeni çıkmış sanırım.bide fiyatlar baya yüksek.
İnşallah oynar benim cadı.oyun halısı işine dönmesin de :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu atak gerçekten çok zordu geçer inslh bir an önce . Gel gel dışında bnde hiç birini bilinçli söylediğini sanmıyorum . İlk diş bizkmde 3 hafta önce çıktı ama arka arkaya birini patlattı ikinciyi iki gün sonra patlattı şimdi yarıya geldi yenice yavasmi uzuyo anlamadm :) senin oğlan hasta mı acaba?bizim altlar çok geç çıktı 1. çıkalı 3 hafta 2. çıkalı 1 hafta fln oldu ama felaket diş kaiıyo heralde üstlerde gelcek peşine öksürüoda mızmız sürekli bu ara normalde hareketli ama mızmız olmayan bi bebek. bnmki de tokalaşmayı,el sallamayı, alkışı,tel sararı öğrendi baba dede aba anni adda fln dio ama bilinçli diil yani babasına bakıpta baba dediği nadir. ama baba nerde diince babasını arıo gözleri gece hep zor uyurdu ama uyanmazdı 1 kere emip sabahı bulurdu küçüklükten beri bu 2 haftadr anamı ağlattı gece uykusuzum sabah işe geliyorum
maşallahBizde artık tutunup kalkiyoruz tek başına koltukta durabiliyoruz
Sıralamaya da başlarız inşallah :)))Eki Görüntüle 2159697
Ben de günde iki kez besliyorum. Sabah kıymalı yumurta, sonra irmikli tarhana vb.Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl
liliyaa canım şimdi aktivite masalarını inceledim bende fisher price daha iyi bencede.kademeli olması Türkçe İngilizce olması güzel.
Ama iki tane cikiyo biri ortasında telefonu olan diğeri yanında telefon ve kitabı olan.
Ben de günde iki kez besliyorum. Sabah kıymalı yumurta, sonra irmikli tarhana vb.
yavaş yavaş üçe çıkaracağım çünkü dokuz aylık olacak artık. Kızım şu an altı aylıkken olduğu kiloda. çünkü yedinci ay kilo verdi, sekizinci ay önceki kilosuna döndü. Sağlıkçılar iyi diyorsa öyledir bence
Ben de öyle denemistim ama damağına yapışıyorben üzerindeki kabuğu soyuyorum. minik minik koparıp direk ağzına veriyorum. severek yiyiyor
Kızım sürekli yerde sürünmeye başladı. Emzireceğim zaman da bir dakika emip bırakıyordu. Ben de bu dönemde normal diye ısrar etmedim emzirmekte. O yüzden verdi bence. Sonra tam emzirmeye başladımYaa benimki hala 7.5 kilo olamadı 3200 doğmuştu 8ay 1 haftalık ..bende günde 2 ogun veriyorum artık kusmalarimizda yok neden kilo almiyordur acaba ..
Ortasında olan evet. Baya pahalı ya ona göre oynamak zorunda :)))liliyaa canım şimdi aktivite masalarını inceledim bende fisher price daha iyi bencede.kademeli olması Türkçe İngilizce olması güzel.
maşallah![]()
Aynn canımOrtasında olan evet. Baya pahalı ya ona göre oynamak zorunda :)))
Süper olmuş, tam hediyelik bir ürün diye düşünmüştüm ben de
Aynn canımbugün AVM ye gidip bizzat gördüm güzel ürün bu arada
Veeee amcamız aliyo bize hediye bu kısmına ayrıca bayıldım![]()
Kızlar siz ne kadara aldınız bilgim yok fakat bende siz söyledikten sonra e bebekten almak için gittiğimde fiyatına bakmistim 42 tlydi .. Hepsi buradada bi çok oyuncakta indirim var
Sağol canım aynn tam hediyelikSüper olmuş, tam hediyelik bir ürün diye düşünmüştüm ben degüle güle oynasın minnoş
evet öksürüo da doktora ateşi burun akıntısı ve şiddetli öksürüğü olmadığı için getirme evde takip et dedi bekliyoruz yarın tereyağ pekmez vereyim bakayımBu atak gerçekten çok zordu geçer inslh bir an önce . Gel gel dışında bnde hiç birini bilinçli söylediğini sanmıyorum . İlk diş bizkmde 3 hafta önce çıktı ama arka arkaya birini patlattı ikinciyi iki gün sonra patlattı şimdi yarıya geldi yenice yavasmi uzuyo anlamadm :) senin oğlan hasta mı acaba?
2. el bakabilirsiniz temiz bulursanız oynayıp oynamayacakları belli diil oynasalar bile çabuk sıkılıolar bugün hiç kullanılmamış playskool ilk arabamı 130 yerin 30 tl ye aldık birinden hediye gelmiş hiç kullanmamışlar tertemizliliyaa canım şimdi aktivite masalarını inceledim bende fisher price daha iyi bencede.kademeli olması Türkçe İngilizce olması güzel.
Canım ben 5-6 saat ılık suda bekletiyorum iyice yumuşuyor damağına yapışmadan yiyor bir de öyle dene istersenBen de öyle denemistim ama damağına yapışıyor