• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
liliyaa liliyaa canım şimdi aktivite masalarını inceledim bende fisher price daha iyi bencede.kademeli olması Türkçe İngilizce olması güzel.
Ama iki tane cikiyo biri ortasında telefonu olan diğeri yanında telefon ve kitabı olan.
Ortasında telefonu olan yeni çıkmış sanırım.bide fiyatlar baya yüksek.
İnşallah oynar benim cadı.oyun halısı işine dönmesin de :)))

bizim altlar çok geç çıktı 1. çıkalı 3 hafta 2. çıkalı 1 hafta fln oldu ama felaket diş kaiıyo heralde üstlerde gelcek peşine öksürüoda mızmız sürekli bu ara normalde hareketli ama mızmız olmayan bi bebek. bnmki de tokalaşmayı,el sallamayı, alkışı,tel sararı öğrendi baba dede aba anni adda fln dio ama bilinçli diil yani babasına bakıpta baba dediği nadir. ama baba nerde diince babasını arıo gözleri gece hep zor uyurdu ama uyanmazdı 1 kere emip sabahı bulurdu küçüklükten beri bu 2 haftadr anamı ağlattı gece uykusuzum sabah işe geliyorum
Bu atak gerçekten çok zordu geçer inslh bir an önce . Gel gel dışında bnde hiç birini bilinçli söylediğini sanmıyorum . İlk diş bizkmde 3 hafta önce çıktı ama arka arkaya birini patlattı ikinciyi iki gün sonra patlattı şimdi yarıya geldi yenice yavasmi uzuyo anlamadm :) senin oğlan hasta mı acaba?

Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl
Ben de günde iki kez besliyorum. Sabah kıymalı yumurta, sonra irmikli tarhana vb.
yavaş yavaş üçe çıkaracağım çünkü dokuz aylık olacak artık. Kızım şu an altı aylıkken olduğu kiloda. çünkü yedinci ay kilo verdi, sekizinci ay önceki kilosuna döndü. Sağlıkçılar iyi diyorsa öyledir bence

liliyaa liliyaa canım şimdi aktivite masalarını inceledim bende fisher price daha iyi bencede.kademeli olması Türkçe İngilizce olması güzel.
Ama iki tane cikiyo biri ortasında telefonu olan diğeri yanında telefon ve kitabı olan.

Yaa fisher price 'nda birsürü aktivite masası var zahmet olmazsa fotoğrafını yukleyebilir misin canim

Ben de günde iki kez besliyorum. Sabah kıymalı yumurta, sonra irmikli tarhana vb.
yavaş yavaş üçe çıkaracağım çünkü dokuz aylık olacak artık. Kızım şu an altı aylıkken olduğu kiloda. çünkü yedinci ay kilo verdi, sekizinci ay önceki kilosuna döndü. Sağlıkçılar iyi diyorsa öyledir bence

Yaa benimki hala 7.5 kilo olamadı 3200 doğmuştu 8ay 1 haftalık ..bende günde 2 ogun veriyorum artık kusmalarimizda yok neden kilo almiyordur acaba ..

Yaa benimki hala 7.5 kilo olamadı 3200 doğmuştu 8ay 1 haftalık ..bende günde 2 ogun veriyorum artık kusmalarimizda yok neden kilo almiyordur acaba ..
Kızım sürekli yerde sürünmeye başladı. Emzireceğim zaman da bir dakika emip bırakıyordu. Ben de bu dönemde normal diye ısrar etmedim emzirmekte. O yüzden verdi bence. Sonra tam emzirmeye başladım

Ortasında olan evet. Baya pahalı ya ona göre oynamak zorunda :)))

Kızlar ebebekten pilsan marka kum ve su oyunu aldım. Aktivite masası için geç kaldığımı fark ettim ve kısa süre kullanacağım şeye o kadar para vermek istemedim.
Kum ve su oyunu aynı aktivite masası gibi küçük bir masa ama içinde kuleler ve gemi falan var. Diğer oyuncaklarından da içine koyarım oynar diye düşündüm.
Bir de ilk arabam aldım. Şimdi tutunup yürür, biraz büyüyünce üstün binip evde gezer.

Kızlar ben vitmadan siyah üzüm özü aldım ama bununla ne yapacağım :)
yesoka90 yesoka90 canım sen bilirsin. Bebek bisküvisinin hamuruna falan katsam ısıyla özelliğini kaybeder mi? sulandırıp içecek gibi versem kan yapar aslında ama kaç aydan sonra veriliyor?

Screenshot_2018-06-22-18-19-39.webp Tugce16 Tugce16 canım ürün bu ;)

Bu atak gerçekten çok zordu geçer inslh bir an önce . Gel gel dışında bnde hiç birini bilinçli söylediğini sanmıyorum . İlk diş bizkmde 3 hafta önce çıktı ama arka arkaya birini patlattı ikinciyi iki gün sonra patlattı şimdi yarıya geldi yenice yavasmi uzuyo anlamadm :) senin oğlan hasta mı acaba?
evet öksürüo da doktora ateşi burun akıntısı ve şiddetli öksürüğü olmadığı için getirme evde takip et dedi bekliyoruz yarın tereyağ pekmez vereyim bakayım
hastalıktan önce de mızmızdı ya şu 1 2 haftadr canımı çıkarttı

2. el bakabilirsiniz temiz bulursanız oynayıp oynamayacakları belli diil oynasalar bile çabuk sıkılıolar bugün hiç kullanılmamış playskool ilk arabamı 130 yerin 30 tl ye aldık birinden hediye gelmiş hiç kullanmamışlar tertemiz

Back
X