• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım şu anda büyük kızım kanguruda kucağımda sokak sokak dolandım uyudu eve götürüyorum, acaba bu gece kaç defa uyanacak bilmiyorum. Merak etme bi zaman sonra bünye alışıyor :) mesela küçük kızdan hiç uyumuyor diye şikayetçi olmadım(halbuki o da uyumuyor) :)
Not: normalde öyle uyurum öyle uyurum ki 15-16 saat uyuduğum günleri bilirim, ah gençlik : D
Ahh annelik işte canım ya inşallah uyanmazlar da güzelce dinlenirsin sen de sabaha kadar. Uyku yapı meselesi galiba aslında çok şikayet ediyorum uykusuzluktan ama ben de uykucu bi tip değilim sadece gece kesintisiz 5-6 saat uyusam yeter bana ama işte o da yok :-/ Kızım da bana çekmiş galiba. Bünyem ne zaman alışır acaba alışsa da bi rahatlasam artık :-)

Ahh annelik işte canım ya inşallah uyanmazlar da güzelce dinlenirsin sen de sabaha kadar. Uyku yapı meselesi galiba aslında çok şikayet ediyorum uykusuzluktan ama ben de uykucu bi tip değilim sadece gece kesintisiz 5-6 saat uyusam yeter bana ama işte o da yok :-/ Kızım da bana çekmiş galiba. Bünyem ne zaman alışır acaba alışsa da bi rahatlasam artık :-)
Ay ben öyle uyurmuşum ki bebekken annem diyor ki kafayı vurup bir gündüz uykusu uyuyormuşum 3 saat.... :) benim bebeler neden böyle bende bilemiyorum. Dediğin gibi kesintisiz uyku çok iyi geliyor insana. Ufaklık doğduktan sonra 1 kere 4 saat Kesintisiz uyudum yeniden doğdum gibi hissettim :) dee boşuna demiyorlar annenin hakkı ödenmez diye işte bizde öğreniyoruz :)

Ay ben öyle uyurmuşum ki bebekken annem diyor ki kafayı vurup bir gündüz uykusu uyuyormuşum 3 saat.... :) benim bebeler neden böyle bende bilemiyorum. Dediğin gibi kesintisiz uyku çok iyi geliyor insana. Ufaklık doğduktan sonra 1 kere 4 saat Kesintisiz uyudum yeniden doğdum gibi hissettim :) dee boşuna demiyorlar annenin hakkı ödenmez diye işte bizde öğreniyoruz :)
Ben de bebekken çok uyurmuşum annem bizimle yatar bizimle kalkardın hiç böyle uyumayan bebek görmedim diyor. Eskiden doymuyor bence sütün yetmiyor ondan uyumuyor mama ver diyordu şimdi ek gıda da alıyor yese de yemese de uyanıyor açlıktan uyanmadığına yeni ikna oldu :-)

Canım diş dönemi ishali pişik yapar Muhtemelen ondan pişiğin en iyi ilacı altını Mümkün Mertebe bezlememek açıkta bırakmak, verdiğim karışımı da sürersen tez zamanda geçecektir İnşallah, yalnız mantarsa verdiğim karışımda işe yaramaz böyle tekrar tekrar hortlar Eğer bir defa daha hortlarsa Doktora gitmende fayda var canım
Dişler göründü, etkileri geçmez mi hala? Bir de mantar neye benzer, beyaz beyaz olmaz mı?

ishalde pişik yapıo yesokanın karışımı işe yaramadı mı bezlemeden önce havalandır ıslak mendil kullanmıyorum demiştin ztn ıslak kalmasn yıkayınca da ah yavrum ne acıyodur
yaramadı canım tekrar oldu. ıslak pamukla sildikten sonra kurutuyorum. valla bir an önce geçsin diye dua ediyorum

Geçmiş olsun canım sıcaklardan mı oluyor acaba bu ara çok duyuyorum ishal. Bence biraz muz, yayla çorbası gibi şeyler yedir toparlamazsa bir doktora götür en iyisi.
Sağol canım inşallah sadece sıcaklardandır.. bugün mercimek çorbası yaptım içine patates de koydum biraz toparladı. Pişiği kaldı bakalım takipteyim.

Bu gece de kaka faslı vardı:) altını temizledim beşiğine koyup tuvalete gittim, döndüğümde ne göreyim ayağa kalkıp beşiğin kenarına tutunmuş! Allahtan düşmedi. Yarından tezi yok yatağı alta almalıyım ama yeni yatak alınmadı hala nolacak bilmiyorum

Diştir cnm o senin kız maşallah dilli kendni ifade edemynce de sinirleniyodr dişim ağrıyo bi çözün ağıdıdır o.Allah yardımcın olsun papatya yağıyla ov 3 damla kdr.
Amin canım çok sağol.tmm deneyeyim papatyayi tesekkurler :)
akmdTE="yesoka90, post: 56514259, member: 854727"]Canım muhtemelen dişten böyledir çocuk bir de sen bu çocuk niye böyle diye gerildikçe daha da geriliyor çocuklar :/ çok geçmiş olsun. İştahı nasıl diş genelde iştahını da etkiliyor[/QUOTE]
Evet canım sinir bende tavan o bagirdikca bnde geriliyirum hatta bende bağırıyorum bazen :(
İştahı aksine çok iyi maşallah.ama kaka bozuk bizimde hep sıvı ishal gibi ..

Ah canm ya çok zor çok iyi anlıyorum seni :KK43: biz de son zamanlarda gece 2-3 gibi uyanıyoruz. Emziriyorum, uyutuyorum beşiğine koyar koymaz uyanıp ağlıyor mecburen yanıma alıyorum ve kıpırdamadan yatmaktan boynum ve belim tutuluyor. Uykuyu öyle çok özledim ki..
Aynn canım :( ne boyun ne bel ne sırt kaldı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

bizim de alttan bir dişimiz göründü :) acaba tamamen çıkması, diğerinin çıkması ne kadar sürer ?
Hayirli olsun canım inciniz :)

Canım diş dönemi ishali pişik yapar Muhtemelen ondan pişiğin en iyi ilacı altını Mümkün Mertebe bezlememek açıkta bırakmak, verdiğim karışımı da sürersen tez zamanda geçecektir İnşallah, yalnız mantarsa verdiğim karışımda işe yaramaz böyle tekrar tekrar hortlar Eğer bir defa daha hortlarsa Doktora gitmende fayda var canım

Bizdede geçmeyen pişik oldu pipisinin üstünde dr a gittik travazol krem verdi. Travazol mantar kremi normalde ama bize mantar filan demedi

oğlum hasta oldu ya gece hafif ateşliydi şimdide burnu akıo :KK43:
Biz de öyleydik canım yaz gribi olmuş olabilir kuzucuk :( calpolle takip et 38 i geçerse ver dedi bize doktor ilaç vermedi bol bol emzir dedi. Çok geçmiş olsun. Gerçi biz ailecek olduk babasından bulaştı bize sizde hasta olan var mıydı?

Kızlar size bişey söylicem.

ben kızımı koruyamiyor muyum? Pasif anne olmak istemiyorum böyle olmamalı.
* Bir arabamız var kötü niyetli birisi, kimse sevmez onu çevresinde kimse yok. KV.de eşim ve kızımla otururken tesadüf o da geldi. İlk defa görüyor kızımı. Kızım koltukta oturuyordu, güya sevecem diye yaklaştı ve yanağına vurdu, ama sert vurdu ve elini yine tokat halinde ona salladi (sözde seviyor) ve kızım ağladı ! Ve ben kadına napıyorsun diyemedim!
* Bir bebek vardı tanidigin, kızım çok seviyor akranlarini. Sevinsin diye yaklastirdim, bı baktım bebekte kırmızı benekler var. Alerji dediler. Tabi şüpheli. Getirdi bebeği kızıma dokundurdu, dokunmasın diyemedim!
* Bugün kapıya sütçü kadın geldi, kucağına almak istedi. Kızım geri duruyor gerildi yani hissediyorum gitmek istemiyor. Yine de verdim kadina. Onun isteğine niye saygı göstermedim!

Bunlari annemizin bizi yetiştirme tarzına bağladım. Bizi hep şöyle yapma, şöyle yap ayıp olur diye büyüttü. karşıdakine ayıp olur, ne der ne düşünür diye öğretildik. Hep bu saçma düşünceyle yapamadım ve yaptım bunları. Halbuki söz konusu olan kızım!! Çok üzülüyorum, böyle anne olmaz ki. Onu korumam gerekir. Gerekirse kavga etmeliyim, varsın kirilsin karşıdaki. çok üzgünüm. Bunu değiştirmeliyim.

Back
X