• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen öyle canım , ev kredisi sıkıntısı bizde de var.. Keşke devletimiz bu konuda destekçi olsa, bu kadar minikken bırakmak zorunda kalmasak.. Bu kadar küçükken kreş olmaz zaten sanırım mecburen bakıcı olur...

Bazen neden aldik bile diyorum sonradanda kiralarda yuksek bursada biliyosun ..Ayy kararsizlik kadar kotu bisey yok canim .. 2 yasina gelse evin yaninda kres var ona vermeyi planliyoruz .. Yemek yemiyor ama kalabalik ortam ve cocuklar olunca yiyor kendi sanki cok buyukmus gibi bebeklerle oynamak istiyor cocuklari gorunce cildiriyor oralarda daha cabuk toparlanir diye dusunuyorum eve bakici getirmem olanaksiz esimin calisma saati sabit degil eve gelip yatiyor gunun herhangi bi saatide olsa gelebiliyor benim is yerim arabam olsa 10 15 dk mesafede araba olmazsa iki vasitayla gidilebiliyor

Canım maşaallah ne güzel toparlamış sevindim. İnşaallah herşey yolunda derler Ankaradaki kontrolde de. Kilo alması yediklerini güzel sindirebildiğinin, yani bağırsaklarının iyi çalıştığının velhasıl bağırsak florasının dizanteri ile çok tahrip olmadığını gösteriyor buna ayrıca sevindim. Hgb değeri kaç çıktı ki düşük dediler?
hbb 11.7 çıktı. mcv 68.7,hct 35.7,mch 22.5,mpv 8.3,gra 1.16,lym 5.53 cıktı. bunlar kan hücreleriyle ilgili değerlermiş ve bağışıklığın enfeksiyonla savaştığını gösterirmiş. referans aralıklarından çok uzak değil ama yine de düşük.doktor zinco verdi onu veriyorum.bir de balgam söktürücü vermiş ama prospektüsünde 2yas altı kullanılmamalı yazıyor onu vermeyeceğim.diger ilaç grip salgınlarında kullanılıyormuş,kiloya göre veriliyor onu verip vermemekte kararsızım ama sanırım ne kadar ateşi ve burun akıntısı olmasa da bir sorun var,gece yarım saat arayla uyanıyor gerçi zaten çok uyumuyordu ama son 3gundur hiç uyumuyor.sabah serum fizyolojik sıktık sümük çıktı sanırım tıkamış oğlumu gece

hbb 11.7 çıktı. mcv 68.7,hct 35.7,mch 22.5,mpv 8.3,gra 1.16,lym 5.53 cıktı. bunlar kan hücreleriyle ilgili değerlermiş ve bağışıklığın enfeksiyonla savaştığını gösterirmiş. referans aralıklarından çok uzak değil ama yine de düşük.doktor zinco verdi onu veriyorum.bir de balgam söktürücü vermiş ama prospektüsünde 2yas altı kullanılmamalı yazıyor onu vermeyeceğim.diger ilaç grip salgınlarında kullanılıyormuş,kiloya göre veriliyor onu verip vermemekte kararsızım ama sanırım ne kadar ateşi ve burun akıntısı olmasa da bir sorun var,gece yarım saat arayla uyanıyor gerçi zaten çok uyumuyordu ama son 3gundur hiç uyumuyor.sabah serum fizyolojik sıktık sümük çıktı sanırım tıkamış oğlumu gece

Gecmis olsun canim bebislerde bi soguk bi sicak havaya uyum saglayamiyolar galiba..

Gecmis olsun canim bebislerde bi soguk bi sicak havaya uyum saglayamiyolar galiba..
olabilir canım. gece yarım kollu zıbın altına kızlar için olan ince beyaz taytlar var ya onlardan bitiriyorum,ince pijama altı bulamadım bir türlü, çorap b
giydirmiyorum üzerini ince bir battaniye ile örtüyorum ama dönerken açıyor sürekli.k.kale çok sıcak,camları açıyorum ama bildiğin sıcak esiyor. yine de bir şekilde şifayı kaptı, inşallah ilerlemeden atlatırız

olabilir canım. gece yarım kollu zıbın altına kızlar için olan ince beyaz taytlar var ya onlardan bitiriyorum,ince pijama altı bulamadım bir türlü, çorap b
giydirmiyorum üzerini ince bir battaniye ile örtüyorum ama dönerken açıyor sürekli.k.kale çok sıcak,camları açıyorum ama bildiğin sıcak esiyor. yine de bir şekilde şifayı kaptı, inşallah ilerlemeden atlatırız

Bizim buralarda cok sicak canim benimki de uzerini hic ortturmuyor ortugum saniye uyaniyor .. bende atletle yatiriyorum giydirsem terliyor .. Minik adamlar sicagi hic sevmiyolar zaten :) insallah hemen atlatir canim

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-03-22-49-39-740_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2018-07-03-22-49-39-740_com.miui.gallery.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 54
Değerler referans aralığına çok yakın görünüyor canım bence hiçbir sorun yok bak ben sana kızımın hemogram testini yüklüyorum doktor hiç sorun görmedi mesela bizde de böyle referans aralığında olmayan değerler var.
Balgam söktürücüler çok çok ciddi bir durum olmadıkça asla tavsiye edilmiyor serum fizyolojik için devam etmeniz bence de uygun olmuş. Uzun süren ishallerin ertesinde çinko takviyesi tavsiye ediliyor iyi olmuş zinco. Bir de kabak çekirdeği çinko bakımından çok zengin bebeğin yerse un gibi yapıp deneyebilirsin canım.

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-05-14-30-50-180_com.google.android.apps.docs.webp
    Screenshot_2018-07-05-14-30-50-180_com.google.android.apps.docs.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 46
Evet canım mukus miktarı, kaka sayısının fazlalığı, çocuk karın ağrısı ile kıvranıyor bir de.
Bu kadar belirti var ve bir şey yok deyip gönderiyorlar bir de hayret bir şey. Sen bu kadar ilgili ve bilinçli bir anne olmasan ne olacaktı acaba? Sağlık sistemimiz git gide kötüleşiyor çok korkutucu bir durum bu gerçekten.
Tekrar çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatır kuzucuklar Allah şifa versin.

kabak cekird
Değerler referans aralığına çok yakın görünüyor canım bence hiçbir sorun yok bak ben sana kızımın hemogram testini yüklüyorum doktor hiç sorun görmedi mesela bizde de böyle referans aralığında olmayan değerler var.
Balgam söktürücüler çok çok ciddi bir durum olmadıkça asla tavsiye edilmiyor serum fizyolojik için devam etmeniz bence de uygun olmuş. Uzun süren ishallerin ertesinde çinko takviyesi tavsiye ediliyor iyi olmuş zinco. Bir de kabak çekirdeği çinko bakımından çok zengin bebeğin yerse un gibi yapıp deneyebilirsin canım.
kabak çekirdeğini bilmiyordum,bir deneyeyim sağol canım.balgam sokturucuyu vermedim,diğer grip ilacını icirdim ama nane aramalıymış zor icirdim 10dakika sonra salatasıyla kustu

Ocean iki kutuda da aynı sorun oldu eczacıda sorunlu dedi bu kez wellcare aldim ama belki senin şişelerde sorun yoktur yinede istersen acilmamis kutulari iade etmeyi dene
Wellcare yeni bitti oceana başladım bi sorun yok gibi şimdilik ama diğer kutuları iade etsem daha iyi kesin bozuk çıkar biri. Sağol canım.

Kızlar makarnalutfen marka irmik aldım her aksam yatmadan bikac saat once yarim çay bardağı su ve 1 tatlı kasigi irmikle muhallebi yapıp icine elma/armut katiyorum. Pirinc unuda almistim ama bi yarari olmadigi bebegi kof yapip sisirdigini okuyunca kullanmiyorum onu. Irmigin bi zararı olur mu?
Bence olmaz canım hatta muzlu yaptığımda biraz tere yağı da katıyorum ben içine severek yiyor kızım ama her gün öyle değil ara sıra yiyor iştahlı olduğu bir ana denk gelirse :-)

Back
X