- 3 Mayıs 2015
- 2.526
- 4.099
- 133
- 40
Dün sana yazarken yrm kalmş görmemişim diğer mesajla gitmiş:) rahatlarsın en azından :)Allah’tan gitmeden oldu tatili erteledik, tampon falan da tutmazmış 1.5 senenin acısını çıkarıyor resmen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün sana yazarken yrm kalmş görmemişim diğer mesajla gitmiş:) rahatlarsın en azından :)Allah’tan gitmeden oldu tatili erteledik, tampon falan da tutmazmış 1.5 senenin acısını çıkarıyor resmen..
Az önce bi bakıcı görşmesi yaptık çok içime sindi girer girmez dışardan geldm elimi yıkayım dedi ( işi biliyo) referansları da çok iyiydi ztn .ama en son fiyat kısmına gelnce kalakaldık piyasanın 2 katı istyo öyle çalışmş daha önce.kendne göre haklı tabi bişe diyemedim pastalar börekler mantılar bebek uyuynca envai çeşit şeyler yaparmış bu da referansların söylemi,belli ztn çekip çevircek gbydi.emanet bana gözüm gbi bakarım torunumdur o bnm biyerde dyo.tam bnm istediğim.kısmet bu işler eylüle kdr görşmelere dvm Allah karsımıza iyi insanlar çıkarır inşallh
Değerler böyle canım. Bir baksana. İdrarı vereli zaman geçti, mesajını heni gördüm. Onu da sorayım ama doktor denize girince idar yoku enfeksiyonu olduğunu düşünüyormercimek_16 regl iyi olmşta az daha bekleseymş :) şimdiden iyi tatiller bu
kanda wbc ve monosit kaç cnm? Monosit yüksekse öpück hastalığı da olablr bide idrarda nitrite mutlka baksınlar acayp arttı virüsler herkese acil şifalar dilerim
Hadi inşallah en hayırlısı olsunAz önce bi bakıcı görşmesi yaptık çok içime sindi girer girmez dışardan geldm elimi yıkayım dedi ( işi biliyo) referansları da çok iyiydi ztn .ama en son fiyat kısmına gelnce kalakaldık piyasanın 2 katı istyo öyle çalışmş daha önce.kendne göre haklı tabi bişe diyemedim pastalar börekler mantılar bebek uyuynca envai çeşit şeyler yaparmış bu da referansların söylemi,belli ztn çekip çevircek gbydi.emanet bana gözüm gbi bakarım torunumdur o bnm biyerde dyo.tam bnm istediğim.kısmet bu işler eylüle kdr görşmelere dvm Allah karsımıza iyi insanlar çıkarır inşallh
Sağ ol canım
İnşallah ya tek temennim o, yoksa ne güzel rahattım yaDün sana yazarken yrm kalmş görmemişim diğer mesajla gitmiş:) rahatlarsın en azından :)
Bende hiçbirşey olmadı ama ufaklık gece boyu çok ağladı ilginç bir biçimde ikisi de sürekli mide gazı çıkarıyor minik minik. Bir de hafif burun akıntısı var.diğer ekim annelerinde anne ve bebek olmuş el ayak kadın döküntüler çok acılı bebek nasıl dayancak yazmıştı büyüklere de geçio demek ki öyle mi çok geçmiş olsun
Eşinin iyi olmasına sevindim bu kadarla geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.yesoka90 eşim iyi çok şükür. Hatta bebeği kaldırmak falan istiyor.
Sabah bebeğin ateşi 39 olmuştu. Kanda bir şey çıkmadı. Dünden beri idrar almaya çalışıyoruz ama olmadı. Uyanınca üçüncü kez deneyeceğim. Yazlıkta cam açık uyuduk, ondan üşüttü diye düşünüyorum. Tabi bir sürü başka şey geliyor aklıma. Ödem yapan aşı yeri, 6.hastalık vb. Şimdilik calpol vermekten başka bir şey yapamıyorum. Siz nasılsınız? Kızın nasıl oldu?
Bende 1 haftalıkken birde 50 günlükken gittim.. 6 ay sonra smear testi için çağırdı, ben gitmedim..Kızlar bizim kadın doğum doktoruna tekrar gitmemiz gerekli mi sizce? Ben Doğumdan bir hafta sonra gittim, bir daha gitmedim.
Cnm monosit yzdesi yüksek görünüyo öpücük olablr ya da yrn fln döküntü baslrsa el ayak ya da 6. Hastalktr öpücükte 1 hftayı buluyo ateş .idrar sonucu çıktımı nitrit bakılmşmı? Bu arada öpücükse boğazında da kızarıklık olablr çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2169034
Değerler böyle canım. Bir baksana. İdrarı vereli zaman geçti, mesajını heni gördüm. Onu da sorayım ama doktor denize girince idar yoku enfeksiyonu olduğunu düşünüyor
Allah yardmcın olsun cnm inşallh atlatır kuzular hemencecikBende hiçbirşey olmadı ama ufaklık gece boyu çok ağladı ilginç bir biçimde ikisi de sürekli mide gazı çıkarıyor minik minik. Bir de hafif burun akıntısı var.
2000 dedi cnm yrm gün istyodum yrm gelmiomş istanbula göre normaldr bu aralık ama ben yrm güne 1000 düşünüyorum hayırlsı artıkSorması ayıp ama ne kadar istedi? Hayırlısı olsun...
Yaa geçmiş olsun yavrucuklara,sana da Allah kolaylık versin hiç kolay değil iki bebekle uğraşmak. .Canım ateşi düştü ağzında aft çıktı ama döküntü olmadı, daha önce 6. Hastalık geçirdiği için döküntü olmayabilir demişti doktor(ne alaka bilmiyorum), bugün ufaklığa da bulaştı, bende evde huni arıyorum :)
Hiç açılmamışsa sorun olmaz di mi? Evde calpol dolven ve paranoks s var hepsi buzdolabında hazır bekliyor..
Allah dağına göre kar verirmiş hesabı olmuş.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun bebek sahibi olunca insanın sağlam psikolojisi bozuluyor..
Yarın denize gidecektik ve süprizzz bu sabah adet olmuşumGörünce aa enfeksiyon olmuş belki de o yüzden kanıyorum dedim adet olmak diye bişey vardı di mi
Deniz tatilini 2-3 gün erteleyelim dedik ilk adet ne olur ne olmaz.. Zaten bir tuhaf oluyor, sanki parmağını kesmişsin gibi çok sıvı bir kıvam.. Denize giden arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?Bebekle neye dikkat edeyim? Ev gibi bir yere gidiyoruz..
Polyanna82 sen de denizde ilk adet olmuştun sanırım, sorun yarattı mı?
Kızlar ateşi 38,6 oldu. Acayip vicdan azabı çekiyorum. Yazlıkta cam açık yattım, üşüttüm galiba bebeği![]()
Çok geçmiş olsun canım ya :-( bugün nasıllar?Ufaklığa da bulaştı, ortam iyice şenlendi, sürekli bir bağırıp ve ağlama, birlikte ağlıyoruz :))