- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.661
Biz kullanıyoruz canım gündüz uyanık olup oyun istediği saatlerde gösteriyorumErken zeka kartı kullanan varmı kızlar ? Hangi zaman diliminde kac dakıka gosteriyorsunuz? 2aydan sonra baslayalıö mı acaba bırkacgune ıkı aylık olacagız
50 günlüğüz ben de adet olmadım.Arkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Ben 20. Günden sonra çıkardım 61 günlük olduk.Sadece banyodan sonra takıyorum bir müddet sonra yine çıkartıyorum.Kızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
Canım bende halen olmadım.ilk hamileliğim de olmadım..kizimi sütten kestikten sonra adet oldum...bakalim bunda da öylemi olucam.Arkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Ben ilkinde hemen olmuştuö bunda olmayınca korunmama rağmen korktum tekrar hamile felan kalırım daCanım bende halen olmadım.ilk hamileliğim de olmadım..kizimi sütten kestikten sonra adet oldum...bakalim bunda da öylemi olucam.
Canim banyodan sonra neden takiyorsunBen 20. Günden sonra çıkardım 61 günlük olduk.Sadece banyodan sonra takıyorum bir müddet sonra yine çıkartıyorum.
Benim oglan da oyle yerine koyarken uyaniyor.saatlerce memede uyuyabilir uykunun arasinda emip geri birakiyoe sonra uyumaya devam ediyor.neyse sindi azaldo o huyu.sabaha kadar oyle devam ettigimi bilirim.gogsumu kapatabilsem kucagimda uyusun raziydim o zaman ben de sizabilirdim.ama gogus acik olunca uyanip emer bogulur diye cok korkuyordumBnmkide emerken uyuyo genelde. Ama yerine koyarken uyaniyo
Ben aldim kartlardan..49 gunluguz..simdiye kadar 2 kere gostermeyi denedim..sakin halini yakalamak lazim..dun sanki biraz anliyor gibi bakti veya ben oyle gormek istedim:)bir sure sonra sıkıldı..2/3 aylik daha cok anlarlar sanirimErken zeka kartı kullanan varmı kızlar ? Hangi zaman diliminde kac dakıka gosteriyorsunuz? 2aydan sonra baslayalıö mı acaba bırkacgune ıkı aylık olacagız
Nasıl gösteriliyor peki? yani gösterdiği kartla ilgili ne söyleniyorCanim ben internetten aldim sanirim yarin gelecek. Hergun 10 dakika gosteriliyormus. Ilk 6 ay siyah beyaz olan kartlar 6 aydan sonra renkli kartlara geciliyor.
Gostermeye baslama ayi olarakta heryerde farkli bilgi var. Bazilari dogdudu andan itibaren basliyor bazilari 3 aydan sonra. Ilk 3 ay anne ve bebegin birbirinu tanimasi alismasi icin gereken sure oldugu icin 3. Ay sonra baslanmasi yonundeki yorumlar daha cok. Ama biz 50 gunluk olduk ben gelir gelmez baslayacagim cok merak ediyorum tepkilerini
Arkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Ben olmadımArkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Yok valla. İlk baştan beri genelde tek meme verebildimEmziren anneler,ne kadar sure emziriyorsunuz?her seferinde iki memeyi de veriyormusunuz?
Ben de olmadim..49 gun oldu dogum yapaliBen olmadım
Ne soylendigi konusunda bisiy okumadim ama ne gosteriliyorsa adi soylenebilir. Ben oyle yapacagim yani. Bir de bebegin besiginin yanlarina uyandiginda inceleyebilmesi icin ya da salonda yatiyorsa gorebilecegi yerlere de koymakta fayda varmis.Nasıl gösteriliyor peki? yani gösterdiği kartla ilgili ne söyleniyor
En bastan beri tek meme ve suan 15_20 dk emiyo bizimki canimEmziren anneler,ne kadar sure emziriyorsunuz?her seferinde iki memeyi de veriyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?