2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar eldiveni ne zaman çıkaracaksınız minnoşların ellerinden tabii takiyorlarsa.2. Aydan sonra çıkarılması gerekiyor diye duydum ama yüzünü çiziyor hala
Ben 20. Günden sonra çıkardım 61 günlük olduk.Sadece banyodan sonra takıyorum bir müddet sonra yine çıkartıyorum.

Zeynep5654 biz 20 günlükken başladık.işk başlarda anlamıyordu ilgilenmiyordu da ama artık daha ilgili dinliyor dokunmaya çalışıyor.
İlk başta siyah beyaz kırmızı renklileri gösteriyorum 4.aydan sonra renklileri göstereceğim.
Almadıysan evde kendin de kartona kare yuvarlak vb çizip yapabilirsin.

Kızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?

Bnmkide emerken uyuyo genelde. Ama yerine koyarken uyaniyo
Benim oglan da oyle yerine koyarken uyaniyor.saatlerce memede uyuyabilir uykunun arasinda emip geri birakiyoe sonra uyumaya devam ediyor.neyse sindi azaldo o huyu.sabaha kadar oyle devam ettigimi bilirim.gogsumu kapatabilsem kucagimda uyusun raziydim o zaman ben de sizabilirdim.ama gogus acik olunca uyanip emer bogulur diye cok korkuyordum

Erken zeka kartı kullanan varmı kızlar ? Hangi zaman diliminde kac dakıka gosteriyorsunuz? 2aydan sonra baslayalıö mı acaba bırkacgune ıkı aylık olacagız
Ben aldim kartlardan..49 gunluguz..simdiye kadar 2 kere gostermeyi denedim..sakin halini yakalamak lazim..dun sanki biraz anliyor gibi bakti veya ben oyle gormek istedim:)bir sure sonra sıkıldı..2/3 aylik daha cok anlarlar sanirim

Nasıl gösteriliyor peki? yani gösterdiği kartla ilgili ne söyleniyor

Nasıl gösteriliyor peki? yani gösterdiği kartla ilgili ne söyleniyor
Ne soylendigi konusunda bisiy okumadim ama ne gosteriliyorsa adi soylenebilir. Ben oyle yapacagim yani. Bir de bebegin besiginin yanlarina uyandiginda inceleyebilmesi icin ya da salonda yatiyorsa gorebilecegi yerlere de koymakta fayda varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…