- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.681
Sağol canım. Belki o kartlarla ilgili hikayelerde anlatılabilir. Maksat muhabbet olsunNe soylendigi konusunda bisiy okumadim ama ne gosteriliyorsa adi soylenebilir. Ben oyle yapacagim yani. Bir de bebegin besiginin yanlarina uyandiginda inceleyebilmesi icin ya da salonda yatiyorsa gorebilecegi yerlere de koymakta fayda varmis.
canm bende tek meme veriyom 2 saat sonra diger memeyi veriyim ve hep 5 dakka tek emer ve 5 dakkada doyarEmziren anneler,ne kadar sure emziriyorsunuz?her seferinde iki memeyi de veriyormusunuz?
Canim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.Kızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
Arkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
bizde dün 2 aylik olsuk 28.gün kanamam bitti ana hala adet olmadim. sanirim olmayacagim.keske olsaydim cok iyi olurdu ya böyle bir garipArkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
beb)nde adet olmamaktan bu yüzdeb korkuyorum. yani aslinda hamile kalirim diye degilde ne zaman kaldigimi bilemem diye :)Ben ilkinde hemen olmuştuö bunda olmayınca korunmama rağmen korktum tekrar hamile felan kalırım da
son bir haftada bizde cok artti:) kendi kendine sesler filan. oyun halisinin üzerinde durmaya basladi 10-15 dakika. dün stüdyoda pasaport fotografi cekilirken resmen gülücükler sacti . fotografciya güldü bide .cok sasirdi kadin:)Kizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
canim sagdiklarini ver bence ama her seferinde önce emzir .sen emzordikce doyacaltir ins.emzir ki emzirdikce sütün artsin . siz kavusali cok az oldu. emzirmeye alismak filan biraz zaman istiyor. ama sen stres yapmadan üzülmeden süt var mi yok mu diye düsübmeden emzir. ten tene temasla. sütün yetiyordur. insallah yetecektir. doktor neye göre doymuyor dedi?Kizlar benim oglum doymuyor. Doktor mama takviyesi önerdi ama benim icim rahat etmedi. O yogun bakimdayken sagdigim sutlerden takviye yapiyorum gunde 2 kere. Ise baslayinca kullanirim diyordum ama kisa surede bitcek gibi duruyor onlar. Sizce mama takviye mi vereyim olan sütlerimi vereyim. Kafam cok karisti. Birde mesela gunde kac kere mama vermeliyim doyuyormu doymuyormu bilmiyorum. Bu hafta kilo takibi yapiyorum o da yol gosterir belki ama kafam karisti.
Ben ücretsiz izne çıktım canımKızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
Cok mantikli :) biraz buyuduklerinde onlar tek tek soylerler isimlerini artik :)Sağol canım. Belki o kartlarla ilgili hikayelerde anlatılabilir. Maksat muhabbet olsun
Canım doymadığını nasıl anladın.emdikten sonra ağlıyomu?Kizlar benim oglum doymuyor. Doktor mama takviyesi önerdi ama benim icim rahat etmedi. O yogun bakimdayken sagdigim sutlerden takviye yapiyorum gunde 2 kere. Ise baslayinca kullanirim diyordum ama kisa surede bitcek gibi duruyor onlar. Sizce mama takviye mi vereyim olan sütlerimi vereyim. Kafam cok karisti. Birde mesela gunde kac kere mama vermeliyim doyuyormu doymuyormu bilmiyorum. Bu hafta kilo takibi yapiyorum o da yol gosterir belki ama kafam karisti.
canim sagdiklarini ver bence ama her seferinde önce emzir .sen emzordikce doyacaltir ins.emzir ki emzirdikce sütün artsin . siz kavusali cok az oldu. emzirmeye alismak filan biraz zaman istiyor. ama sen stres yapmadan üzülmeden süt var mi yok mu diye düsübmeden emzir. ten tene temasla. sütün yetiyordur. insallah yetecektir. doktor neye göre doymuyor dedi?
Canım doymadığını nasıl anladın.emdikten sonra ağlıyomu?
Emzirdikten sonra sütünü sağ bakalım.çıkan sütüde verirsen doyar belki.
En son çare mama verirsin.30 ml yapar denersin.
60 ğünlüğüz canım bende olmadımArkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
canim uzun bir süre ayri kaldiniz.. ve henüz iki haftadir berabersiniz. emerken yorulmasi aglmasi bazen birakmak istemesi cok normal. biberondan tabikide daha kolay alacaktir .bu da cok normal.ve uzun bir süre hastanede biberonöa beslendi. biberondan cekmeside cok kolay. sdn sabirla emzirmeye devam et. insallah daha iyi olacak. her halukarda sagdigin sütü vermen daha iyi.Emziriyorum emzirdikten sonra yine agliyor. Emerken cabuk yorulup siziyor göğsümü cekiyorum uyaniyor. Sanirim cabuk yoruluyor. Biberonla daha rahat aliyor. Sagdiklarimi veriyorum emzirdikten sonra 2 dk da bitiriyor. Emzirdijten sonra saginca da bisey cikmiyor 20 ml falan. Her iki gogsumden anca cikan. Muayenede doktor aglamasindan doymadigini düşündü. Mama ver alirsa actir dedi..ama ben direniyorum sık emziriyorum ki sütüm artsin.verceksem bile biraz daha buyur oyle vermis olurum mama.
ayrica bebekler sadece ac olduklarinda mi agliyorlar. cok sacma e tabikidde lyle degil. bebek bu güven mi olur:) acikir aglar altina yapar aglar. gazi olur aglar sancisi olur aglar. anneyi ister aglar kucak ister aglar. sarilma ister aglar. sebepsiz yere aglar. aglarda aglar bildigi tek dil bu. yani tek bir sebebe baglamak cok sacma.klasik doktor tavri diyecek bir sey bulamiyorum...Emziriyorum emzirdikten sonra yine agliyor. Emerken cabuk yorulup siziyor göğsümü cekiyorum uyaniyor. Sanirim cabuk yoruluyor. Biberonla daha rahat aliyor. Sagdiklarimi veriyorum emzirdikten sonra 2 dk da bitiriyor. Emzirdijten sonra saginca da bisey cikmiyor 20 ml falan. Her iki gogsumden anca cikan. Muayenede doktor aglamasindan doymadigini düşündü. Mama ver alirsa actir dedi..ama ben direniyorum sık emziriyorum ki sütüm artsin.verceksem bile biraz daha buyur oyle vermis olurum mama.
Süper bi duygu 10 gündür var insan şimdi daha dü seviniyorKizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Canım sana oğlunun ameliyat durumundan veremezler mi acaba bi araştır istersenCanim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.
Kilo alimimiz olmadığı için bizede başlattı dr günde 3 kere 60 cc ydi canım ama artık 6 kereKizlar benim oglum doymuyor. Doktor mama takviyesi önerdi ama benim icim rahat etmedi. O yogun bakimdayken sagdigim sutlerden takviye yapiyorum gunde 2 kere. Ise baslayinca kullanirim diyordum ama kisa surede bitcek gibi duruyor onlar. Sizce mama takviye mi vereyim olan sütlerimi vereyim. Kafam cok karisti. Birde mesela gunde kac kere mama vermeliyim doyuyormu doymuyormu bilmiyorum. Bu hafta kilo takibi yapiyorum o da yol gosterir belki ama kafam karisti.
Yok valla. İlk baştan beri genelde tek meme verebildim
En bastan beri tek meme ve suan 15_20 dk emiyo bizimki canim
canm bende tek meme veriyom 2 saat sonra diger memeyi veriyim ve hep 5 dakka tek emer ve 5 dakkada doyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?