- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.701
Bizde 2 aylik olduk adet oldum sadım ama 1 kere kanamam oldu olmamisim. Halada gelen giden hic bi kanama olmadiArkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Benim doktorum 10+10 rapor veririm dedi sonrada işten ayrilicam. Ama bu rapordan sonra 1 gun calismam gerekiyomu yoksa hemen cikabilirmiyim istenKızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
Biz 2 ayligiz ve yaklasik 2 haftadir resmen oyun istiyo aguluyo sesli kahkahalar havada ucusuyi. Enfes bi duyguKizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Arkadaşlar herkes adet oldu mu yoksa benim gibi daha olmayanda varmı iki buçuk aylık olduk adet olmadım
Kızlar oğlum doğduğundan beri çok kusuyo. Ama bu zamana kadar hep süt kesiği gibi kusuyodu. Ama şimdi saydam sümüksü kusuyo. Sebebi hakkında bilgisi olan var mi
Elleri bir anda buz gibi oluyor ondan.Canim banyodan sonra neden takiyorsun
Insallah cnim sagolasin. Rabbim şifa versin insallah senin yavrunada. Bnimkide feci kusuyoCanım benim kizimda cok kusuyo.
Hatta emdigi sut agzindan burnundan fiskiriyo o derece.
Doktor fazlasini cikartir kilo aldigi icin sikinti yok dedi.Yani onemli olan kilo almasi.Ayrica annem oyle saydam gibi olunca fazlasini kusar.sut kesigi gibi olunca yaramistir der..icin ferah olsun :)
Benim minnoşumda göz göze geliyoruz,gülümsüyor ve ses çıkarıcam diye uğraşıyor 1 haftadır ufak ufak sesler veriyorKizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Insallah cnim sagolasin. Rabbim şifa versin insallah senin yavrunada. Bnimkide feci kusuyo
Cnm çökelek gibi pelte şeklinde kusuyorsa o kokiyosur ama böyle kusması iyi birşeydir korkma.Kızlar kızım iki gündür çok kusmaya başladı ve kusmuğu kokuyor galiba midesini usuttu ne yapabilirim
Balgam şeklindeyse belki biraz üşütmüştür cnm.Israrla devam ederse dr.nuza danışırsın.Kızlar oğlum doğduğundan beri çok kusuyo. Ama bu zamana kadar hep süt kesiği gibi kusuyodu. Ama şimdi saydam sümüksü kusuyo. Sebebi hakkında bilgisi olan var mi
Biz okulda 4-5 hamile aynı anda çıktık bizden kimseye vermemişler canım ben de şansımı deneyeceğim ama ümitsizliğe düştüm walla duyunca bizim arkadaşları hiç alamamışlar özelleri bile vermemişCanim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.
Benim müdür yardımcım başlatmadan al Hocam raporunu dediBizde 2 aylik olduk adet oldum sadım ama 1 kere kanamam oldu olmamisim. Halada gelen giden hic bi kanama olmadi
Canım ne yaptın doktor ne dedi ben de haftaya Pazartesi gidicem smear aldıracam malum kondilom sıkıntımız oldu kontrol ettirmek lasım sen de ihmal etme smear aldırmayı kendimiz sağlıklı olalım inşallah ki çocuklarımıza bakabilelimKizlar adetten cikali iki hafta oldu bu sabah yine kanama oldm dr m randevusz bakmiyo yinede geldm neden boyle oldu anlamadm
Ben kartta yer alan resmî anlatıyorum sonra ordan spontane muhabbet ediyorum.maksat onunla konuşup görselle ilgili kelime dağarcığını geliştirmek.Sağol canım. Belki o kartlarla ilgili hikayelerde anlatılabilir. Maksat muhabbet olsun
Canım çocuğunun özel bakıma ihtiyacı var gibi gösterip rapor alamıyor musun? Daha çok erken işe başlamak için.Canim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.
Aynen canım vermiyorlarmış bende pzts gidip şansımı deneyeceğim dizimde yırtık var dizim ağrıyor gidip ortopediye resmen ağlayacağım versin diye .Kızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
canm gittim olabilir dedi muayene etti hersey iyi dedi yok bi sikinti smear icn 2 ay daha beklemem lazmms 6.aydn sonra yaoicakms canm sen yinede bi kere yaptn ben hic yapmadm korkuyorm acikcasiCanım ne yaptın doktor ne dedi ben de haftaya Pazartesi gidicem smear aldıracam malum kondilom sıkıntımız oldu kontrol ettirmek lasım sen de ihmal etme smear aldırmayı kendimiz sağlıklı olalım inşallah ki çocuklarımıza bakabilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?