2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
Benim doktorum 10+10 rapor veririm dedi sonrada işten ayrilicam. Ama bu rapordan sonra 1 gun calismam gerekiyomu yoksa hemen cikabilirmiyim isten

Kizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Biz 2 ayligiz ve yaklasik 2 haftadir resmen oyun istiyo aguluyo sesli kahkahalar havada ucusuyi. Enfes bi duygu

Kızlar oğlum doğduğundan beri çok kusuyo. Ama bu zamana kadar hep süt kesiği gibi kusuyodu. Ama şimdi saydam sümüksü kusuyo. Sebebi hakkında bilgisi olan var mi

Kızlar oğlum doğduğundan beri çok kusuyo. Ama bu zamana kadar hep süt kesiği gibi kusuyodu. Ama şimdi saydam sümüksü kusuyo. Sebebi hakkında bilgisi olan var mi

Canım benim kizimda cok kusuyo.
Hatta emdigi sut agzindan burnundan fiskiriyo o derece.
Doktor fazlasini cikartir kilo aldigi icin sikinti yok dedi.Yani onemli olan kilo almasi.Ayrica annem oyle saydam gibi olunca fazlasini kusar.sut kesigi gibi olunca yaramistir der..icin ferah olsun :)

Canim banyodan sonra neden takiyorsun
Elleri bir anda buz gibi oluyor ondan.
Aslında sıcak ortamda yıkıyorum ve evin ısısı iyi ama banyodan sonra uyuyacak diye ve uyurken sürekli üstünü açıyor minnoşum 2 saat falan takıyorum sonra çıkartıyorum.

Insallah cnim sagolasin. Rabbim şifa versin insallah senin yavrunada. Bnimkide feci kusuyo

Kizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Benim minnoşumda göz göze geliyoruz,gülümsüyor ve ses çıkarıcam diye uğraşıyor 1 haftadır ufak ufak sesler veriyor

Kızlar kızım iki gündür çok kusmaya başladı ve kusmuğu kokuyor galiba midesini usuttu ne yapabilirim
Cnm çökelek gibi pelte şeklinde kusuyorsa o kokiyosur ama böyle kusması iyi birşeydir korkma.
Dolduğunu ve sağlıklı olduğunu gösterir.Ben böyle biliyordum dün dr.muza yinede sordum oda böyle söyledi.

Balgam şeklindeyse belki biraz üşütmüştür cnm.Israrla devam ederse dr.nuza danışırsın.
2 tane reflülü çocuk büyüttüm o kadar çok çeşit kusarlardıki inan hepsini araştırmaktan dr.a gitmekten öğrendim artık.
Ama inşallah birseyi yoktur kuzucuğun.Devam ederse götür istersen.

Canim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.
Biz okulda 4-5 hamile aynı anda çıktık bizden kimseye vermemişler canım ben de şansımı deneyeceğim ama ümitsizliğe düştüm walla duyunca bizim arkadaşları hiç alamamışlar özelleri bile vermemiş

Kizlar adetten cikali iki hafta oldu bu sabah yine kanama oldm dr m randevusz bakmiyo yinede geldm neden boyle oldu anlamadm
Canım ne yaptın doktor ne dedi ben de haftaya Pazartesi gidicem smear aldıracam malum kondilom sıkıntımız oldu kontrol ettirmek lasım sen de ihmal etme smear aldırmayı kendimiz sağlıklı olalım inşallah ki çocuklarımıza bakabilelim

Canim ben ucretsiz izin alabilcek durumda degilim ev kredimiz var. Zaten kavusali 2 hafta oldu. 2 hafta sonra 1 aralikta is basi yapmam gerekiyor. Bende heyet alirim diyordum ama bulamazsam problem. Kimse vermedi mi sana.
Canım çocuğunun özel bakıma ihtiyacı var gibi gösterip rapor alamıyor musun? Daha çok erken işe başlamak için.

Kızlar içinizde heyet raporu alabilen var mı ben ilk dönemi heyet ile kapatayım diyordum ama vermiyormuş doktorlar olağanüstü hal yüzünden sizler direk ücretsiz izne mi çıktınız ? N’aptınız ?
Aynen canım vermiyorlarmış bende pzts gidip şansımı deneyeceğim dizimde yırtık var dizim ağrıyor gidip ortopediye resmen ağlayacağım versin diye .

canm gittim olabilir dedi muayene etti hersey iyi dedi yok bi sikinti smear icn 2 ay daha beklemem lazmms 6.aydn sonra yaoicakms canm sen yinede bi kere yaptn ben hic yapmadm korkuyorm acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…