2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kilo takibiyle anlarsın canım. Benimki de doymuyor önce emziriyorum ben üstüne mama veriyorum ne kadar olduğu belli olmuyor ne kadar isterse o kadar veriyorum doyunca kendi bırakıyor zaten. Ama biz 2 aylık olduk 120-150 arası yiyor sütümün ne kadar olduğuna göre değişiyor yani

Sen bol bol emzir ve emzirdikten sonra sağ onuda ver.kilo alışınıda takip et.eğer yeterli kilo alamamışsa mama verirsin.
Bende çok direndim mama vermemek için ama o ağladıkça içim gitti.
Sütüm yetmedi psikolojim bozuldu.ben süt sağarken,bebek annemin kucağında mama yiyiyordu.çok zoruma gitti çok..
Şimdi her öğün mama veriyorum.sütümüde çerez niyetine içiyor.10 20 ml anca çıkıyor sütüm.
Ama sağlıklımı sağlıklı, çok şükür elhamdülillah.
O yüzden mamada alsa üzülme.senin için sağlıklı olması önemli.

Canım sana oğlunun ameliyat durumundan veremezler mi acaba bi araştır istersen

Canım çocuğunun özel bakıma ihtiyacı var gibi gösterip rapor alamıyor musun? Daha çok erken işe başlamak için.

Ilk kontrolde persembeden carsambaya 40 gram almisti ama tarti farki mi anlamadi doktor. Simdi ayni tartida ben takip edicem. Mumkun olsa anne sütü ile beslenseler keskr. Elimden geleni yapicam eger olmazsa ac kalmasin tabi mecbur mama vericem.
Raporu da ayarlamaya calisiyorum bakalim insallah olur.

Gazdan dolayı sürekli emmek istiyor olabilir mi

Slm kızlar bu insanlar benim morelimi çok bozuyorlar..yok kızın zayıftır yok kızın kısadır..kizim ne olsun..bide benim kızımın kilosu 6500 gr boyu 66 cm..kizim iki aylık..bu insanların gozu kör mü..bide senin kızın dik durmuyor ayaklarında bi sorun var onu bi ortobediye3 goturun diyorlar..deli olucam.

Cok kıvamlı değil. Biraz su gibi biraz kıvamlı. Uf kafam bulandi

ayy şu çok bilmiş insanlar bizde her gittmz yerde bsyler duyuyoz hic umursamiyom inan ki

canım bunu söyleyenlerin herhangi bir tıp eğitimi veya bilgisi olmadığına göre takılma. Birincisi, çocuk 2 aylık henüz basamaz ve bastırılmamalı zaten. Benim kızım 2 aylok ve 55 cm boy 4130 kilo. Çünkü 46 cm 2680 dogdu. Benim için önemli olan doğum kilosuna göre aylık gelişimi. İnternette persentil tablosu yaz çıkıyor. Kaldı ki bebeğinin boyu maşallah uzun bayağı, kilosunu göstermiyordur ki kilosu da iyi. Bana da öyle yorum yapan oluyor. Kızımın fiziksel yapısı bu ve doktor kontrolünde gelişimi sağlıklı çıktı diyorum susuyorlar. Üzülmeni anlıyorum her kafadan bir ses, bunalıyoruz..

Canım yorumun için çok tskler içimi rahatlattin...esimde kızıyor takma kafana..bos bos konuşuyorlar...iste insan yine kafasına takiyor..ama artık takmamaya calısıcam.

Kızlar bişey sorucam. Biz yarın 2 aylık oluyoruz, ve sağlık ocağında üç aşımız vardı ama ben aşı kartına baktım şimdi 22 kasım yazıyo yani tam bir hafta sonrası. Aşılar tam iki aylık olunca vurulmuyo mu? Ben napsam yarın yine bi götürsem mi ben? Sizinkiler ne zaman vuruldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…