- 17 Ekim 2017
- 13
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.741
Korkma cnm ya insallah birşeyi yoktur.Cok kıvamlı değil. Biraz su gibi biraz kıvamlı. Uf kafam bulandi
Canim benim kızımda geçen çarşamba tam 2 aylık oldu ama aşı için yarın getirin dedi ebe hanim. Yani 2 ay 1 haftalıkken olacak biraz daha büyümüş oluyor bence böylesi daha iyi.Kızlar bişey sorucam. Biz yarın 2 aylık oluyoruz, ve sağlık ocağında üç aşımız vardı ama ben aşı kartına baktım şimdi 22 kasım yazıyo yani tam bir hafta sonrası. Aşılar tam iki aylık olunca vurulmuyo mu? Ben napsam yarın yine bi götürsem mi ben? Sizinkiler ne zaman vuruldu?
Huzursuzluğu burun tıkanıklığı falan da varsa götür istersen, bilemedim ben de1 haftadır boyle. Nasil gecirebilirim peki doktora gitmelimiyim
canm ben 2 aylik aşisina yetimemiştm 3.ayinda yani gecnlerde yaptm bi tanesini toplum saglik merkezinde iki tanede saglik ocagina gelip yaptim sorun olmuyomş yani benim kadar gec yapan olmamiştr sanirimKızlar bişey sorucam. Biz yarın 2 aylık oluyoruz, ve sağlık ocağında üç aşımız vardı ama ben aşı kartına baktım şimdi 22 kasım yazıyo yani tam bir hafta sonrası. Aşılar tam iki aylık olunca vurulmuyo mu? Ben napsam yarın yine bi götürsem mi ben? Sizinkiler ne zaman vuruldu?
Ya benim oğlum 2800 gr doğdu 20 günlükken doktora götürdüm görümcem arıyor daha 5 kilo olmamış mı diye bende ne 5 kilosu dedim daha 20 günlük bebek. 2 aylık kontrolde 6300 gr Di bu millete kalsa zaten bizimkiler bebek değil. Yok boynunu neden dik tutamıyor yok bacak boyu mu kısaSlm kızlar bu insanlar benim morelimi çok bozuyorlar..yok kızın zayıftır yok kızın kısadır..kizim ne olsun..bide benim kızımın kilosu 6500 gr boyu 66 cm..kizim iki aylık..bu insanların gozu kör mü..bide senin kızın dik durmuyor ayaklarında bi sorun var onu bi ortobediye3 goturun diyorlar..deli olucam.
Benimde akşam rezene çayıma 3kayısı eşlik ediyor. Başladığımdan beri sabah ıkınmaları ağlamadan oluyor bebeğimin.Kızlar kızım 5 gündür kakasını yapmıyordu.dün ve bugün kuru kayısı yedim bu sabah çok az yapmıştı.akşam ise maşallah bütün içini boşaltmış. Fitille gerek kalmadan kakasını yaptı.
Ayın bir iki gün geçmiş olmasını istiyorlar ve 1.ay aşısına 5gün geç gittim diye ebe aşıların tarihi kayar düzenli gelin dedi.Kızlar bişey sorucam. Biz yarın 2 aylık oluyoruz, ve sağlık ocağında üç aşımız vardı ama ben aşı kartına baktım şimdi 22 kasım yazıyo yani tam bir hafta sonrası. Aşılar tam iki aylık olunca vurulmuyo mu? Ben napsam yarın yine bi götürsem mi ben? Sizinkiler ne zaman vuruldu?
Ya benim oğlum 2800 gr doğdu 20 günlükken doktora götürdüm görümcem arıyor daha 5 kilo olmamış mı diye bende ne 5 kilosu dedim daha 20 günlük bebek. 2 aylık kontrolde 6300 gr Di bu millete kalsa zaten bizimkiler bebek değil. Yok boynunu neden dik tutamıyor yok bacak boyu mu kısa
Canım yorumun için çok tskler içimi rahatlattin...esimde kızıyor takma kafana..bos bos konuşuyorlar...iste insan yine kafasına takiyor..ama artık takmamaya calısıcam.
Canim bunu ben de deneyimledim hatta bugun annemle konustuk. Normalde hergun bi kase kayisi kompostosu iciyorum. Gecenlerde 3_4 gun icmedim bizimki de kaka yapmada tekledi:) tekrar basladim icmeyeKızlar kızım 5 gündür kakasını yapmıyordu.dün ve bugün kuru kayısı yedim bu sabah çok az yapmıştı.akşam ise maşallah bütün içini boşaltmış. Fitille gerek kalmadan kakasını yaptı.
Tamam canim sagolasinHuzursuzluğu burun tıkanıklığı falan da varsa götür istersen, bilemedim ben de
Canım ya seni öyle anlıyorum ki çok zor pazar günü mevlüt okuttuk bütün gün yarım saat ancak uyudu gece 11 bucukta uyudu ve ağlamak üzere oldum artık uyumayınca yorgunluktan bebekler uykuya dalmakta güçlük çekiyor sonra pazartesi oldu ben bunu banyo da bi güzel yıkadım masaj falan derin uykuya dalana kadar ugras ım ama snra gün boyu uyuyup uyandı dinlendi 2 gündür iyi çok şükür bende karnını duyurup gazını cıkarıp kundak yapıyorum emziğe az tatlı bsy sürüp veriyorum gözüne mendil kapıyorım kendi uyuyor uyuyamazsa sallıyorm vs. Bide bişey keşfettim bizim yatagımızın üstünde çok hafif yüksek yastıkta cabuk uyuyo gazdan dolayı sanırım sende dene istersenYine bir kısır döngü uyumak istiyor,gazdan dalamıyor,emince üstte gaz oluyor,o gazı çıkartayım derken hooop kusuyor sonra tekrar sil baştan...
Halbuki dün dr.muzun verdiği damla işe yaradı patır patır gaz çıkarıyor ama bir huzursuzluk uyuyamıyorBirsey soracam kızlar benim minnoş çok hareketli kıpır kıpır illaki uyutmak için ayağımda sallıyorum ve penye battaniyesine resmen sarmalayıp kundak gibi yapıp uyuşuyorum yoksa el.kol oynadıkça uyumuyor siz neler yapıyorsunuz uyuturken Ya kusura bakmayın ne çok yazdım 3 çocukla zorlanıyorum sanırım artık en çokta uyuyamamak yoruyor ,süt birikmiyor,Rabbim hepimize kolaylık ,sağlık versin inşallah ...
Canım bızım de aynı gazını memeyle cıkartmak ıstıyor ıkı gaz cıkartınca bıttı sanıp meme verıyoruz bı bakıyoruz hooop hepsını cıkartmıs. Bıde tum mıdeyı bosaltıp bi gülmesi var dalga gecer gibi resmen :)Yine bir kısır döngü uyumak istiyor,gazdan dalamıyor,emince üstte gaz oluyor,o gazı çıkartayım derken hooop kusuyor sonra tekrar sil baştan...
Halbuki dün dr.muzun verdiği damla işe yaradı patır patır gaz çıkarıyor ama bir huzursuzluk uyuyamıyorBirsey soracam kızlar benim minnoş çok hareketli kıpır kıpır illaki uyutmak için ayağımda sallıyorum ve penye battaniyesine resmen sarmalayıp kundak gibi yapıp uyuşuyorum yoksa el.kol oynadıkça uyumuyor siz neler yapıyorsunuz uyuturken Ya kusura bakmayın ne çok yazdım 3 çocukla zorlanıyorum sanırım artık en çokta uyuyamamak yoruyor ,süt birikmiyor,Rabbim hepimize kolaylık ,sağlık versin inşallah ...
Vallahi ben çözebilmiş değilim,bazen memeden sonra anında mayışıyo hemen uykuya dalıyor gazını zor çıkartıyorum.Yine bir kısır döngü uyumak istiyor,gazdan dalamıyor,emince üstte gaz oluyor,o gazı çıkartayım derken hooop kusuyor sonra tekrar sil baştan...
Aynı şekilde bizde çözemedik.Bu gece saat 3.30 du uykuya daldığında..Vallahi ben çözebilmiş değilim,bazen memeden sonra anında mayışıyo hemen uykuya dalıyor gazını zor çıkartıyorum.
bazen saatlerce sallıyoruz öyle uyutuyoruz.3aydan sonra nasıl olacak merak ediyorum
Zaten o gülüşleri olmasa ahh ahh.Canım bızım de aynı gazını memeyle cıkartmak ıstıyor ıkı gaz cıkartınca bıttı sanıp meme verıyoruz bı bakıyoruz hooop hepsını cıkartmıs. Bıde tum mıdeyı bosaltıp bi gülmesi var dalga gecer gibi resmen :)
Bende sallayarak oturuyorum ve hafif eğimli yastığımız var diğer kızlarımda reflü olduğu için direk yastığımızı dediğin gibi hafif yüksek tutuyorum.Şu dalma işine bi çözüm bulsaydık...Canım ya seni öyle anlıyorum ki çok zor pazar günü mevlüt okuttuk bütün gün yarım saat ancak uyudu gece 11 bucukta uyudu ve ağlamak üzere oldum artık uyumayınca yorgunluktan bebekler uykuya dalmakta güçlük çekiyor sonra pazartesi oldu ben bunu banyo da bi güzel yıkadım masaj falan derin uykuya dalana kadar ugras ım ama snra gün boyu uyuyup uyandı dinlendi 2 gündür iyi çok şükür bende karnını duyurup gazını cıkarıp kundak yapıyorum emziğe az tatlı bsy sürüp veriyorum gözüne mendil kapıyorım kendi uyuyor uyuyamazsa sallıyorm vs. Bide bişey keşfettim bizim yatagımızın üstünde çok hafif yüksek yastıkta cabuk uyuyo gazdan dolayı sanırım sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?