2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim benim kızımda geçen çarşamba tam 2 aylık oldu ama aşı için yarın getirin dedi ebe hanim. Yani 2 ay 1 haftalıkken olacak biraz daha büyümüş oluyor bence böylesi daha iyi.

canm ben 2 aylik aşisina yetimemiştm 3.ayinda yani gecnlerde yaptm bi tanesini toplum saglik merkezinde iki tanede saglik ocagina gelip yaptim sorun olmuyomş yani benim kadar gec yapan olmamiştr sanirim

Ya benim oğlum 2800 gr doğdu 20 günlükken doktora götürdüm görümcem arıyor daha 5 kilo olmamış mı diye bende ne 5 kilosu dedim daha 20 günlük bebek. 2 aylık kontrolde 6300 gr Di bu millete kalsa zaten bizimkiler bebek değil. Yok boynunu neden dik tutamıyor yok bacak boyu mu kısa

Yine bir kısır döngü uyumak istiyor,gazdan dalamıyor,emince üstte gaz oluyor,o gazı çıkartayım derken hooop kusuyor sonra tekrar sil baştan...
Halbuki dün dr.muzun verdiği damla işe yaradı patır patır gaz çıkarıyor ama bir huzursuzluk uyuyamıyorBirsey soracam kızlar benim minnoş çok hareketli kıpır kıpır illaki uyutmak için ayağımda sallıyorum ve penye battaniyesine resmen sarmalayıp kundak gibi yapıp uyuşuyorum yoksa el.kol oynadıkça uyumuyor siz neler yapıyorsunuz uyuturken Ya kusura bakmayın ne çok yazdım 3 çocukla zorlanıyorum sanırım artık en çokta uyuyamamak yoruyor ,süt birikmiyor,Rabbim hepimize kolaylık ,sağlık versin inşallah ...

Benimde akşam rezene çayıma 3kayısı eşlik ediyor. Başladığımdan beri sabah ıkınmaları ağlamadan oluyor bebeğimin.

Ayın bir iki gün geçmiş olmasını istiyorlar ve 1.ay aşısına 5gün geç gittim diye ebe aşıların tarihi kayar düzenli gelin dedi.

Böylelerinin kalbini kırıcaksın aslında bidaha ağzını açamasın.
Her kafadan bi ses.herkes bilmiş bilmiş konuşur.doktor böyle dedi diyorum yok sen böyle yap diyolar.
Bu zamana kadar ya sabır dedim ama önüme gelen ilk kişiye patlıcam artık.bunların arasında annemde var ne yazıkki.
29 yaşına geldim çocuk değilim.herşeyi araştırarak yapıyorum.yetmiyo doktoruna soruyorum.doktorda onaylarsa yapıyorum.
Gayet bilinçli titiz bir anne olduğumu düşünüyorum.ama insanların gözünde küçük anne modundayım.
Sen bilmezsin sen küçüksün sen sen sen..
Nerdeyse elimden alıcaklar çocuğu bakamıyosun diye.
Çocuk gayet sağlıklı kilosu boyu iyi.sağlığı yerinde.hasta olmasın diye üzerine titriyorum.ama illa konuşucak bişey buluyolar.

Ay ne doluymuşum

Canim bunu ben de deneyimledim hatta bugun annemle konustuk. Normalde hergun bi kase kayisi kompostosu iciyorum. Gecenlerde 3_4 gun icmedim bizimki de kaka yapmada tekledi:) tekrar basladim icmeye

Canım ya seni öyle anlıyorum ki çok zor pazar günü mevlüt okuttuk bütün gün yarım saat ancak uyudu gece 11 bucukta uyudu ve ağlamak üzere oldum artık uyumayınca yorgunluktan bebekler uykuya dalmakta güçlük çekiyor sonra pazartesi oldu ben bunu banyo da bi güzel yıkadım masaj falan derin uykuya dalana kadar ugras ım ama snra gün boyu uyuyup uyandı dinlendi 2 gündür iyi çok şükür bende karnını duyurup gazını cıkarıp kundak yapıyorum emziğe az tatlı bsy sürüp veriyorum gözüne mendil kapıyorım kendi uyuyor uyuyamazsa sallıyorm vs. Bide bişey keşfettim bizim yatagımızın üstünde çok hafif yüksek yastıkta cabuk uyuyo gazdan dolayı sanırım sende dene istersen

Canım bızım de aynı gazını memeyle cıkartmak ıstıyor ıkı gaz cıkartınca bıttı sanıp meme verıyoruz bı bakıyoruz hooop hepsını cıkartmıs. Bıde tum mıdeyı bosaltıp bi gülmesi var dalga gecer gibi resmen :)

Vallahi ben çözebilmiş değilim,bazen memeden sonra anında mayışıyo hemen uykuya dalıyor gazını zor çıkartıyorum.
bazen saatlerce sallıyoruz öyle uyutuyoruz.3aydan sonra nasıl olacak merak ediyorum

Vallahi ben çözebilmiş değilim,bazen memeden sonra anında mayışıyo hemen uykuya dalıyor gazını zor çıkartıyorum.
bazen saatlerce sallıyoruz öyle uyutuyoruz.3aydan sonra nasıl olacak merak ediyorum
Aynı şekilde bizde çözemedik.Bu gece saat 3.30 du uykuya daldığında..
İnşallah 3.aydan sonra bu dalma işi kolaylaşır..

Zaten o gülüşleri olmasa ahh ahh.
Geçecek inşallah bu zamanları ama uykusuzlukta çok fena bir durum.
Rabbim kolaylık versin hepimize..

Bende sallayarak oturuyorum ve hafif eğimli yastığımız var diğer kızlarımda reflü olduğu için direk yastığımızı dediğin gibi hafif yüksek tutuyorum.Şu dalma işine bi çözüm bulsaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…