- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.761
evet canım ben yaptıracağım2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Bide bu rota aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Vurdurucakmısınız?
2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Geçmiş olsun canim bizde 3 hafta kadar önce grip olmuştuk hala geniz akıntısı devam ediyor. Dr a bize şu önerilerde bulunduKizlar kizim nezle oldu galiba
Dunden beri sıkca hapsuruyor ve cok fazla geniz akintisi var cok rahatsiz ediyor
Ne yapmaliyim?
Bizde bugün vurulduk aşımızı. İnşallah ateşlenmez kuzular. Ben rota virüsü Aşısını gelecek ay yatıracağım. Zaten 3 aşı oluyorlar bi de rota virüsü aşısı ile kızımı daha fazla yormak istemedim.2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Cok saol canim, surup etkili olmus muydu peki ? Ve adi neydiGeçmiş olsun canim bizde 3 hafta kadar önce grip olmuştuk hala geniz akıntısı devam ediyor. Dr a bize şu önerilerde bulundu
Yatağı eğimli olsun kafası yüksekte yatır dedi
Dik emzir ve mümkünse genzine kaçırma dedi
Küçük bi banyoda Kettle kaynat Buharlı ortamda her gün 5 dk tut dedi
Serum fizyolojik ve aspiratörle burnunu temizleyin dedi
Eger Emmesi nde bariz azalma olursa,nefes almasında zorlanma olursa hemen getirin dedi. Birde bize bi şurup vermişti 5 gün kullandık sonra kontrole götürdük 5 gün daha kullanın demişti
Bricanyl ekspektoran şurup. Etkisi olup olmadığını pek anlayamadım canımCok saol canim, surup etkili olmus muydu peki ? Ve adi neydi
Ben hepsini yaptirdim hafif huzursuzluk disinda atesi vs olmadi2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Hiç kafana takma canım benim oğlum 2 aylıkken 4600 gr anca olmuştu doktor çok aşırı hareketli olduğu için fazla kilo almıyor dedi ama sağlıklı çok şükür herkes herşeyi söylüyor o yüzden hiç canını sıkmaSlm kızlar bu insanlar benim morelimi çok bozuyorlar..yok kızın zayıftır yok kızın kısadır..kizim ne olsun..bide benim kızımın kilosu 6500 gr boyu 66 cm..kizim iki aylık..bu insanların gozu kör mü..bide senin kızın dik durmuyor ayaklarında bi sorun var onu bi ortobediye3 goturun diyorlar..deli olucam.
Onu bilmiyorum canım ama özelde öğretmenlik yapan bir tanıdığımız öyle izne ayrılmıştı bir araştır istersenCanim peki ucretsiz izne ayrilabilirmiyim rapordan hemen sonra
Canım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdirKızlar bişey sorucam. Biz yarın 2 aylık oluyoruz, ve sağlık ocağında üç aşımız vardı ama ben aşı kartına baktım şimdi 22 kasım yazıyo yani tam bir hafta sonrası. Aşılar tam iki aylık olunca vurulmuyo mu? Ben napsam yarın yine bi götürsem mi ben? Sizinkiler ne zaman vuruldu?
Insallah sorunsuz atlatırsınız canım. Evet bende yaptırıcam2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Bizde bugün vurulduk aşımızı. İnşallah ateşlenmez kuzular. Ben rota virüsü Aşısını gelecek ay yatıracağım. Zaten 3 aşı oluyorlar bi de rota virüsü aşısı ile kızımı daha fazla yormak istemedim.
Ankarada yasiyorum ben.verem asilari heryerde persembe gunu yapiliyorr.bebegin rutin kontrollerini yaptirdigimiz ozel hastanede 2 ayi bir kac gun gecen persembeye senk gelen tarihe randevu verdiklerinde asi yoktu.ayni gun saglik ocagini aradim 1 hafta sonra persembe gelin dediler.sanirim 2 haftada bir persembe aciyorlarmis asilari.biz oylr yaptirdik.tam 60.gunun persembeye gelmesi zor bir olasilikti zaten ki ilk gittigimiz persembe ne saglik ocagi ne kontrolumuzi yaptirdigimiz hastanede asi yoktuCanım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdir
Saglik ocagi bizi verem asisi icin carsamba gunu cagirdi. Heryerde persembe oldugundan emin misin. Yanlis tarih mi verdi bize acabaAnkarada yasiyorum ben.verem asilari heryerde persembe gunu yapiliyorr.bebegin rutin kontrollerini yaptirdigimiz ozel hastanede 2 ayi bir kac gun gecen persembeye senk gelen tarihe randevu verdiklerinde asi yoktu.ayni gun saglik ocagini aradim 1 hafta sonra persembe gelin dediler.sanirim 2 haftada bir persembe aciyorlarmis asilari.biz oylr yaptirdik.tam 60.gunun persembeye gelmesi zor bir olasilikti zaten ki ilk gittigimiz persembe ne saglik ocagi ne kontrolumuzi yaptirdigimiz hastanede asi yoktu
Doktorlarin bile farklı görüşü varken burda da olacaktır ben kendi adıma yaptıracağım bu virüsten vefat eden bebekler var yada çok ağır geçiren yavrularımız için herşeyin en iyisini istiyoruz bu da bence bize kalmış bişey2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Evet kesinlikle yaptıracağım.2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın
Evet katılıyorum benim 1.kızım çok ağır geçirdi artık kusma ve ishalden kafasını kaldıramadı.Doktorlarin bile farklı görüşü varken burda da olacaktır ben kendi adıma yaptıracağım bu virüsten vefat eden bebekler var yada çok ağır geçiren yavrularımız için herşeyin en iyisini istiyoruz bu da bence bize kalmış bişey
Ben bagli oldugunuz saglik ocagi kadar iyi bilemem.bizim bagli oldugumuz saglik ocagi ve rutin kontrollerimizi yaptirdigimiz hastane bizi persembe cagirmisti.ikisi de ayni lokasyonda..belki onunla alakalidir.siz neredesinizSaglik ocagi bizi verem asisi icin carsamba gunu cagirdi. Heryerde persembe oldugundan emin misin. Yanlis tarih mi verdi bize acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?