2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar kizim nezle oldu galiba
Dunden beri sıkca hapsuruyor ve cok fazla geniz akintisi var cok rahatsiz ediyor
Ne yapmaliyim?

Kizlar kizim nezle oldu galiba
Dunden beri sıkca hapsuruyor ve cok fazla geniz akintisi var cok rahatsiz ediyor
Ne yapmaliyim?
Geçmiş olsun canim bizde 3 hafta kadar önce grip olmuştuk hala geniz akıntısı devam ediyor. Dr a bize şu önerilerde bulundu
Yatağı eğimli olsun kafası yüksekte yatır dedi
Dik emzir ve mümkünse genzine kaçırma dedi
Küçük bi banyoda Kettle kaynat Buharlı ortamda her gün 5 dk tut dedi
Serum fizyolojik ve aspiratörle burnunu temizleyin dedi
Eger Emmesi nde bariz azalma olursa,nefes almasında zorlanma olursa hemen getirin dedi. Birde bize bi şurup vermişti 5 gün kullandık sonra kontrole götürdük 5 gün daha kullanın demişti

2.ay aşılarımızı vurulduk kızlar, dua edin nolur ateşimiz çıkmasın

Bide bu rota aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? Vurdurucakmısınız?
Bizde bugün vurulduk aşımızı. İnşallah ateşlenmez kuzular. Ben rota virüsü Aşısını gelecek ay yatıracağım. Zaten 3 aşı oluyorlar bi de rota virüsü aşısı ile kızımı daha fazla yormak istemedim.

Cok saol canim, surup etkili olmus muydu peki ? Ve adi neydi

Hiç kafana takma canım benim oğlum 2 aylıkken 4600 gr anca olmuştu doktor çok aşırı hareketli olduğu için fazla kilo almıyor dedi ama sağlıklı çok şükür herkes herşeyi söylüyor o yüzden hiç canını sıkma

Canım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdir

İnşallahhh canım. Bende şimdi yaptırmadım rota virüsü aşısını. Hemşire 3.ayda aşı yok eğer rota virüsü aşısı yaptıracaksanız 3.aya girmeden 15-20 gün içinde yaptırmalısınız dedi ama ben karar veremedim, eğrisini doğrusunu araştırıp karar vericem. O yüzden sizlere sordum çoğu arkadaşım yaptırıcam dedi, şu günleri ateşsiz huysuzlanmadan bi atlatalımda allahımın izniyle sonra düşünücem rota virüs aşısınıda

Canım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdir
Ankarada yasiyorum ben.verem asilari heryerde persembe gunu yapiliyorr.bebegin rutin kontrollerini yaptirdigimiz ozel hastanede 2 ayi bir kac gun gecen persembeye senk gelen tarihe randevu verdiklerinde asi yoktu.ayni gun saglik ocagini aradim 1 hafta sonra persembe gelin dediler.sanirim 2 haftada bir persembe aciyorlarmis asilari.biz oylr yaptirdik.tam 60.gunun persembeye gelmesi zor bir olasilikti zaten ki ilk gittigimiz persembe ne saglik ocagi ne kontrolumuzi yaptirdigimiz hastanede asi yoktu

CaBu Ankarada yasiyorum ben.verem asilari heryerde persembe gunu yapiliyorr.
Burada.bebegin rutin kontrollerini yaptirdigimiz ozel hastanede 2 ayi bir kac gun gecen persembeye denk gelen tarihe randevu verdiklerinde verem asisi yoktu.o gun pnemokok ve karma asi yapildi isimlerini yanlis yazmis olabilirim.ayni gun saglik ocagini aradim 1 hafta sonra persembe gelin dediler verem asisi icin.sanirim 2 haftada bir persembe aciyorlarmis asilari.rota ile verem asisini ayni1 hafta sonra yaptirmis olduk.tam 60.gunun persembeye gelmesi zor bir olasilikti zaten ki ilk gittigimiz persembe ne saglik ocagi ne kontrolumuzi yaptirdigimiz hastanede asi yoktu.

Saglik ocagi bizi verem asisi icin carsamba gunu cagirdi. Heryerde persembe oldugundan emin misin. Yanlis tarih mi verdi bize acaba

Doktorlarin bile farklı görüşü varken burda da olacaktır ben kendi adıma yaptıracağım bu virüsten vefat eden bebekler var yada çok ağır geçiren yavrularımız için herşeyin en iyisini istiyoruz bu da bence bize kalmış bişey

Evet kesinlikle yaptıracağım.
2 kızımda rota virüsü yaşadık aşı olmamışlardı Allahım o nasıl bir hastalıktı anlatamam.Çok kötü bir durum ve tedavisi sadece bol serum sıvı kaybettikleri için ve virüsü vücuttan ancak dışkı yoluyla atabiliyorlar.Çok fazla kusma ve ishal ..
Kızlar gerçektende çok fena bir virüs..
1.kızımda aşı yoktu 2.kızımdaysa nasıl atlamışım bilmiyorum.

Evet katılıyorum benim 1.kızım çok ağır geçirdi artık kusma ve ishalden kafasını kaldıramadı.
Hatta kusmayı reflüde olduğu için bir türlü engelleyemedi dr.muz en son zofran tablet vermişti ve onunla durdurmuştuk ki zofranı ben bu gebeliğimde aşırı bulantı için kullandım.Ana okuluna gidiyordu ve perişan oldu kuzum ve 1 haftada ancak toparlamıştık kızımı.

Saglik ocagi bizi verem asisi icin carsamba gunu cagirdi. Heryerde persembe oldugundan emin misin. Yanlis tarih mi verdi bize acaba
Ben bagli oldugunuz saglik ocagi kadar iyi bilemem.bizim bagli oldugumuz saglik ocagi ve rutin kontrollerimizi yaptirdigimiz hastane bizi persembe cagirmisti.ikisi de ayni lokasyonda..belki onunla alakalidir.siz neredesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…