- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.781
Çok geçmiş olsun ama küçük oldukları için sadece burnunun açık kalmasını sağlayın diyor genelde doktorlar.Kizlar kizim nezle oldu galiba
Dunden beri sıkca hapsuruyor ve cok fazla geniz akintisi var cok rahatsiz ediyor
Ne yapmaliyim?
Bizde 13 Kasımda 2 aylık olduk bizede 17 Kasımda aşı için gün verildi.Canım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdir
ben de cok sıcak gıydırmıyorum pamuklu tulum gıydırırsem ustune corap 1 tanede yelek evde asırı sıck degıl ustelik vucut ısısına elımle bakıyrm sıcaksa tamamm. sıcak ıyı gelmezz dıyor doktorlarArkadaşm yeni doğum yptı foto paylaşmş. Bebenin giydiği 2 kst çıtçıtlı zıbın kollar bacaklar fora. İstanbulda yaşıyo. Anamm ben çocuğun altını tek kat giydirmeye yeni başladm doktor diyince
çorap gıydır ellerıne canım1.ayda göz Dr yaptırdık.1yaş ve 3 yaşta tekrar göz muayenesi olacağız.
Benim kızım eldiven takmıyor.10 gün zor taktık.gözlerini çizip çizmemiş mi diye içim rahat etsin diye de sorgulamadan yaptırdım.
pompayı hortumdan ayırıyorum aynı gun sagıma devam edeceksem yıkamıhrm tekrar takıyorum sagyrmSağmak zaten zaman istiyor.her kullanım sonrası yıkamak,pompayı tekrar toplamak bana zor geliyor.Pompanın temizliğini sen nasıl yapıyorsun?
süt gönderme yöntemını buldum canımmm ama yınede bakarım tesekkur ederı mm sagolasınnniiz canım Facebook'ta süt bağışı grubu varmış orda Antalya'da bi bayan süt bağışı yapcakmış
bız 1. ayda yaptırdık kimse bize 2. aydan bahsetmedi bildiğime göre 2. ay da sadece 3 aşısı varmış ve kalça ultrasonu .. öyle değil mi kızlar ?Arkadaslar 2. ayda göz muayenesi yaptıran var mı ? Yaptırılmalı mı ?
Bizim dr.muz 2. Ayında yaptırdı kalça ultrasonunu,Cuma günü de 2. Ay aşılarımız var 3 aşı oluyorlar.bız 1. ayda yaptırdık kimse bize 2. aydan bahsetmedi bildiğime göre 2. ay da sadece 3 aşısı varmış ve kalça ultrasonu .. öyle değil mi kızlar ?
Istanbuldayim canimBen bagli oldugunuz saglik ocagi kadar iyi bilemem.bizim bagli oldugumuz saglik ocagi ve rutin kontrollerimizi yaptirdigimiz hastane bizi persembe cagirmisti.ikisi de ayni lokasyonda..belki onunla alakalidir.siz neredesiniz
Cok tesekkurler. Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum. Bunu da gunde max. 4_5 kez yapabiliyormusuz sanirimÇok geçmiş olsun ama küçük oldukları için sadece burnunun açık kalmasını sağlayın diyor genelde doktorlar.
Oh iyi bari şifa dlsun bebeğesüt gönderme yöntemını buldum canımmm ama yınede bakarım tesekkur ederı mm sagolasınnn
Peki o zaman buzdolabında mı tutuyorsun ben bir iki kere dediğin gibi yapıp buzdolabında beklettim.dışarda bırakınca mikrop türer gibime geliyorpompayı hortumdan ayırıyorum aynı gun sagıma devam edeceksem yıkamıhrm tekrar takıyorum sagyrm
benım pompam mamajoo ben bıberon kısmının plastıgını sevmedım evde cam biberon vardı avent onu taktım cok guzel oturdu yıkaması camı cok basıt kaynar su koyup calkalyrum pırıl pırıl oluyor plastık sankı kokuyordu cabuk temızlenmıyor ugrastırıyordu cam tertemizzz bir şey gercekten de
Artık 50 günlük olduk bundan sonra takmam canım.eliyle dünyayı keşfediyor.geçen gün beşiğin kenarına ilgiyle dokunuyordu,hoşuna gidiyordu.tırnaklarını devamlı kesiyorum,ellerini de devamlı ıslak bezle siliyorum.yüzünü çizse de ufak tefek çizikler oluyor ondan da zarar gelmezçorap gıydır ellerıne canım
Biz Tinny Love ana kucağı kullanıyoruz.çok memnunum,gündüzleri onda uyutuyorum iyi oluyor.ama uyanık olduğunda bazen ana kucağına bazen oto koltuğuna koyuyorum.mutfakta falan oto koltuğu iyi oluyortaşıması da rahat oluyor.Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
Şifa olsun yeğenine :)süt gönderme yöntemını buldum canımmm ama yınede bakarım tesekkur ederı mm sagolasınnn
Canım benim kızımın burnu sıcaktan dolayı tıkandı.dr gece rahat uyuması için otri bebeye ilaveten narivent sprey verdi.1 puf yapıyoruz.istersen dr veya eczacıya danış.Cok tesekkurler. Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum. Bunu da gunde max. 4_5 kez yapabiliyormusuz sanirim
Cok saol canim bakayim spreye.Canım benim kızımın burnu sıcaktan dolayı tıkandı.dr gece rahat uyuması için otri bebeye ilaveten narivent sprey verdi.1 puf yapıyoruz.istersen dr veya eczacıya danış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?