2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım biz de 13 kasımda 2 aylık olduk bize de 22 kasımda gelin dediler. Verem aşısı belli günlerde oluyormuş bir daha olmuyormuş ondan öyle gün vermişlerdir
Bizde 13 Kasımda 2 aylık olduk bizede 17 Kasımda aşı için gün verildi.
Ayına girdiği günün haftası bulunduğunuz semtte aşı günü ne ise ona göre tarih veriliyor.Bakalim bizde Cuma aşıdayız..

ben de cok sıcak gıydırmıyorum pamuklu tulum gıydırırsem ustune corap 1 tanede yelek evde asırı sıck degıl ustelik vucut ısısına elımle bakıyrm sıcaksa tamamm. sıcak ıyı gelmezz dıyor doktorlar

Sağmak zaten zaman istiyor.her kullanım sonrası yıkamak,pompayı tekrar toplamak bana zor geliyor.Pompanın temizliğini sen nasıl yapıyorsun?
pompayı hortumdan ayırıyorum aynı gun sagıma devam edeceksem yıkamıhrm tekrar takıyorum sagyrm
benım pompam mamajoo ben bıberon kısmının plastıgını sevmedım evde cam biberon vardı avent onu taktım cok guzel oturdu yıkaması camı cok basıt kaynar su koyup calkalyrum pırıl pırıl oluyor plastık sankı kokuyordu cabuk temızlenmıyor ugrastırıyordu cam tertemizzz bir şey gercekten de

bız 1. ayda yaptırdık kimse bize 2. aydan bahsetmedi bildiğime göre 2. ay da sadece 3 aşısı varmış ve kalça ultrasonu .. öyle değil mi kızlar ?
Bizim dr.muz 2. Ayında yaptırdı kalça ultrasonunu,Cuma günü de 2. Ay aşılarımız var 3 aşı oluyorlar.
3.ayda da rota aşısını yaptırmalı istedi dr.muz
Bu arada süt işini çözmenize sevindim, şifa O olur inşallah yeğenine

Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.

Peki o zaman buzdolabında mı tutuyorsun ben bir iki kere dediğin gibi yapıp buzdolabında beklettim.dışarda bırakınca mikrop türer gibime geliyor

çorap gıydır ellerıne canım
Artık 50 günlük olduk bundan sonra takmam canım.eliyle dünyayı keşfediyor.geçen gün beşiğin kenarına ilgiyle dokunuyordu,hoşuna gidiyordu.tırnaklarını devamlı kesiyorum,ellerini de devamlı ıslak bezle siliyorum.yüzünü çizse de ufak tefek çizikler oluyor ondan da zarar gelmez

Biz Tinny Love ana kucağı kullanıyoruz.çok memnunum,gündüzleri onda uyutuyorum iyi oluyor.ama uyanık olduğunda bazen ana kucağına bazen oto koltuğuna koyuyorum.mutfakta falan oto koltuğu iyi oluyortaşıması da rahat oluyor.
Bir de çok huysuzsa illa kucak istiyorsa slingle taşıyorum.

Cok tesekkurler. Serum fizyolojik sıkıp aspiratorle cekiyorum. Bunu da gunde max. 4_5 kez yapabiliyormusuz sanirim
Canım benim kızımın burnu sıcaktan dolayı tıkandı.dr gece rahat uyuması için otri bebeye ilaveten narivent sprey verdi.1 puf yapıyoruz.istersen dr veya eczacıya danış.

Canım benim kızımın burnu sıcaktan dolayı tıkandı.dr gece rahat uyuması için otri bebeye ilaveten narivent sprey verdi.1 puf yapıyoruz.istersen dr veya eczacıya danış.
Cok saol canim bakayim spreye.
Burnunu temizliyorum uyurken yine doluyor bu sefer uyaniyor. Bir de icerden geniz akintisi da oksurtuyor tikaniyor gibi olup beni korkutuyor gece gece. Insallah hemen gecer, bebisler hasta olmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…