2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar oğlumun kakası sarı degil biraz koyulasti rengi bide sümüksü parçalar var birazcık üşütmüş mü oluyo

Cnim bnim one dogru giden elektrikli var hic sevmedi

Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesef

canm biz oto koltuguna benzer puset var cok seviyo devamli koymuyorum ama yinede baya işme yariyo

Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesef
Cnm ben Civilin internet sitesinden sepet beşik tarzı aldım çok.memnunum aslında birazda hamak tarzı duruyor.
Salonda onu kullanıyorum.Eger beşik tarzı düşünüyorsan tabi..

bız 1. ayda yaptırdık kimse bize 2. aydan bahsetmedi bildiğime göre 2. ay da sadece 3 aşısı varmış ve kalça ultrasonu .. öyle değil mi kızlar ?

bize kalça 1. ayda yapıldı ilk 2 ay içinde göz muayenesi dediler. Yaptırayım mı şimdi acaba.

Ben soo baby kullanıyorum titresimli sallanıyor sarki caliyor 2 kademeli oturma pozisyonu var tiny love un cakmasi ama guzel memnunum 200 liraya almistim

Bende prego kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum çünkü bizimki pek yatmıyo belki daha sonra sever çok araştırarak aldım müzikli titreşimli ama bebeklere belli olmuyoki ben müzikleri açtıkça bizimki ağlayıp durdu

Soyle bisey var bende cnm yurt disindan geldi bana burda varmi bilmiuorum ama e bebkte benzerini gormustum ilk oglum hic sevmeemisti buu oglum bunda uyuyor gunduzleri 6 kademe saga sola sallaniyor iki kademe titresimi var muzikli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…