- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.801
Cnim bnim one dogru giden elektrikli var hic sevmediKizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesefKizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
canm biz oto koltuguna benzer puset var cok seviyo devamli koymuyorum ama yinede baya işme yariyoKizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
Hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar bende eylül annesi olarak aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum bu zamana nasip oldu aranıza katılmak gerçekten çok faydalanıyorum yazılarınızdan
Cnm ben Civilin internet sitesinden sepet beşik tarzı aldım çok.memnunum aslında birazda hamak tarzı duruyor.Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesef
hosgeldn canmMerhaba arkadaşlar bende eylül annesi olarak aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum bu zamana nasip oldu aranıza katılmak gerçekten çok faydalanıyorum yazılarınızdan
Cnm şifa olsun yeğeninesüt gönderme yöntemını buldum canımmm ama yınede bakarım tesekkur ederı mm sagolasınnn
Tşk ederimHoşgeldin cnm
Teşekkür ederim canımhosgeldn canm
bız 1. ayda yaptırdık kimse bize 2. aydan bahsetmedi bildiğime göre 2. ay da sadece 3 aşısı varmış ve kalça ultrasonu .. öyle değil mi kızlar ?
Teşekkür ederim canım
Hoşbulduk canım bizde 63 günlüğüzhoş geldin aramıza kaç günlük bebeğin
Bizde 13 Eylül doğumluyuz yani 63 gunlükHoşbulduk canım bizde 63 günlüğüz
Aa ne güzel canım bir an önce büyüsünler istiyo insanBizde 13 Eylül doğumluyuz yani 63 gunlük
Ben soo baby kullanıyorum titresimli sallanıyor sarki caliyor 2 kademeli oturma pozisyonu var tiny love un cakmasi ama guzel memnunum 200 liraya almistimKizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
Kizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?