2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım tiny love 3inn1 aldım cok memnunum

Kizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Hamilelik pantolonlrim buyuk geliyor, diyerleri gobekten sikiyor.
En kotusude ayakabilarimin hicbiri olmuyor

Cnim bnim one dogru giden elektrikli var hic sevmedi

Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesef

canm biz oto koltuguna benzer puset var cok seviyo devamli koymuyorum ama yinede baya işme yariyo

Ben soo baby kullanıyorum titresimli sallanıyor sarki caliyor 2 kademeli oturma pozisyonu var tiny love un cakmasi ama guzel memnunum 200 liraya almistim

Canım tiny love 3inn1 aldım cok memnunum

Bizimki ne besiginin sallanmasini sevdi ne de arabanin anakucagini sevdi. O yuzden ne alsam diye tereddut ediyorum. Bakalim biraz daha arastircam.

Kizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Hamilelik pantolonlrim buyuk geliyor, diyerleri gobekten sikiyor.
En kotusude ayakabilarimin hicbiri olmuyor
Benim herseyim oluyor. Hatta hamileyken aldiklarim buyuk geliyor beli. 66 ile hamile kaldim. 78 ile doguma gittim. 40 gun sonra tartildigimda 66ydim. Sislik falan da kalmadi bende. Ama gobek bolgem cok yumusak. Sıkılasmasi lazim

passionete cnm ben fisher price kullaniyor. Titresimli ama cok anlasilmiyor. Kendim salliyorum. 3 yasa kadar kullaniliyor. koltuk pozisyonunda oluyor. Mama koltugundan cok onu kullandik. Onda oturup yemek yedi. Evde piknik yaptigimizdada onda oturuyor. Kucugunu sallamiyorum . Gunduz onda yatiriyorum

Günaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle

Kizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff

Günaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle
48günlük Bizimki de yapıyor doğumdan beri. 1.ayda doktora sordum ben daha sorumu bitirmeden o şeklini tamamladı. Nefesini tutup peşin sıra küçük nefesler alır çok normal dedi. İç çeker gibi. Zamanla azalttı artık nadiren yapıyor

Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…