- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.821
Hosgeldinn aynı tarıhte anne olmusuzHayırlı akşamlar kızlar sürekli okuyorum grubu hatta sıkıntım olunca soruyorum da cevaplarda geliyor bende katılayım artık gruba benim bebeğimde 19 eylül doğumlu
Canım tiny love 3inn1 aldım cok memnunumKizlar ev tipi ana kucagi yada salincak tarzi bisey kullaniyormusunuz? Bakiyorum cok çeşit var nasil bisey alsam karar veremedim. Bazi bebekler hic sevmiyormuş o yuzden cok para da vermek istemiyorum. Ne onerirsiniz? Cocuk kucakta hic bisey yapamiyorum. Onu oyaliycak biseylere ihtiyacim var.
Benim 3.kızım büyüyecekler hemde göz açıp kapayıncaya kadar. O yüzden tadını çıkar derimAa ne güzel canım bir an önce büyüsünler istiyo insan
Hoşgeldin cnmHayırlı akşamlar kızlar sürekli okuyorum grubu hatta sıkıntım olunca soruyorum da cevaplarda geliyor bende katılayım artık gruba benim bebeğimde 19 eylül doğumlu
Benim oluyor ama çok az göbekten sıkıyor.Kizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Hamilelik pantolonlrim buyuk geliyor, diyerleri gobekten sikiyor.
En kotusude ayakabilarimin hicbiri olmuyor
Benim basenlerim çok genişledi canım hiçbir pantolonum olmuyorKizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Resmini atman mumkum mudur?saolCnm ben Civilin internet sitesinden sepet beşik tarzı aldım çok.memnunum aslında birazda hamak tarzı duruyor.
Salonda onu kullanıyorum.Eger beşik tarzı düşünüyorsan tabi..
Evet canım aynı gün doğdularHosgeldinn aynı tarıhte anne olmusuz
Bebeloc gold da bagisiklik guclendirici yazar . Aptamilin pronutra olani gibi .Kızlar bebelac ile bebelac gold arasındaki farkı bilen var mı
Biz Tinny Love ana kucağı kullanıyoruz.çok memnunum,gündüzleri onda uyutuyorum iyi oluyor.ama uyanık olduğunda bazen ana kucağına bazen oto koltuğuna koyuyorum.mutfakta falan oto koltuğu iyi oluyortaşıması da rahat oluyor.
Bir de çok huysuzsa illa kucak istiyorsa slingle taşıyorum.
Cnim bnim one dogru giden elektrikli var hic sevmedi
Biz nuna leaf almistik ama bizim kiz sevmedi cok az kullaniyorum,pahali birsey alma bbence..bir de sallanma ozelligi llsun..biz simdi uygun fiyatli hamak besik tarzi birsey bakiyoruz hatta..uyurken de oyalamak icinde nunayi kullanamiyorum malesef
canm biz oto koltuguna benzer puset var cok seviyo devamli koymuyorum ama yinede baya işme yariyo
Ben soo baby kullanıyorum titresimli sallanıyor sarki caliyor 2 kademeli oturma pozisyonu var tiny love un cakmasi ama guzel memnunum 200 liraya almistim
Bende prego kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum çünkü bizimki pek yatmıyo belki daha sonra sever çok araştırarak aldım müzikli titreşimli ama bebeklere belli olmuyoki ben müzikleri açtıkça bizimki ağlayıp durdu
Eki Görüntüle 2067968
Soyle bisey var bende cnm yurt disindan geldi bana burda varmi bilmiuorum ama e bebkte benzerini gormustum ilk oglum hic sevmeemisti buu oglum bunda uyuyor gunduzleri 6 kademe saga sola sallaniyor iki kademe titresimi var muzikli
Canım tiny love 3inn1 aldım cok memnunum
Benim herseyim oluyor. Hatta hamileyken aldiklarim buyuk geliyor beli. 66 ile hamile kaldim. 78 ile doguma gittim. 40 gun sonra tartildigimda 66ydim. Sislik falan da kalmadi bende. Ama gobek bolgem cok yumusak. Sıkılasmasi lazimKizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Benim oluyor ama çok az göbekten sıkıyor.
Evet haklısın canımBenim 3.kızım büyüyecekler hemde göz açıp kapayıncaya kadar. O yüzden tadını çıkar derim
48günlük Bizimki de yapıyor doğumdan beri. 1.ayda doktora sordum ben daha sorumu bitirmeden o şeklini tamamladı. Nefesini tutup peşin sıra küçük nefesler alır çok normal dedi. İç çeker gibi. Zamanla azalttı artık nadiren yapıyorGünaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?