- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.841
Canım ben ateşi çıkmadan verdim..cok şükür ateş-i çıkmadı.ama iki gün çok huysuz oldu..insallah sizdede ateş çıkmaz.Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Canım bizde aynı durumdayız.doktor normal demistiGünaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle
Zeytinyağına batırıp koymayı dene. Bende çok zorlanmıştım yağ ile kolay oldu. Yine koyamazsan şurup da aynı işe yarıyor. Şurupta yarım ölçeği aşma karaciğere zararlıBugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Canım ayakta salmagin ne zararı var..ben kızım ayakta sallıyorum.Kizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff
bizde huysuzlanmaya başladık zaten huysuz bir bebeğiz. inşallah cıkmaz yaCanım ben ateşi çıkmadan verdim..cok şükür ateş-i çıkmadı.ama iki gün çok huysuz oldu..insallah sizdede ateş çıkmaz.
uyandıgıda böyle deniyim birde canım sağolZeytinyağına batırıp koymayı dene. Bende çok zorlanmıştım yağ ile kolay oldu. Yine koyamazsan şurup da aynı işe yarıyor. Şurupta yarım ölçeği aşma karaciğere zararlı
Benimkide ayni gunduzleri uyutamiyorum gozlerinden uyku akiyo cokda duskun uykuya ama bilmiyorumKizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff
Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
çıkmasın diyeymiş canım güde 3 kere koy 2 gün dedi 3. gün duruma göre koyarsın dediNeden hemen fitil koy dediki canim belki cikmiycak atesi benimkinin cikmadi mesela bence knt et 38 i gecerse koyarsin fitili
Evet çok oluyor 4. Aya kadar dahada olur hatta belki 5.ayı tamamlayana kadar normal cnm.Günaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle
Canim gecmis olsun biz daha asi olmadik ama ben son muayenede doktora sormustum fitil mi yoksa calpol mu verelim asi sonrasi diye. Her bebekte ates yapmaz atesini sık sık kontrol edersin atesi cikarsa gunde 3 kez cay kasigiyla calpol verirsin dedi.Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Ben 1 aydır ayağımda sallıyorum uyutamadım başka türlü gaz ağlamasindan çünkü birtek orda uyuyor,sonra sallanan beşiğine koyuyorum.Kizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Daha sonradan aktif uykuya gecmede zorluk yasatiyormus canim benim hala arada kendi kendine dalar mi diye ümidim vardiCanım ayakta salmagin ne zararı var..ben kızım ayakta sallıyorum.
Aslinda bizimki cok gazli bir bebek de degil o yuzden ben de inatla ayakta sallamadim hic. Ama artik guc kalmadi.Ben 1 aydır ayağımda sallıyorum uyutamadım başka türlü gaz ağlamasindan çünkü birtek orda uyuyor,sonra sallanan beşiğine koyuyorum.
Bence korkma ben diğer 2 kızımıda ayağımda salladım.Biraz büyüyünce kolunda zor olacaktır.Genelde gazlı bebekler ayakta sallanmaya başlıyormuş dalamadıklari için.
Kizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ben 1 aydır ayağımda sallıyorum uyutamadım başka türlü gaz ağlamasindan çünkü birtek orda uyuyor,sonra sallanan beşiğine koyuyorum.
Bence korkma ben diğer 2 kızımıda ayağımda salladım.Biraz büyüyünce kolunda zor olacaktır.Genelde gazlı bebekler ayakta sallanmaya başlıyormuş dalamadıklari için.
Canim uykuya dalamadigi icin agliyor cok uykusu oluyor yani. Slingi de hic sevmediCanım uykusuzluktan aglıyor mu aglamıyorsa konus bebeğinle uykusu gelince uyuyacaktır. Slingin varsa koy içine gez evin içinde uyur
Canim uykuya dalamadigi icin agliyor cok uykusu oluyor yani. Slingi de hic sevmedihalbuki cok severek almistim ama bizimki o sekilde biyerde sabitlenmekten hoslanmiyor. Eli kolu bile sarili olunca sinirleniyor. Ancak uykudan sarhos bi hale geldiginde yarim kundak yapabiliyorum.
Canim yanina uzaniyorum demissin ya kendi yataginizda mi yatiriyorsun?denemek icin soruyorum da.Benim kızımda da gaz problemi oluyor yanına uzanıyorum emziği düştükçe veriyorum cok sancı varsa göğsüme yatırıyorum uyuyor
Canımmbızde bugun asılarımızı yaptırdık. Dr bir fitil bir surup yaZdı ama bana dedği 95% bebegının atesı cıkmayacak ancak atesı bi ihtimal 38ve uzerıne cıkarsa yada cok huysuzlanırsa bunları alıp kullanırsın dedi. Suanda hiç extra birsey yapmana gerek tok yalnıZca koluna su değdirme yeter dedi. Oyuzden bence atesı cıkmadan birsey verme bebegıneBugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?