2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Canım ben ateşi çıkmadan verdim..cok şükür ateş-i çıkmadı.ama iki gün çok huysuz oldu..insallah sizdede ateş çıkmaz.

Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Zeytinyağına batırıp koymayı dene. Bende çok zorlanmıştım yağ ile kolay oldu. Yine koyamazsan şurup da aynı işe yarıyor. Şurupta yarım ölçeği aşma karaciğere zararlı

Canım ayakta salmagin ne zararı var..ben kızım ayakta sallıyorum.

Benimkide ayni gunduzleri uyutamiyorum gozlerinden uyku akiyo cokda duskun uykuya ama bilmiyorum

Neden hemen fitil koy dediki canim belki cikmiycak atesi benimkinin cikmadi mesela bence knt et 38 i gecerse koyarsin fitili

Günaydın arkadaslar, bebeğiniz uyurken nefesi kesiliyormus gibi anlık sesler cıkarıyor mu? 2 aylık olacak hala o sesler gitmedi. 1. ayda doktora sormayı unutmusum o panikle
Evet çok oluyor 4. Aya kadar dahada olur hatta belki 5.ayı tamamlayana kadar normal cnm.

Canim gecmis olsun biz daha asi olmadik ama ben son muayenede doktora sormustum fitil mi yoksa calpol mu verelim asi sonrasi diye. Her bebekte ates yapmaz atesini sık sık kontrol edersin atesi cikarsa gunde 3 kez cay kasigiyla calpol verirsin dedi.

Ben 1 aydır ayağımda sallıyorum uyutamadım başka türlü gaz ağlamasindan çünkü birtek orda uyuyor,sonra sallanan beşiğine koyuyorum.
Bence korkma ben diğer 2 kızımıda ayağımda salladım.Biraz büyüyünce kolunda zor olacaktır.Genelde gazlı bebekler ayakta sallanmaya başlıyormuş dalamadıklari için.

Canım ayakta salmagin ne zararı var..ben kızım ayakta sallıyorum.
Daha sonradan aktif uykuya gecmede zorluk yasatiyormus canim benim hala arada kendi kendine dalar mi diye ümidim vardi

Aslinda bizimki cok gazli bir bebek de degil o yuzden ben de inatla ayakta sallamadim hic. Ama artik guc kalmadi.
Ne zamana kadar ayakta sallanmak istediler canim senin kizlarin

Canım uykusuzluktan aglıyor mu aglamıyorsa konus bebeğinle uykusu gelince uyuyacaktır. Slingin varsa koy içine gez evin içinde uyur

Benim kızımda da gaz problemi oluyor yanına uzanıyorum emziği düştükçe veriyorum cok sancı varsa göğsüme yatırıyorum uyuyor

Canım uykusuzluktan aglıyor mu aglamıyorsa konus bebeğinle uykusu gelince uyuyacaktır. Slingin varsa koy içine gez evin içinde uyur
Canim uykuya dalamadigi icin agliyor cok uykusu oluyor yani. Slingi de hic sevmedi halbuki cok severek almistim ama bizimki o sekilde biyerde sabitlenmekten hoslanmiyor. Eli kolu bile sarili olunca sinirleniyor. Ancak uykudan sarhos bi hale geldiginde yarim kundak yapabiliyorum.

Emzik alıyor mu? büyük kurtarıcı bu tarz durumlarda, duş aldırıp sakinleştirici müzikler denesen

Benim kızımda da gaz problemi oluyor yanına uzanıyorum emziği düştükçe veriyorum cok sancı varsa göğsüme yatırıyorum uyuyor
Canim yanina uzaniyorum demissin ya kendi yataginizda mi yatiriyorsun?denemek icin soruyorum da.
Ben ya kendi besigine koyuyorum ya da salonda minik bi yatagi var orada uyuyor tabi uyursa

Canımmbızde bugun asılarımızı yaptırdık. Dr bir fitil bir surup yaZdı ama bana dedği 95% bebegının atesı cıkmayacak ancak atesı bi ihtimal 38ve uzerıne cıkarsa yada cok huysuzlanırsa bunları alıp kullanırsın dedi. Suanda hiç extra birsey yapmana gerek tok yalnıZca koluna su değdirme yeter dedi. Oyuzden bence atesı cıkmadan birsey verme bebegıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…