2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kızımda da gaz problemi oluyor yanına uzanıyorum emziği düştükçe veriyorum cok sancı varsa göğsüme yatırıyorum uyuyor
Denemediğim yöntem kalmadı ayağımda bile sallarken çok zor dalıyor.Tam dalmadan beşiğe koyamıyorum bazen beşiğe koydugumda bir gaz sancisiyle uyanabiliyor .
Hiçbir emziği kabul etmedi uykusu gelince emziriyorum oradada dalamıyor.

Canım benim bebekte dün bütün gün 1 saat anca uyudu elde ayakta perişan oldu bebek görmesine gelenler oldugu için yıkayamadm öyle geçti gün bugun erken den banyo yaptırdm sık sık uyansada banyo bizde uykuya dalmasını kolaylaştırıyor

Kızlar ben kızımda hep aşıları olmadan yarım saat önce calpol verip gidiyodum hem ağrısı hem ateşi hiç olmamıştı yine öyle yapıcam

Kızlar ben kızımda hep aşıları olmadan yarım saat önce calpol verip gidiyodum hem ağrısı hem ateşi hiç olmamıştı yine öyle yapıcam
Bizim ebe bana sen hasta olmadan ilaç alıyormusun bebeğe neden hastalanmadan veriyorsun dedi mantıklı geldi takip ettim ne huzursuz oldu nede ateş çıktı

Bugün benimki de çok huysuz şimdi yatırdım ama kaç dk uyur bilemiyorum DiZlerinş karnına çekip bebişi yatır ayakları da senşn göğsüne değsin.hem alttan gazı çıkar hem sana yakın olur hem de sallarken kafası Fazla sallanmamış olur.
Olmadı oto koltuğuna koy Benin kızım onda uyumayı çok seviyor son çare ona koyup sallıyorum.belki senin minnoş da sever

sağol canım şa anlık ateş yok inşallah olmaz takipteyim

sagol zeynepcim bende takip ediyorum inşallah kuzular ateşsiz altından kalkar

Canim ben ayağımda sallıyorum çok hızlı sallamiyorum ama besiginin hızında sallıyorum. durmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bizde ayakta sallananrak büyüdük.

Cerdil 8. Hafta atagı da mı varmıs ya bende delırıyorum neyı yanlıs yapıyorum dıye 4gundur tavan yaptı
Evet canım 8. Ve 10. Haftalar arası atak var. Apple store da Harika haftalar diye uygulama var onu indirip takip edebilirsin atak haftalarını. iPhone kullanıcısı değilsen maalesef uygulamanın Türkçesi yok android de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…