- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.861
Biz sünnet ettirdik o kadar kullanmadık. Bir defa koydum o da ilk gün acısı dinsin diyeydi. Bence ateşi çıkmazsa koyma.çıkmasın diyeymiş canım güde 3 kere koy 2 gün dedi 3. gün duruma göre koyarsın dedi
Denemediğim yöntem kalmadı ayağımda bile sallarken çok zor dalıyor.Tam dalmadan beşiğe koyamıyorum bazen beşiğe koydugumda bir gaz sancisiyle uyanabiliyor .Benim kızımda da gaz problemi oluyor yanına uzanıyorum emziği düştükçe veriyorum cok sancı varsa göğsüme yatırıyorum uyuyor
Emzigi sadece uyumadan once aliyordu 3_4 gundur onu da almiyor. Cok saol onerilerin icin dus aldirip uyutmayi deneyeyim bakalimEmzik alıyor mu? büyük kurtarıcı bu tarz durumlarda, duş aldırıp sakinleştirici müzikler denesen
Canım benim bebekte dün bütün gün 1 saat anca uyudu elde ayakta perişan oldu bebek görmesine gelenler oldugu için yıkayamadm öyle geçti gün bugun erken den banyo yaptırdm sık sık uyansada banyo bizde uykuya dalmasını kolaylaştırıyorCanim uykuya dalamadigi icin agliyor cok uykusu oluyor yani. Slingi de hic sevmedihalbuki cok severek almistim ama bizimki o sekilde biyerde sabitlenmekten hoslanmiyor. Eli kolu bile sarili olunca sinirleniyor. Ancak uykudan sarhos bi hale geldiginde yarim kundak yapabiliyorum.
Ay kaç günlüktü canım benim eşimde sürekli sünnet etmektn bahsediyo ben korkuyorum zamanını bilemedim şimdiBiz sünnet ettirdik o kadar kullanmadık. Bir defa koydum o da ilk gün acısı dinsin diyeydi. Bence ateşi çıkmazsa koyma.
Ben vermedim ebe kontrol et ama 37.9 u geçmesin dedi geçerse ver dedi geçmedi de vermedimBugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Bizim ebe bana sen hasta olmadan ilaç alıyormusun bebeğe neden hastalanmadan veriyorsun dedi mantıklı geldi takip ettim ne huzursuz oldu nede ateş çıktıKızlar ben kızımda hep aşıları olmadan yarım saat önce calpol verip gidiyodum hem ağrısı hem ateşi hiç olmamıştı yine öyle yapıcam
Bugün benimki de çok huysuz şimdi yatırdım ama kaç dk uyur bilemiyorumKizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff
sağol canım şa anlık ateş yok inşallah olmaz takipteyimCanim gecmis olsun biz daha asi olmadik ama ben son muayenede doktora sormustum fitil mi yoksa calpol mu verelim asi sonrasi diye. Her bebekte ates yapmaz atesini sık sık kontrol edersin atesi cikarsa gunde 3 kez cay kasigiyla calpol verirsin dedi.
sagol zeynepcim bende takip ediyorum inşallah kuzular ateşsiz altından kalkarCanımmbızde bugun asılarımızı yaptırdık. Dr bir fitil bir surup yaZdı ama bana dedği 95% bebegının atesı cıkmayacak ancak atesı bi ihtimal 38ve uzerıne cıkarsa yada cok huysuzlanırsa bunları alıp kullanırsın dedi. Suanda hiç extra birsey yapmana gerek tok yalnıZca koluna su değdirme yeter dedi. Oyuzden bence atesı cıkmadan birsey verme bebegıne
öyle yapmaya karar verdim canım . bizim daha sünnet duruyor daha sonra sünnet için mevlüt vs bişi yapcak mısınızBiz sünnet ettirdik o kadar kullanmadık. Bir defa koydum o da ilk gün acısı dinsin diyeydi. Bence ateşi çıkmazsa koyma.
sagol canımBen vermedim ebe kontrol et ama 37.9 u geçmesin dedi geçerse ver dedi geçmedi de vermedim
Yatagini yatagimiza birlestirdik. O yataginda ben yatagimdayim ama yan yanayız:)Canim yanina uzaniyorum demissin ya kendi yataginizda mi yatiriyorsun?denemek icin soruyorum da.
Ben ya kendi besigine koyuyorum ya da salonda minik bi yatagi var orada uyuyor tabi uyursa
Denemediğim yöntem kalmadı ayağımda bile sallarken çok zor dalıyor.Tam dalmadan beşiğe koyamıyorum bazen beşiğe koydugumda bir gaz sancisiyle uyanabiliyor .
Hiçbir emziği kabul etmedi uykusu gelince emziriyorum oradada dalamıyor.
Sadece suyunu mu içiyorsun elmasını da yiyor musun ?doğru uyku arttırıyor ve meyve kaynatıp içmek en cok elm kaynatmak kabugu çiğidi sapuıyla hemde
Benim göbeğim kulak memesi kıvamında :)göbekler ne durumda kızlar?
Canim ben ayağımda sallıyorum çok hızlı sallamiyorum ama besiginin hızında sallıyorum. durmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bizde ayakta sallananrak büyüdük.Kizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff
Evet canım 8. Ve 10. Haftalar arası atak var. Apple store da Harika haftalar diye uygulama var onu indirip takip edebilirsin atak haftalarını. iPhone kullanıcısı değilsen maalesef uygulamanın Türkçesi yok android de.Cerdil 8. Hafta atagı da mı varmıs ya bende delırıyorum neyı yanlıs yapıyorum dıye 4gundur tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?