2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugün aşı olduk fitil koy dedı hemşire ama koydurmadı bende sıktığı için koyamadım. Sorum şu ateşine sürekli kontrol etsem yükselersa calpol versem
Dunde biz aşı olduk hemsire 6 saatte bir 1 çay kaşığı calpol ver dedi 2 gün böyle verecem 3. Gün 8 saatte bir verecem

Canim anlattigin pozisyon otururken o benim dizlerimde olacak selilde mi ? Oto koltugunu bi kez denemistim uyumamisti ama simdi aklima gelmedi tekrar deneyeyim ustunden baya zaman gecti belki simdi etkili olur

Bizimki bakmıyor hiç :) kartlar elimde patladı. ben kartı gösterirken bana bakıp gülüyor

Canim ben ayağımda sallıyorum çok hızlı sallamiyorum ama besiginin hızında sallıyorum. durmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Bizde ayakta sallananrak büyüdük.
Haklisin artik herseyi deniyorum canim bi sallama kaldi denemedigim heralde. Insallah duzene girer bebislerimiz bi an once

Haklisin artik herseyi deniyorum canim bi sallama kaldi denemedigim heralde. Insallah duzene girer bebislerimiz bi an once
İnşallah canim. ben 10 günden sonra evde hep tek başıma idare ettim annem haftada 1 gelip temizliğe yardım ediyor. Sende idare edebilirsin insallah Allah kolaylik versin canım

Ne soylendigi konusunda bisiy okumadim ama ne gosteriliyorsa adi soylenebilir. Ben oyle yapacagim yani. Bir de bebegin besiginin yanlarina uyandiginda inceleyebilmesi icin ya da salonda yatiyorsa gorebilecegi yerlere de koymakta fayda varmis.

Kizlar agulamalar basladi mi bebeklerinizde:) ?
Bizde 2 gundur var inanilmaz bi hismis gercekten konusurken anliyomus gibi gozlerimin icine bakmalar gulumsemeler falan.
Allah isteyen herkese bu hisleri yasatsin insallah
Canım ben bir yerde okumuştum kartları gösterirken bir şey demene gerek yokmuş :) bakması yeterliymiş

Benim kızım da agulamaya ve gülmeye başladı. Özellikle sabahları uyanınca çok gülüyor bütüüün zorlukları unutup gidiyorum :) Allahım isteyen herkese nasip etsin

Canım bir beze 3 yemek kaşığı su dök. Buna 1 yumurta ağırlığı deniyor. Bebeğin günde 5 yumurta ağırlığı çiş yapıyorsa doyuyor demekmiş. Beze 15 kaşık su döküp ağırlığına bak. Kaan o kadar çiş yapıyorsa mamaya gerek yok bol bol emzirerek sütünü artır. Sen takviye süt verince Bebek seni daha az emiyor ve sütün artmıyor. Madem işe başlaman gerekiyor o zaman bu aralar takviye yerine bol bol emzirmeye odaklan.

Mama ver alırsa açtır olur mu ya. Ben takviye vermiyorum ama bebeğime mesela bir biberon süt versem lıkır lıkır içer. Bebeklerin emme refleksi var. Ağızlarına ne alsa emiyorlar. Ooohh bir de içinden kolayca süt geliyor daha ne olsun. Biberonla süt vermek meme reddine yol açıyor canım. Çok uğraşırsın sonra. Eğer bebeğinin kilo alımı ve çiş miktarı iyiyse ne sağdığım sütü ver ne de mama. Bol bol emzir

Hahaha ben de aynıyım :) emzirirken dizi izliyorum. Bir keresinde emzirirken uyumuşum ve uyandığımda kızım hala emiyordu. Anladım ki ben ağzından çekmediğim sürece o emecek. Tek memeyi 40 dk falan emiyor genellikle uyuyor eğer uyumazsa diğer memeye geçiyorum. Onu emerken uyuyor, uyuduktan 5 dk sonra serçe parmağımla bebeği memeden ayırıp ben de uyuyorum. Eğer Bebek uyumazsa tekrar diğer memeye geçiyorum.

Canım biz gittik mamaroo aldık 5 dk durmuyor üstünde o kadar para boşa gitti resmen. Durmayan Bebek hiçbir yerde durmuyor. Dayımın oğlunun eski püskü bez bir salıncağı varmış onu bize getirdiler. Onda 15-20 dk duruyor ama sallanmak şartıyla.

Kizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Hamilelik pantolonlrim buyuk geliyor, diyerleri gobekten sikiyor.
En kotusude ayakabilarimin hicbiri olmuyor
Ayy hiç sorma :) hamile pantolonları olmuyor tabi ki, diğerleri de küçük geliyor. Ben sürekli tayt giyiyorum onlar esnek olduğu için oluyor. Gömleklerim de olmuyor göğüsler büyüdüğü için :) ayakkabılar da olmuyor. Alışveriş yapacak zamanım da yok.

Canim anlattigin pozisyon otururken o benim dizlerimde olacak selilde mi ? Oto koltugunu bi kez denemistim uyumamisti ama simdi aklima gelmedi tekrar deneyeyim ustunden baya zaman gecti belki simdi etkili olur
Evet canım sırtını daya,dizlerinş karnına çek bebişi de o araya yatır.bizde işe yarıyor.oto koltuğu benim son silahım çok huysuzlanırsa oto koltuğuna koyuyorum,emziği de veriyorum sonra koltuğu sallıyorum.başı çok sallanmasın diye elimle başını tutuyorum.uyusun diye yapmadığım kalmıyor vallahi.kundağı bırakmıştım bi kaç gündür uyutup yerine kundaklayarak yatırıyorum. En azından uykusu bölünmeden uyuyor iyi oluyor.

6. Aydan sonra gaz tamamen bittiği için beşiğinde sallayarak uyudular yada emerken uyudular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…