2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ay kaç günlüktü canım benim eşimde sürekli sünnet etmektn bahsediyo ben korkuyorum zamanını bilemedim şimdi
40.gün oldu. Lokal anestezi ile pipi altından uyuşturup yaptılar. Bizde yanında olduk. Sünnet sırasında çok az ağladı o da sıkıldığından. Eve gelince anestezinin etkisi geçti biraz geç kaldık ilacı vermekte, ozaman bayaa ağladı. Sonrada sıkıntı yaşamadık. Kimi Dr 40tan sonra genel anestezi uyguluyor kimisi 3aydan sonra. Biz bu yüzden acele ettik kurtulduk hamdolsun
öyle yapmaya karar verdim canım . bizim daha sünnet duruyor daha sonra sünnet için mevlüt vs bişi yapcak mısınız
3ayını doldurunca daha önce gittiğim kuran kursunda yemek organize edicem kısmetse. Yakın çevremi de yine oraya çağırıcam. Hem evime okadar kişi sığmaz hem de bebeğimi sadece dua sırasında ortama almış olucam.

Canim bence zaten sade sutle yeteri kadar besleniyor. Benim bebis zaten alismis biberona. Ben buyuk azimle emziriyorum. Doktor hatta sasirdi ameliyat durumumuzu biliyor. Bu derece emmesi bile mucize. Cunku hem kalp hastasi hem ameliyat oncesi 45 gun yogun bakimda biberonla beslenmesi. Az emzirdim az biberon verdim. Yavas yavas meme suresini uzatip biberonu azalttim. Ama hala emerken yoruluyor. Zamanla tam memeye doneriz gibi. Kilo takibi yapiyorum. Yarin tarticam bakalim yeteri kadar almismi? Doktora kalsa vermistim simdi mamayi. Direniyorum zaten. Anakucagi bende onlari beğeniyorum ama almiycam sanirim o kadar pahali. Cunku biz de kucakciyiz. Alirsam da daha uygun bisey alirim.

Kızlar 10 gün önce 2 gün boyunca koyu kahve ve açık pembe kan şeklinde regl olduğunu düşündüğüm bir dönemim oldu. Yine dğn ve bugün kahverengi lekelenmem var. Regl midir değil midir bilemedim..

Cnim ben reflu yastigiyla salliyorum ama kafasi bile sarsilmiyo. Cok hafif şekilde. Bide yastikla butun vücudu ayni anda sallandigi icin sallanan besikten farki olmuyo

Bebelac Gold mayalama yöntemiyle hazırlanmış bir mama ve hazmı daha kolay. Eşim o firmada çalışıyor :)
Canim hamileyken mama bahsi geçmişti sen bebelac gold alaçam eşim mama firmasında çalışıyor demiştin ben doğum yapıp eve gelirken eşim aceleyle marketten mama alacaktı ne alayım diye sordu aklıma hemen senin tavsiyem geldi bebelac gold al dedim gold u yokmuş ama biz gayet memnun kaldık gaz falan yapmadı sevdi kızım. Sağolasın canım.

Biz mama verdiğim zaman bebelac Gold vermiştik o da gaz yapmamıştı. Kızın beğenmişse ne güzel :)

Kızlar ben kızımda hep aşıları olmadan yarım saat önce calpol verip gidiyodum hem ağrısı hem ateşi hiç olmamıştı yine öyle yapıcam
Evet bende kızlarımda öyle yaptım yarında bizim aşımız var yine verip gidicem.
En azından huzursuzluğunu aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…