- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.901
40.gün oldu. Lokal anestezi ile pipi altından uyuşturup yaptılar. Bizde yanında olduk. Sünnet sırasında çok az ağladı o da sıkıldığından. Eve gelince anestezinin etkisi geçti biraz geç kaldık ilacı vermekte, ozaman bayaa ağladı. Sonrada sıkıntı yaşamadık. Kimi Dr 40tan sonra genel anestezi uyguluyor kimisi 3aydan sonra. Biz bu yüzden acele ettik kurtulduk hamdolsunAy kaç günlüktü canım benim eşimde sürekli sünnet etmektn bahsediyo ben korkuyorum zamanını bilemedim şimdi
3ayını doldurunca daha önce gittiğim kuran kursunda yemek organize edicem kısmetse. Yakın çevremi de yine oraya çağırıcam. Hem evime okadar kişi sığmaz hem de bebeğimi sadece dua sırasında ortama almış olucam.öyle yapmaya karar verdim canım . bizim daha sünnet duruyor daha sonra sünnet için mevlüt vs bişi yapcak mısınız
Canim bence zaten sade sutle yeteri kadar besleniyor. Benim bebis zaten alismis biberona. Ben buyuk azimle emziriyorum. Doktor hatta sasirdi ameliyat durumumuzu biliyor. Bu derece emmesi bile mucize. Cunku hem kalp hastasi hem ameliyat oncesi 45 gun yogun bakimda biberonla beslenmesi. Az emzirdim az biberon verdim. Yavas yavas meme suresini uzatip biberonu azalttim. Ama hala emerken yoruluyor. Zamanla tam memeye doneriz gibi. Kilo takibi yapiyorum. Yarin tarticam bakalim yeteri kadar almismi? Doktora kalsa vermistim simdi mamayi. Direniyorum zaten. Anakucagi bende onlari beğeniyorum ama almiycam sanirim o kadar pahali. Cunku biz de kucakciyiz. Alirsam da daha uygun bisey alirim.Canım biz gittik mamaroo aldık 5 dk durmuyor üstünde o kadar para boşa gitti resmen. Durmayan Bebek hiçbir yerde durmuyor. Dayımın oğlunun eski püskü bez bir salıncağı varmış onu bize getirdiler. Onda 15-20 dk duruyor ama sallanmak şartıyla.
Cnim ben reflu yastigiyla salliyorum ama kafasi bile sarsilmiyo. Cok hafif şekilde. Bide yastikla butun vücudu ayni anda sallandigi icin sallanan besikten farki olmuyoKizlar benim kizim uyumuyor. Karni tok alti temiz gazi yok eminim. Gozlerinden uyku akiyor dalamiyor. Kollarimda sallamaktan kollar kas yapti :)
Ayakta hic sallamadim zararlari var diye sizler salliyor musunuz? Biraz daha buyudugunde hic kolumda sallayamayacagim bir de ustune bugun annem gidiyor offff
Bundanda var bende hic durmadiEki Görüntüle 2068122 Bunun aynısı cnm salonda bunu kullanıyorum,Kendi odamda park yatak var.
Canim hamileyken mama bahsi geçmişti sen bebelac gold alaçam eşim mama firmasında çalışıyor demiştin ben doğum yapıp eve gelirken eşim aceleyle marketten mama alacaktı ne alayım diye sordu aklıma hemen senin tavsiyem geldi bebelac gold al dedim gold u yokmuş ama biz gayet memnun kaldık gaz falan yapmadı sevdi kızım. Sağolasın canım.Bebelac Gold mayalama yöntemiyle hazırlanmış bir mama ve hazmı daha kolay. Eşim o firmada çalışıyor :)
Canım benim Dr emzirdiğim sürece lekelenme tarzında kanamalar olabilir demiştşKızlar 10 gün önce 2 gün boyunca koyu kahve ve açık pembe kan şeklinde regl olduğunu düşündüğüm bir dönemim oldu. Yine dğn ve bugün kahverengi lekelenmem var. Regl midir değil midir bilemedim..
Biz mama verdiğim zaman bebelac Gold vermiştik o da gaz yapmamıştı. Kızın beğenmişse ne güzel :)Canim hamileyken mama bahsi geçmişti sen bebelac gold alaçam eşim mama firmasında çalışıyor demiştin ben doğum yapıp eve gelirken eşim aceleyle marketten mama alacaktı ne alayım diye sordu aklıma hemen senin tavsiyem geldi bebelac gold al dedim gold u yokmuş ama biz gayet memnun kaldık gaz falan yapmadı sevdi kızım. Sağolasın canım.
Gittik hastaneye ciddi derecede karın ağrısı varmış ilac verdi 10 gün sonra kontrole gidicez bakalimSümüksü kaka alerji anlamına gelebiliyor ama sümüksü kusmuğu ilk kez duydum bilmiyorum.
buzdolabınada koyabilirsin canı mPeki o zaman buzdolabında mı tutuyorsun ben bir iki kere dediğin gibi yapıp buzdolabında beklettim.dışarda bırakınca mikrop türer gibime geliyor
sagol canımmm hepiniz sağolun kızlarCnm şifa olsun yeğenine
Bizde 81 günlüğüz bi kaç gündür tükmük çıkarıyor çok tatlı gözüküyor ama diş için felan erken değil mi yaKizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz
canm ben diş icn düsnmedm agiz icinde pamukcuk mu oldu acaba dieBizde 81 günlüğüz bi kaç gündür tükmük çıkarıyor çok tatlı gözüküyor ama diş için felan erken değil mi ya
Canım biz 2 aylık olduk bizde de başladı doktor normal dediKizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz
Canım benim Dr emzirdiğim sürece lekelenme tarzında kanamalar olabilir demiştş
Bende ayağımda sallayıp uyutup yatırıyorum buna ancak.Bundanda var bende hic durmadi
Evet bende kızlarımda öyle yaptım yarında bizim aşımız var yine verip gidicem.Kızlar ben kızımda hep aşıları olmadan yarım saat önce calpol verip gidiyodum hem ağrısı hem ateşi hiç olmamıştı yine öyle yapıcam
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende eylül annesi olarak aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum bu zamana nasip oldu aranıza katılmak gerçekten çok faydalanıyorum yazılarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?