2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kiular merhaba bor dey soracagim.sanki gecmisti ama hatirlayamadim.

bizim kiz kusuyor bazen cok .bazen az. genelde süt kesigi gibi oluypr. bazende cok emince direk süt cikariyor . Lakin bugün ilk kez sümüksü bir sekilde kustu bu ne anlama geliyor? üsüttüm mü acaba?

Kizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz

BIimde 3un dolmasina bir hafta var canim.benimkide basladi surekli islak agzi anaannem cok yamaklarindan opmussunuz tukurukbezlerini patlatmisiniz dedi ne kadar dogru bilmiyorum

Canim benim oglumda reflu vardi ama hep sut kesigi kusuyodu 15 gundur sümüksü kusuyo meger balgammis o. Dün Doktor bağırsaklarında ağrı oldugunu soyledi kusmasi icin motilium verdi bugün baya az kustu ve sut kesigiydi

Canım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyo memede aglıyo yurutuyoruz aglıyo ne yapsak olmadı
Al bizdende o kadar canım saat bu sat dldU toplaşan 5 saat uyumadı çok az çalpol verdim yavrum dudakların büküp büküp duruyor biz memede de çok sakinleşmiyoruz ateşleri çıkmazın yeter

Kızlar aşıdan sonra ateşinin çıkması normal ve iyi bir durum. Aşının işe yaradığını gösteriyor. 37.3 oldu. Müdahale etmedim ince giydirdim sadece. 38.5 dan sonra fitil ver dedi doktor da. Çıkmamış ateş için boşuna ilaç vermeyin bebeklere bence

Geçen gün 12 saat araba yolculuğu yaptık. Ne var ki arabada hep uyuyor zaten dedim. Zaten ne zaman böyle büyük konuşsam dersimi alıyorum. Hiç uyumadı hep emmek istedi. 15 dakikada bir ağlama kriziyle emme molası verince, pusete eğilip emzirdim, güneş de kafasını uzatmak zorunda kaldı emmek için napalım Öbür türlü 3 gün sürecekti yol

Biraz calpol yada dr.nuz verdiyse fitil ama az miktarda verebilirsin cnm.
Huzursuzluğunu alır.
Vermedim canım ilaclarını da aksama kadar bi ates vs gorursem alıcaktım olmayınca ılacları da almadım. Bakalım ınsallah sabaha bırseycıkleri kalmaz allahtan annemdeyim de annem yardımcı oluyor. Gece 12 de emzirdim ona verdim ıcerıkı odada uyutmus sagolsun 2bucukta uyumus kızım o saate kadar kıvranmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…