- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.921
benım oluyor hamilelik öncesi kıyafetlerımKizlar eski pantolonlariniz oluyormu artik?
Hamilelik pantolonlrim buyuk geliyor, diyerleri gobekten sikiyor.
En kotusude ayakabilarimin hicbiri olmuyor
Evet,bazen homurdanıyor bazen keyiften ses çıkarıyor,bazen gazını çıkartmaya çalışıyorKizlar sizin bebislerde uyurkan mikir mikir sesler cikariyormu
Kizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz
benım oluyor hamilelik öncesi kıyafetlerım
Evet çıkarıyor ama ben de dr a sormadım hiç. Astım hastaları gibi mi ses çıkarıyor ?
Evet canım 8. Ve 10. Haftalar arası atak var. Apple store da Harika haftalar diye uygulama var onu indirip takip edebilirsin atak haftalarını. iPhone kullanıcısı değilsen maalesef uygulamanın Türkçesi yok android de.
Canım benim hamilelik öncesi kıyafetlerim bana bol geliyor..ben baya kilo verdim..hamilelikte 7 kilo almıştım...Gogus bolumunden de oluyor mu canim ne kadar sanslisin benim hicbi gomlegim olmuyor
Canım bizde iki gündür var..bence normaldir.Kizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz
Canım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyosagol zeynepcim bende takip ediyorum inşallah kuzular ateşsiz altından kalkar
hayırlı olsun canımkızlar ben eski seymayusufumm yeni adım bu
Biraz calpol yada dr.nuz verdiyse fitil ama az miktarda verebilirsin cnm.Canım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyomemede aglıyo yurutuyoruz aglıyo ne yapsak olmadı
Canim benim oglumda reflu vardi ama hep sut kesigi kusuyodu 15 gundur sümüksü kusuyo meger balgammis o. Dün Doktor bağırsaklarında ağrı oldugunu soyledi kusmasi icin motilium verdi bugün baya az kustu ve sut kesigiydikiular merhaba bor dey soracagim.sanki gecmisti ama hatirlayamadim.
bizim kiz kusuyor bazen cok .bazen az. genelde süt kesigi gibi oluypr. bazende cok emince direk süt cikariyor . Lakin bugün ilk kez sümüksü bir sekilde kustu bu ne anlama geliyor? üsüttüm mü acaba?
Al bizdende o kadar canım saat bu sat dldU toplaşan 5 saat uyumadı çok az çalpol verdim yavrum dudakların büküp büküp duruyor biz memede de çok sakinleşmiyoruz ateşleri çıkmazın yeterCanım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyomemede aglıyo yurutuyoruz aglıyo ne yapsak olmadı
Bizde de huzursuzluk oldu ama ates olmadi.ates olmadan vermeyin ne fitil ne calpolbizde huysuzlanmaya başladık zaten huysuz bir bebeğiz. inşallah cıkmaz ya
Kizlar benm bebegmn salyalari akmaya basladi iki gundür balonck balonck tükýrk cikariyo normal mi ya bu arada yarn 3.ayimuzi bitirip 4e dogru gidiyorz
çok tatli oluyolar dimi :) ben dili pamukck olms sandm baştaBu kadar mı olur? 1 gün önce doğmuştu oğlun ve benim kızım da 3 gündür salya akıtıp baloncuk yapıyor
Vermedim canım ilaclarını da aksama kadar bi ates vs gorursem alıcaktım olmayınca ılacları da almadım. Bakalım ınsallah sabaha bırseycıkleri kalmaz allahtan annemdeyim de annem yardımcı oluyor. Gece 12 de emzirdim ona verdim ıcerıkı odada uyutmus sagolsun 2bucukta uyumus kızım o saate kadar kıvranmısBiraz calpol yada dr.nuz verdiyse fitil ama az miktarda verebilirsin cnm.
Huzursuzluğunu alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?