2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Biz de 37.8 i gördük ama mudahale etmedik canım

Kızlar doktorumuz bugün dediki anne sütü saklama zamanı için 3ay derler ama sen onlara bakma anne sutu derin dondurucuda 6aya kadar dayanır dedi. Tarihine bakıp 3ay geldi diye sütleri atmayın ek gıdaya gectıgınde muhallebısıne fln katarsınız dedi haberınız olsun sizin de canlar

Iyiki yalniz değilsin bugun canim cok zorlanirdin sanki

Dolapta 1 tane bile sutum yok :)) insallah bi gün oda olur

Zorzolmuş canım geri mi döndünüz

Canim benim oglumda reflu vardi ama hep sut kesigi kusuyodu 15 gundur sümüksü kusuyo meger balgammis o. Dün Doktor bağırsaklarında ağrı oldugunu soyledi kusmasi icin motilium verdi bugün baya az kustu ve sut kesigiydi
daha devami hic gelmedi. insallah gelmez.

Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli

diyete mi başladın canım? neler yapıyorsun? benim de doğum kilolarım hala var hiç bi kıyafetim olmuyor
diyet gibi degilde. saglikli veslenmeye baslamistim.kk daki zayiflama gruplarina katilinca bileylendim biraz:)
unsuz sekersiz beslenme
günde iki ya da 3 ana ögün. aralarda atistirma yok.
19 dan sonra agza bir sey koymak yok
spora baslayamadim. evde leslie yapmayi düsünüyorum. dpgumdn sonra baya vermistim lohusalikta 4-5 kilo alinca isler fena karisti. 2018 e faha fit girmek istiyorum ya bakalim.
kiyafetlerim olsa bile gögüslerden dolayi yakismiyor

Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Bana Dr anne sütü ile beslenen bebeklerde 5 güne kadar kaka yapmama normal dedi.5 gün yapmazsa 6. Gün fitil ver dedi.
Benim kıZım 5 gün yapmamıştı kuru kayısı yedim 6. Gün yaptı

Kizlar selam, korse vb bisey kullanmadan gobegi giden var mi ? Doktor bana kullanma dedigi icin kullanmadim ama acaba hata mi ettim.bu gobek hep benle mi kalacak resmen zeytin cekirdegi yutmus karinca gibiyim, kilo gitti gobek yapisti resmen

Kizlar selam, korse vb bisey kullanmadan gobegi giden var mi ? Doktor bana kullanma dedigi icin kullanmadim ama acaba hata mi ettim.bu gobek hep benle mi kalacak resmen zeytin cekirdegi yutmus karinca gibiyim, kilo gitti gobek yapisti resmen
Benim hiç göbeğim yok canım hamileyken de çöl fazla değildi zaten ama basenlerim çok var gitmiyor kaldı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…