- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.941
Biz de 37.8 i gördük ama mudahale etmedik canımKızlar aşıdan sonra ateşinin çıkması normal ve iyi bir durum. Aşının işe yaradığını gösteriyor. 37.3 oldu. Müdahale etmedim ince giydirdim sadece. 38.5 dan sonra fitil ver dedi doktor da. Çıkmamış ateş için boşuna ilaç vermeyin bebeklere bence
Iyiki yalniz değilsin bugun canim cok zorlanirdin sankiVermedim canım ilaclarını da aksama kadar bi ates vs gorursem alıcaktım olmayınca ılacları da almadım. Bakalım ınsallah sabaha bırseycıkleri kalmaz allahtan annemdeyim de annem yardımcı oluyor. Gece 12 de emzirdim ona verdim ıcerıkı odada uyutmus sagolsun 2bucukta uyumus kızım o saate kadar kıvranmıs
Dolapta 1 tane bile sutum yok :)) insallah bi gün oda olurKızlar doktorumuz bugün dediki anne sütü saklama zamanı için 3ay derler ama sen onlara bakma anne sutu derin dondurucuda 6aya kadar dayanır dedi. Tarihine bakıp 3ay geldi diye sütleri atmayın ek gıdaya gectıgınde muhallebısıne fln katarsınız dedi haberınız olsun sizin de canlar
Olur olur canım düzenli sagmak da cok süt arttırıyo ardenn boyle mutlu bence hersey yolunda :)Dolapta 1 tane bile sutum yok :)) insallah bi gün oda olur
Zorzolmuş canım geri mi döndünüzGeçen gün 12 saat araba yolculuğu yaptık. Ne var ki arabada hep uyuyor zaten dedim. Zaten ne zaman böyle büyük konuşsam dersimi alıyorum.Hiç uyumadı hep emmek istedi. 15 dakikada bir ağlama kriziyle emme molası verince, pusete eğilip emzirdim, güneş de kafasını uzatmak zorunda kaldı emmek için napalım Öbür türlü 3 gün sürecekti yol
daha devami hic gelmedi. insallah gelmez.Canim benim oglumda reflu vardi ama hep sut kesigi kusuyodu 15 gundur sümüksü kusuyo meger balgammis o. Dün Doktor bağırsaklarında ağrı oldugunu soyledi kusmasi icin motilium verdi bugün baya az kustu ve sut kesigiydi
diyete mi başladın canım? neler yapıyorsun? benim de doğum kilolarım hala var hiç bi kıyafetim olmuyordaha devami hic gelmedi. insallah gelmez.
Evet canım. Kayınpederim görmek istedi torununu. Onun için biraz erken geldik.Zorzolmuş canım geri mi döndünüz
Güneşi görmek dedeye şifa olur inşallahEvet canım. Kayınpederim görmek istedi torununu. Onun için biraz erken geldik.
Insallah canim oyle gorunuyo bakalim :) bugun sağdım seninle konustuktan sonra 90 cc cıktı :)Olur olur canım düzenli sagmak da cok süt arttırıyo ardenn boyle mutlu bence hersey yolunda :)
Canim bizimki genelde 2 3 gunde 1 yapiyo. 2 gun once günde 3 kere yaptı 2 ayligizKızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
diyet gibi degilde. saglikli veslenmeye baslamistim.kk daki zayiflama gruplarina katilinca bileylendim biraz:)diyete mi başladın canım? neler yapıyorsun? benim de doğum kilolarım hala var hiç bi kıyafetim olmuyor
Bana Dr anne sütü ile beslenen bebeklerde 5 güne kadar kaka yapmama normal dedi.5 gün yapmazsa 6. Gün fitil ver dedi.Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Canım Hindistan cevizi de süt yapıyor aklında bulunsun belki işe yarar sende de :)Insallah canim oyle gorunuyo bakalim :) bugun sağdım seninle konustuktan sonra 90 cc cıktı :)
Benim hiç göbeğim yok canım hamileyken de çöl fazla değildi zaten ama basenlerim çok var gitmiyor kaldı öyleKizlar selam, korse vb bisey kullanmadan gobegi giden var mi ? Doktor bana kullanma dedigi icin kullanmadim ama acaba hata mi ettim.bu gobek hep benle mi kalacak resmen zeytin cekirdegi yutmus karinca gibiyim, kilo gitti gobek yapisti resmen
Süpersinn :) canım cok sevındım zamanla daha da artacak insallahInsallah canim oyle gorunuyo bakalim :) bugun sağdım seninle konustuktan sonra 90 cc cıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?