2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım emzirme örtüsü daha pratik olmaz mıydı bebıs ıcın de uZanıp emmek zor olmustur benımkı kafa acısı duzgun olmasa dırekt baslıyor soylenmeye mesela

Biz sünnet ettirdik o kadar kullanmadık. Bir defa koydum o da ilk gün acısı dinsin diyeydi. Bence ateşi çıkmazsa koyma.
Hakikaten biz 45 gunlukken sunnet ettirdik cok agrisi olursa bir fitilin 1/3 ini kullanom dediler.ates 38.5 uzeri olmadan da fitil kullannayin dedi bizim dr umuz asi sonrasi

Ay kaç günlüktü canım benim eşimde sürekli sünnet etmektn bahsediyo ben korkuyorum zamanını bilemedim şimdi
45 gunluktu benim bebegim.klips yontemiyle oldu.kesi yok.cok cabuk iyilestim.4 aya kadar lokal anestezi ile yapiyorlar.surec daha kolay geciyor.hic korkmayin buyudukce daha zor.sadece ilk gun sancisi oldu lokal anestezi etkisi gecince.jelini surduk.max sanci cdktiginde fitil verdik bitti gitti

Bizde bugün aşı olduk bakalim inşallah sorunsuz geçer 2 günümüz .
Geçmiş olsun tekrar.

Kızlar ben yanında olmayınca ya da dışarıda emziremediğim zamanlarda biberonla sağdığım sütü vermek istiyorum. Hangi marka biberon tavsiye edersiniz?

Kızlar ben yanında olmayınca ya da dışarıda emziremediğim zamanlarda biberonla sağdığım sütü vermek istiyorum. Hangi marka biberon tavsiye edersiniz?
Biberon kullanmanı tavsiye etmem :) meme reddi yapıyor. Yapmaz deme yapıyor. 1 yaşından sonra su içirmek için biberon veren annelerin bebekleri bile meme reddi yaşayabiliyor.

Canım emzirme örtüsü daha pratik olmaz mıydı bebıs ıcın de uZanıp emmek zor olmustur benımkı kafa acısı duzgun olmasa dırekt baslıyor soylenmeye mesela
Araba hareket halindeyken pusetten çıkarıp emzirmek istemediğim için öyle yapmak zorunda kaldım canım. Dışarıda ben de emzirme önlüğü kullanıyorum

Biberon kullanmanı tavsiye etmem :) meme reddi yapıyor. Yapmaz deme yapıyor. 1 yaşından sonra su içirmek için biberon veren annelerin bebekleri bile meme reddi yaşayabiliyor.
Ayda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordum

Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Canım biz şuan iki aylığız 3 günde bir yapıyo bazen 5 e bile çıkıyo doktorumuz bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ilk başta bende endişelendim niye yapamıyor diye.Bizimki de ıkınarak yapıyo

Kizlar selam, korse vb bisey kullanmadan gobegi giden var mi ? Doktor bana kullanma dedigi icin kullanmadim ama acaba hata mi ettim.bu gobek hep benle mi kalacak resmen zeytin cekirdegi yutmus karinca gibiyim, kilo gitti gobek yapisti resmen
Bende kullanmadım canım benimde göbek var sadece ve çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…