- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.961
Canım hıc belli olmuyor benımkı bazen 1 baZen 4 kere yapıyor. Bazen emerken baZen uyandıgında yapıyor bunların bir gunu bir gunune uymuyor benceKızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Canım emzirme örtüsü daha pratik olmaz mıydı bebıs ıcın de uZanıp emmek zor olmustur benımkı kafa acısı duzgun olmasa dırekt baslıyor soylenmeye meselaGeçen gün 12 saat araba yolculuğu yaptık. Ne var ki arabada hep uyuyor zaten dedim. Zaten ne zaman böyle büyük konuşsam dersimi alıyorum.Hiç uyumadı hep emmek istedi. 15 dakikada bir ağlama kriziyle emme molası verince, pusete eğilip emzirdim, güneş de kafasını uzatmak zorunda kaldı emmek için napalım Öbür türlü 3 gün sürecekti yol
Hakikaten biz 45 gunlukken sunnet ettirdik cok agrisi olursa bir fitilin 1/3 ini kullanom dediler.ates 38.5 uzeri olmadan da fitil kullannayin dedi bizim dr umuz asi sonrasiBiz sünnet ettirdik o kadar kullanmadık. Bir defa koydum o da ilk gün acısı dinsin diyeydi. Bence ateşi çıkmazsa koyma.
45 gunluktu benim bebegim.klips yontemiyle oldu.kesi yok.cok cabuk iyilestim.4 aya kadar lokal anestezi ile yapiyorlar.surec daha kolay geciyor.hic korkmayin buyudukce daha zor.sadece ilk gun sancisi oldu lokal anestezi etkisi gecince.jelini surduk.max sanci cdktiginde fitil verdik bitti gittiAy kaç günlüktü canım benim eşimde sürekli sünnet etmektn bahsediyo ben korkuyorum zamanını bilemedim şimdi
Bizde bugün aşı olduk bakalim inşallah sorunsuz geçer 2 günümüz .Vermedim canım ilaclarını da aksama kadar bi ates vs gorursem alıcaktım olmayınca ılacları da almadım. Bakalım ınsallah sabaha bırseycıkleri kalmaz allahtan annemdeyim de annem yardımcı oluyor. Gece 12 de emzirdim ona verdim ıcerıkı odada uyutmus sagolsun 2bucukta uyumus kızım o saate kadar kıvranmıs
İnşallah canım inşallahGüneşi görmek dedeye şifa olur inşallah
Gayet güzel canımKizlar bebegim 1 haftada 200 gram almis. 4300du 4500 olmus nasil sizce?
Çok iyi maşallah :)Kizlar bebegim 1 haftada 200 gram almis. 4300du 4500 olmus nasil sizce?
Biberon kullanmanı tavsiye etmem :) meme reddi yapıyor. Yapmaz deme yapıyor. 1 yaşından sonra su içirmek için biberon veren annelerin bebekleri bile meme reddi yaşayabiliyor.Kızlar ben yanında olmayınca ya da dışarıda emziremediğim zamanlarda biberonla sağdığım sütü vermek istiyorum. Hangi marka biberon tavsiye edersiniz?
Araba hareket halindeyken pusetten çıkarıp emzirmek istemediğim için öyle yapmak zorunda kaldım canım. Dışarıda ben de emzirme önlüğü kullanıyorumCanım emzirme örtüsü daha pratik olmaz mıydı bebıs ıcın de uZanıp emmek zor olmustur benımkı kafa acısı duzgun olmasa dırekt baslıyor soylenmeye mesela
Ayda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordumBiberon kullanmanı tavsiye etmem :) meme reddi yapıyor. Yapmaz deme yapıyor. 1 yaşından sonra su içirmek için biberon veren annelerin bebekleri bile meme reddi yaşayabiliyor.
Diş etleri gıcırdar mı bilmem ama uykudan uyanırken çeneyi sıkıp öyle ses çıkarıyor.Kizlar sizin bebislerde uyurkan mikir mikir sesler cikariyormu
Canım biz şuan iki aylığız 3 günde bir yapıyo bazen 5 e bile çıkıyo doktorumuz bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ilk başta bende endişelendim niye yapamıyor diye.Bizimki de ıkınarak yapıyoKızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Gayet güzel canım
Çok iyi maşallah :)
Rapor hiç alamadın mı canım ?Bugün itibariyle ücretsiz izne çıktım.
Bende kullanmadım canım benimde göbek var sadece ve çok kötüKizlar selam, korse vb bisey kullanmadan gobegi giden var mi ? Doktor bana kullanma dedigi icin kullanmadim ama acaba hata mi ettim.bu gobek hep benle mi kalacak resmen zeytin cekirdegi yutmus karinca gibiyim, kilo gitti gobek yapisti resmen
Cok iyi cnm doktor anne sütüyle günde 20 gr alırsa o yeter li demiştiKizlar bebegim 1 haftada 200 gram almis. 4300du 4500 olmus nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?