- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.981
Her bebek farklı demek ki ben biberon verdim ama hiç meme reddi yaşamadım kızımda da öyleydi hatta 3. Ayda kızım mamayı reddedip sadece beni emdi inş oğlumda öyle yapar :) sanslı kesimdenim demek kiAyda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordum
Nasil tuketiyosun cnim direk kendinimi :)))Canım Hindistan cevizi de süt yapıyor aklında bulunsun belki işe yarar sende de :)
Yeni bebekler ilk birkaç hafta büyüdükten sonra karin ve anus kaslarını sıkma bırakmayı ogrenmeye başlarmış. Fakat bunu koordineli olarak yapmayı öğrenmesi biraz zaman alırmış. Çünkü ıkındığı zaman anus kaslarını gevşetmeli ki kakasini birakabilsin. Eğer ıkındığında anus kaslarını sıkarsa, bebeğin bu kaka yapma denemesi başarısızlıkla sonuclanacaktir. Bebekler bunu ancak deneme yanilmalarla süreç içinde kendisi kesfedebilirmis. Bunu kolaylaştıracak hicbirsey yapılamazmış.Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Gozunaydin canim cok guzel kilo almis. Bnm oglum 14. Gun dogum kilosundan 40 gr az diye mama vermemi soyledi doktor. Geri kalan 16 günde 800 gr almıştı. Guya mamaya karsilar ama ilk firsatta mama vermemizi istiyolar nasil bi çelişkiRahatladim valla. Mama vermek istemiyorum.
Cok iyi cnm doktor anne sütüyle günde 20 gr alırsa o yeter li demişti
Gozunaydin canim cok guzel kilo almis. Bnm oglum 14. Gun dogum kilosundan 40 gr az diye mama vermemi soyledi doktor. Geri kalan 16 günde 800 gr almıştı. Guya mamaya karsilar ama ilk firsatta mama vermemizi istiyolar nasil bi çelişki
3 kene 8 damla canımZeynep5654 canım sen sab kullanıyodn dimi gaz ilacımz bitti eşime aldırdım sab ama eczacı yazmamış günde kaç kere kaç damla veriyorsun sen
Her gün farklı. Ne emme saatlerinde ne de uyku saatinde düzenimiz var. dün gündüz uyumamıştı bugün maşallah çok güzel uyudu, geceden korkuyorum.ekstra yaptığım bişey yok. Gaz dönemi bitince uyku eğitimine başlamayı planlıyorumGündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Kızlar Facebook'ta Emzirme Sanatı grubu var. Bizi meme reddinden kurtaran bilgileri ve yöntemleri oradan edindik. Bence her emziren annenin o gruba katılması gerekir. Tavsiye ediyorum.
Kesinlikle lansinoh naturel wave yavaş akış başlıklı canım biz bu biberonla meme reddini yendikKızlar ben yanında olmayınca ya da dışarıda emziremediğim zamanlarda biberonla sağdığım sütü vermek istiyorum. Hangi marka biberon tavsiye edersiniz?
Evet canım direk kendini tüketiyorum içindeki suyu da çok işe yarıyor tesadüfen keşfettim :)))Nasil tuketiyosun cnim direk kendinimi :)))
Gündüz bir kere derin uykuya dalıyor onun haricinde kendi kendine oynuyor gece de 8-9 gibi gece uykusuna yatıyor canımGündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Ben hamileykende çok büyük değildi fazla kalmadı sezeryandan sonra korse kullanırsanız toparlıyor gibi oluyormuş ama bırakınca sarkıyormuş doktor arkadaşıma öyle söylemiş.bende o yüzden korse kullanmadım.2ay olmadı daha en azından 3ay olsun mekik çekicem :)Bende kullanmadım canım benimde göbek var sadece ve çok kötü
Gündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Denerim cnimm sagolasinEvet canım direk kendini tüketiyorum içindeki suyu da çok işe yarıyor tesadüfen keşfettim :)))
Benim oglum da oyle tam haci yatmaz.birkacgundur 21.00 da uyuyor emerek uyuyan oglan uykudan memeyi tutamiyor huysuzluk ediyor.dolasip hafif sallayarak uyutuyorum.sizde gece uykulari nasil.3 saatte bir uyaniyoruz bizGündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Kizlar bebegim 1 haftada 200 gram almis. 4300du 4500 olmus nasil sizce?
Evet canım ben 6saatte bir 8damla seklınde verıyorum. Saatlerini de 6-12-18-24 olarak fixledimZeynep5654 canım sen sab kullanıyodn dimi gaz ilacımz bitti eşime aldırdım sab ama eczacı yazmamış günde kaç kere kaç damla veriyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?