2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordum
Her bebek farklı demek ki ben biberon verdim ama hiç meme reddi yaşamadım kızımda da öyleydi hatta 3. Ayda kızım mamayı reddedip sadece beni emdi inş oğlumda öyle yapar :) sanslı kesimdenim demek ki

Kızlar 2 aylık bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Bizimki baya azaldı ıkınıyor sürekli
Yeni bebekler ilk birkaç hafta büyüdükten sonra karin ve anus kaslarını sıkma bırakmayı ogrenmeye başlarmış. Fakat bunu koordineli olarak yapmayı öğrenmesi biraz zaman alırmış. Çünkü ıkındığı zaman anus kaslarını gevşetmeli ki kakasini birakabilsin. Eğer ıkındığında anus kaslarını sıkarsa, bebeğin bu kaka yapma denemesi başarısızlıkla sonuclanacaktir. Bebekler bunu ancak deneme yanilmalarla süreç içinde kendisi kesfedebilirmis. Bunu kolaylaştıracak hicbirsey yapılamazmış.

Benim bebeğim de tam 2 aylik. 2 haftadır yukarıda bahsettigim süreci yaşıyoruz. Bazen günde 1, bazen 2 günde 1 bu koordineli kasma bırakmayı başarıp boşaltım yapabiliyor.
Kabiz olmadığı sürece birkaç günde 1 yapması problem degilmiş. Kabiz olup günde 2 kez kaka yapan bebek kabiz olmayıp 3 günde bir kez kaka yapan bebekten daha çok tıbbi yardıma ihtiyaç duyarmis.

Rahatladim valla. Mama vermek istemiyorum.
Gozunaydin canim cok guzel kilo almis. Bnm oglum 14. Gun dogum kilosundan 40 gr az diye mama vermemi soyledi doktor. Geri kalan 16 günde 800 gr almıştı. Guya mamaya karsilar ama ilk firsatta mama vermemizi istiyolar nasil bi çelişki

Zeynep5654 canım sen sab kullanıyodn dimi gaz ilacımz bitti eşime aldırdım sab ama eczacı yazmamış günde kaç kere kaç damla veriyorsun sen

Cok iyi cnm doktor anne sütüyle günde 20 gr alırsa o yeter li demişti

Gozunaydin canim cok guzel kilo almis. Bnm oglum 14. Gun dogum kilosundan 40 gr az diye mama vermemi soyledi doktor. Geri kalan 16 günde 800 gr almıştı. Guya mamaya karsilar ama ilk firsatta mama vermemizi istiyolar nasil bi çelişki

Aynen oyle iyi almis bencede. Yine de size sorayim dedim. Bizim de ilk taburcu oldugumuz hafta 40 gram almisti. Ondan dedi ama gercekten basite kaçıyorlar. Mama kötü bisey degil cocuk doymuyorsa ama anne sutu yaninda iyi de degil. Ne kadar anne sütü alsa kar sonucta.

Gündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Her gün farklı. Ne emme saatlerinde ne de uyku saatinde düzenimiz var. dün gündüz uyumamıştı bugün maşallah çok güzel uyudu, geceden korkuyorum.ekstra yaptığım bişey yok. Gaz dönemi bitince uyku eğitimine başlamayı planlıyorum

Kızlar Facebook'ta Emzirme Sanatı grubu var. Bizi meme reddinden kurtaran bilgileri ve yöntemleri oradan edindik. Bence her emziren annenin o gruba katılması gerekir. Tavsiye ediyorum.

o grubu hamilelik boyunca çok severek takip ettim. Ne zaman bilmiyorum sözde provokatif bir post varmış orda bazı yoru ları beğenmişim, sil diye post açmışlar hiç görmedim yine beğenilerimi silmemişi diye sormadan engellemişler. Başta çok üzüldm 10 günlük anneydm bisürü sorularım vardı. Ama çok şükür şimdiye kadar güzelce geldik. Ama ah ettim tam ihtiyaçları olduğu anda dermansız kalsınlar dilerim. Hak etmedim çünkü. Yazmamın nedeni, bu lara dikkat etsin üye olanlar cok kıymetli bilgiler paylasılıyo mahrum kalmayın..

Bende kullanmadım canım benimde göbek var sadece ve çok kötü
Ben hamileykende çok büyük değildi fazla kalmadı sezeryandan sonra korse kullanırsanız toparlıyor gibi oluyormuş ama bırakınca sarkıyormuş doktor arkadaşıma öyle söylemiş.bende o yüzden korse kullanmadım.2ay olmadı daha en azından 3ay olsun mekik çekicem :)

Gündüz uykularınız nasıl. Benim kız gündüz uyumuyor ya
Benim oglum da oyle tam haci yatmaz.birkacgundur 21.00 da uyuyor emerek uyuyan oglan uykudan memeyi tutamiyor huysuzluk ediyor.dolasip hafif sallayarak uyutuyorum.sizde gece uykulari nasil.3 saatte bir uyaniyoruz biz

Kızlar kızım sürekli kucakta kendini geriye atıyor sürekli etrafı izliyor kucakta sizin bebeklerde böyle mi 3. Ayına girince düzelir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…