2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kızım sürekli kucakta kendini geriye atıyor sürekli etrafı izliyor kucakta sizin bebeklerde böyle mi 3. Ayına girince düzelir mi acaba
Aynen oyle gazınoluncabyada ac olunda kendını hem geriye hem ileriye atıyor hemde belinden ıtibaren tum vucudunu komple atıyor ama bu iyi birsey bebegın aktif oldugunu gösterir

Aynen oyle gazınoluncabyada ac olunda kendını hem geriye hem ileriye atıyor hemde belinden ıtibaren tum vucudunu komple atıyor ama bu iyi birsey bebegın aktif oldugunu gösterir
Sorma canım sürekli öyle kucağı sevmiyor yere yatırılınca çok hoşuna gidiyor gülüyor oynuyor ama kucağa alınca hiç sevmiyor kucaktayken karşıdaki kişi ile göz TEMA’sı kurmuyor sürekli etrafı izliyor daha küçük ama bazen korkuyorum nesne takibi felan iyi ama

Benim oglum da oyle tam haci yatmaz.birkacgundur 21.00 da uyuyor emerek uyuyan oglan uykudan memeyi tutamiyor huysuzluk ediyor.dolasip hafif sallayarak uyutuyorum.sizde gece uykulari nasil.3 saatte bir uyaniyoruz biz
Gündüz çok az kestirdiği için aksam 5-6 gibi huysuzlanmaya başlıyor. 8-9 gibi yatıyor bi uzun uyku 5veya 6 saat kesintisiz uyuyor. Sonra 3 saatte bi kalkıyor. Kakasını yapmadıysa gece sabaha kadar ıkınıyor 6-7 -8 gibi kalkıyor artık.

Masallah.hangi zaman diliminde olursa olsun 5 6 saat araliksiz uyumasi buyuk sans.

Kızlar şuan 64 günlüğüz uyanıkken kendi kendine durmuyo en fazla 5dk sonra ağlıyo kucak istiyo ne zamandan sonra kendi kendine durur ya
Bir de hep kucakta uyuyo onu nasıl unutturucam bilmiyorum başka türlü uyumuyor

Masallah.hangi zaman diliminde olursa olsun 5 6 saat araliksiz uyumasi buyuk sans.
Evet kendi düzenini kurmuş gece o şekilde :) tek sıkıntım gündüz uyumuyor gazdan sanırım o. Zamanla o da düzene girse gündüz bende rahatlarım. Ama daha küçük çok huy değiştirir keşke gece uykusu böyle kalsa hep :)))

canm biz 93 gunlk oldk hala da ya uyur ya aglr hic 5 dk dan fazla durdgnu gormdm ve ayakda sallanmadn da asla uyumaz napalm artk onlrn keyfne gore ayak uyduryz :)

Canım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyo memede aglıyo yurutuyoruz aglıyo ne yapsak olmadı
bu duurmda tek kurtarıcı ılıktan sıcak banyo. suyun ıcıne yatırıyoruz bebek gevsesın dıye suya ayagı deger değmez susuyor . hala anne karnında kafaları mınnoşların ya sıcak suyun ıcındeledı ya

Her bebek farklı demek ki ben biberon verdim ama hiç meme reddi yaşamadım kızımda da öyleydi hatta 3. Ayda kızım mamayı reddedip sadece beni emdi inş oğlumda öyle yapar :) sanslı kesimdenim demek ki
Çok nadiren ve yavaş akışlı biberonlardan verirsem sorun olacağını sanmıyorum ben de. Hangi marka biberon kullanmıştın

Gunesulas canm benm oglm artk gazini rahat cikariyo bn sadece sabah gaz ilaci veriym diger ogunlr vermym sen gunde kac kere veriyn
Bi ara sancısı baya azalmıştı. Vermedim hiç geçenlerde yine oldu. Bir kaç gün verdim. 3 gündür yine vermiyorum. Sancılarım çok ağlamadıkça vermicem artık. İlaç sonuçta.

Ayda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordum
Ben biberon verdiğim gün başladı meme reddi. Kesin olur diye bir şey yok ama olursa çok çok zorlanırsın. Finger feeding yöntemi ile verebilirsin anne sütünü ama o da öyle biberon gibi çok pratik bir şey değil. En azından dışarıda pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum, Emzirmek varken.

Ayy çok kötü olmuş :/ evet yorumlara falan çok dikkat ediyorum ben de. Hiç bir şey önermiyorum :)

Uzun araba yolculuğunda çok zorlandım. Sürekli emmek istedi, güvenliği için pusetten çıkarmak istemedim. O zaman dedim keşke biberon alsaydım diye. Bu fıstıklar da hemen kolaya alışıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…