- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.001
Aynen oyle gazınoluncabyada ac olunda kendını hem geriye hem ileriye atıyor hemde belinden ıtibaren tum vucudunu komple atıyor ama bu iyi birsey bebegın aktif oldugunu gösterirKızlar kızım sürekli kucakta kendini geriye atıyor sürekli etrafı izliyor kucakta sizin bebeklerde böyle mi 3. Ayına girince düzelir mi acaba
Bnmki gece 12 1de uyuyo 2 saatte bir kalkiyoBenim oglum da oyle tam haci yatmaz.birkacgundur 21.00 da uyuyor emerek uyuyan oglan uykudan memeyi tutamiyor huysuzluk ediyor.dolasip hafif sallayarak uyutuyorum.sizde gece uykulari nasil.3 saatte bir uyaniyoruz biz
Sorma canım sürekli öyle kucağı sevmiyor yere yatırılınca çok hoşuna gidiyor gülüyor oynuyor ama kucağa alınca hiç sevmiyor kucaktayken karşıdaki kişi ile göz TEMA’sı kurmuyor sürekli etrafı izliyor daha küçük ama bazen korkuyorum nesne takibi felan iyi amaAynen oyle gazınoluncabyada ac olunda kendını hem geriye hem ileriye atıyor hemde belinden ıtibaren tum vucudunu komple atıyor ama bu iyi birsey bebegın aktif oldugunu gösterir
Canım emiyorsa öyle oluyor anne sütü alan bebekler daha sık uyanıyor çabuk acıkıyorlar mama daha tok tutuyormuş anne sütüne göreBnmki gece 12 1de uyuyo 2 saatte bir kalkiyo
Gündüz çok az kestirdiği için aksam 5-6 gibi huysuzlanmaya başlıyor. 8-9 gibi yatıyor bi uzun uyku 5veya 6 saat kesintisiz uyuyor. Sonra 3 saatte bi kalkıyor. Kakasını yapmadıysa gece sabaha kadar ıkınıyor 6-7 -8 gibi kalkıyor artık.Benim oglum da oyle tam haci yatmaz.birkacgundur 21.00 da uyuyor emerek uyuyan oglan uykudan memeyi tutamiyor huysuzluk ediyor.dolasip hafif sallayarak uyutuyorum.sizde gece uykulari nasil.3 saatte bir uyaniyoruz biz
Masallah.hangi zaman diliminde olursa olsun 5 6 saat araliksiz uyumasi buyuk sans.Gündüz çok az kestirdiği için aksam 5-6 gibi huysuzlanmaya başlıyor. 8-9 gibi yatıyor bi uzun uyku 5veya 6 saat kesintisiz uyuyor. Sonra 3 saatte bi kalkıyor. Kakasını yapmadıysa gece sabaha kadar ıkınıyor 6-7 -8 gibi kalkıyor artık.
Evet kendi düzenini kurmuş gece o şekilde :) tek sıkıntım gündüz uyumuyor gazdan sanırım o. Zamanla o da düzene girse gündüz bende rahatlarım. Ama daha küçük çok huy değiştirir keşke gece uykusu böyle kalsa hep :)))Masallah.hangi zaman diliminde olursa olsun 5 6 saat araliksiz uyumasi buyuk sans.
canm biz 93 gunlk oldk hala da ya uyur ya aglr hic 5 dk dan fazla durdgnu gormdm ve ayakda sallanmadn da asla uyumaz napalm artk onlrn keyfne gore ayak uyduryz :)Kızlar şuan 64 günlüğüz uyanıkken kendi kendine durmuyo en fazla 5dk sonra ağlıyo kucak istiyo ne zamandan sonra kendi kendine durur ya
Bir de hep kucakta uyuyo onu nasıl unutturucam bilmiyorum başka türlü uyumuyor
kilom yoktu zaten 56 kiloyla doğum yaptım 48 kilouyum şimdi . gögüsler 1 beden buyuduGogus bolumunden de oluyor mu canim ne kadar sanslisin benim hicbi gomlegim olmuyor
bu duurmda tek kurtarıcı ılıktan sıcak banyo. suyun ıcıne yatırıyoruz bebek gevsesın dıye suya ayagı deger değmez susuyor . hala anne karnında kafaları mınnoşların ya sıcak suyun ıcındeledı yaCanım biZde ates olmadı da buaksamdan beri cok huysuzlanıyo ağlıyomemede aglıyo yurutuyoruz aglıyo ne yapsak olmadı
benım bebeğiminde başladı salyaları şimdiye kadar hiç yoktu 1 hafta sonra 2 aylık olacağızBu kadar mı olur? 1 gün önce doğmuştu oğlun ve benim kızım da 3 gündür salya akıtıp baloncuk yapıyor
Çok nadiren ve yavaş akışlı biberonlardan verirsem sorun olacağını sanmıyorum ben de. Hangi marka biberon kullanmıştınHer bebek farklı demek ki ben biberon verdim ama hiç meme reddi yaşamadım kızımda da öyleydi hatta 3. Ayda kızım mamayı reddedip sadece beni emdi inş oğlumda öyle yapar :) sanslı kesimdenim demek ki
Bi ara sancısı baya azalmıştı. Vermedim hiç geçenlerde yine oldu. Bir kaç gün verdim. 3 gündür yine vermiyorum. Sancılarım çok ağlamadıkça vermicem artık. İlaç sonuçta.Gunesulas canm benm oglm artk gazini rahat cikariyo bn sadece sabah gaz ilaci veriym diger ogunlr vermym sen gunde kac kere veriyn
Ben biberon verdiğim gün başladı meme reddi. Kesin olur diye bir şey yok ama olursa çok çok zorlanırsın. Finger feeding yöntemi ile verebilirsin anne sütünü ama o da öyle biberon gibi çok pratik bir şey değil. En azından dışarıda pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum, Emzirmek varken.Ayda yılda bir olsa da reddeder mi ki? İlk doğduğunda kaşıkla vermiştik. 3 aylık olunca kaşıkla da zor olabilir. Peki bu tür acil durumlarda nasıl yapıcaz? çok soru sordum
Yok almadım, almak istemedim. Sonuçta raporluk bir durumum yok.Rapor hiç alamadın mı canım ?
Ayy çok kötü olmuş :/ evet yorumlara falan çok dikkat ediyorum ben de. Hiç bir şey önermiyorum :)o grubu hamilelik boyunca çok severek takip ettim. Ne zaman bilmiyorum sözde provokatif bir post varmış orda bazı yoru ları beğenmişim, sil diye post açmışlar hiç görmedim yine beğenilerimi silmemişi diye sormadan engellemişler. Başta çok üzüldm 10 günlük anneydm bisürü sorularım vardı. Ama çok şükür şimdiye kadar güzelce geldik. Ama ah ettim tam ihtiyaçları olduğu anda dermansız kalsınlar dilerim. Hak etmedim çünkü. Yazmamın nedeni, bu lara dikkat etsin üye olanlar cok kıymetli bilgiler paylasılıyo mahrum kalmayın..
Uzun araba yolculuğunda çok zorlandım. Sürekli emmek istedi, güvenliği için pusetten çıkarmak istemedim. O zaman dedim keşke biberon alsaydım diye. Bu fıstıklar da hemen kolaya alışıveriyorBen biberon verdiğim gün başladı meme reddi. Kesin olur diye bir şey yok ama olursa çok çok zorlanırsın. Finger feeding yöntemi ile verebilirsin anne sütünü ama o da öyle biberon gibi çok pratik bir şey değil. En azından dışarıda pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum, Emzirmek varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?