2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kız ne sanslısın masallah koltukta durması buyuk sans benımkınde kucaktan inmek istemiyor mumkunse tüm yasamsal fonksiyonlarını kucagımda yerıne getirebilit kucakta dik bi şekilde tutulmayı seviyo. Goz teması her an kurmazlar etrafı incelemeleri de iyi işte aktifler demek ki cok sukur bu günleri gördük

Rota virüsü aşısı ishal yapabiliyor. Güneş dün oldu. Bu arada ne kadar pahalı ya, o ne öyle. Babamla gittik sağlık ocağına. Ben gider alırım aşıyı dedi. Olmaz dedim, yok alırım dedi, pahalıymış dedim olsun dedi. Gitti aldı geldi yüz ifadesinden onun da şok olduğu belliydi

Canim eczane bize yanilmiyorsam 175 dedi ama ozel hastanedeki doktorumuz bizden de alabilirsin diyince fiyatini ogrendim 145 mis. Hastane bizim kuruma indirim uyguluyor galiba yoksa baska mantikli aciklamasi yok :) kurumunuz hastanelerle anlasmaliysa hastanenize de bi sorun derim

Maalesef canım bizim kurumların öyle bir anlaşması yok. Daha ikinci dozu var bu aşının

Annemde sakın sarma dedi teyzemle oda sarmış sarkma olmus bende 3 aydn snra mekik çekicm doktrmda öyle demişti zaten rahim kendini toplaması yıllar sürüyor :)

Dun aksam denedik yine ugrastik baya bi pes etmeyelim dedik almadi da almadi

Kiyamam ya:) bizim sigorta odedi.ama kontrollerimizin yapildigi hastanede 136 tl idi..biz sadece katilim payi odedik%20.rota yaptirmak isteyenler bence eczaneden almak yerine ozel hastanelere gitsinler.

Hergun her hafta degisik huylarla cikiyorlar:))) benim 23.30 da uyuyan oglum 3 gecedir 21.00 da basliyor seramoniye.uyku basina vuruyor memeyi tutamiyor.ayakta dolasip ninni soyleyerek kollarimda uyuyor.memede uyumasin artik derken de tepemize ciksin demek istememistim:)

Sadece anne sütümü alıyor cnim mama takviyesi veriyomusun

kızım 73 günlük 1 haftadır kendi kendine 20 dk 30 dk duruyo ben de evi toparlıyorum. Ama her zaman o kadar uzun durmuyo, bu bile yetiyo şimdilik.

Bi ara sancısı baya azalmıştı. Vermedim hiç geçenlerde yine oldu. Bir kaç gün verdim. 3 gündür yine vermiyorum. Sancılarım çok ağlamadıkça vermicem artık. İlaç sonuçta.

ben de sancısı olmasa da ilaçtandır deyşp veriyodm baktm ilacı kessem de gaz çıkarıto artık vermşyorm çok sızlanmadan

175 tl diye biliyorum oylemiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…