- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.021
Kız ne sanslısın masallah koltukta durması buyuk sans benımkınde kucaktan inmek istemiyor mumkunse tüm yasamsal fonksiyonlarını kucagımda yerıne getirebilit kucakta dik bi şekilde tutulmayı seviyo. Goz teması her an kurmazlar etrafı incelemeleri de iyi işte aktifler demek ki cok sukur bu günleri gördükSorma canım sürekli öyle kucağı sevmiyor yere yatırılınca çok hoşuna gidiyor gülüyor oynuyor ama kucağa alınca hiç sevmiyor kucaktayken karşıdaki kişi ile göz TEMA’sı kurmuyor sürekli etrafı izliyor daha küçük ama bazen korkuyorum nesne takibi felan iyi ama
Canim eczane bize yanilmiyorsam 175 dedi ama ozel hastanedeki doktorumuz bizden de alabilirsin diyince fiyatini ogrendim 145 mis. Hastane bizim kuruma indirim uyguluyor galiba yoksa baska mantikli aciklamasi yok :) kurumunuz hastanelerle anlasmaliysa hastanenize de bi sorun derimRota virüsü aşısı ishal yapabiliyor. Güneş dün oldu. Bu arada ne kadar pahalı ya, o ne öyle. Babamla gittik sağlık ocağına. Ben gider alırım aşıyı dedi. Olmaz dedim, yok alırım dedi, pahalıymış dedim olsun dedi. Gitti aldı geldi yüz ifadesinden onun da şok olduğu belliydi
Maalesef canım bizim kurumların öyle bir anlaşması yok. Daha ikinci dozu var bu aşınınCanim eczane bize yanilmiyorsam 175 dedi ama ozel hastanedeki doktorumuz bizden de alabilirsin diyince fiyatini ogrendim 145 mis. Hastane bizim kuruma indirim uyguluyor galiba yoksa baska mantikli aciklamasi yok :) kurumunuz hastanelerle anlasmaliysa hastanenize de bi sorun derim
Saol canım3 kene 8 damla canım
Annemde sakın sarma dedi teyzemle oda sarmış sarkma olmus bende 3 aydn snra mekik çekicm doktrmda öyle demişti zaten rahim kendini toplaması yıllar sürüyor :)Ben hamileykende çok büyük değildi fazla kalmadı sezeryandan sonra korse kullanırsanız toparlıyor gibi oluyormuş ama bırakınca sarkıyormuş doktor arkadaşıma öyle söylemiş.bende o yüzden korse kullanmadım.2ay olmadı daha en azından 3ay olsun mekik çekicem :)
Saol cnm senin bebişte hala uykusuz ve gazlı mı biz bazı günler hiç uyumuyoruz gece 12 de en sn uyuyo artıkEvet canım ben 6saatte bir 8damla seklınde verıyorum. Saatlerini de 6-12-18-24 olarak fixledim
Chicco canım akışkanlık az da olsa bebişler e öyle emme refleksi varki nasıl çekiyorsa artık hemen bitiriyorÇok nadiren ve yavaş akışlı biberonlardan verirsem sorun olacağını sanmıyorum ben de. Hangi marka biberon kullanmıştın
Dun aksam denedik yine ugrastik baya bi pes etmeyelim dedik almadi da almadiUyku sorunu olanlar. Napın edin emziğe alıştırın. Karnı tok ve uykuluyken verin emziği. İttirse de verin. Israrcı olun. En sonunda alıyor. Süper rahatlık. Sancısı olduğunda, uykuya dalmada çok rahatlıyor onu. Tabi anneyi de
Kiyamam ya:) bizim sigorta odedi.ama kontrollerimizin yapildigi hastanede 136 tl idi..biz sadece katilim payi odedik%20.rota yaptirmak isteyenler bence eczaneden almak yerine ozel hastanelere gitsinler.Rota virüsü aşısı ishal yapabiliyor. Güneş dün oldu. Bu arada ne kadar pahalı ya, o ne öyle. Babamla gittik sağlık ocağına. Ben gider alırım aşıyı dedi. Olmaz dedim, yok alırım dedi, pahalıymış dedim olsun dedi. Gitti aldı geldi yüz ifadesinden onun da şok olduğu belliydi
Hergun her hafta degisik huylarla cikiyorlar:))) benim 23.30 da uyuyan oglum 3 gecedir 21.00 da basliyor seramoniye.uyku basina vuruyor memeyi tutamiyor.ayakta dolasip ninni soyleyerek kollarimda uyuyor.memede uyumasin artik derken de tepemize ciksin demek istememistim:)Kız ne sanslısın masallah koltukta durması buyuk sans benımkınde kucaktan inmek istemiyor mumkunse tüm yasamsal fonksiyonlarını kucagımda yerıne getirebilit kucakta dik bi şekilde tutulmayı seviyo. Goz teması her an kurmazlar etrafı incelemeleri de iyi işte aktifler demek ki cok sukur bu günleri gördük
o salyalar bizde de var 2 aylığız inşallah erken diş çıkarmazlarbenım bebeğiminde başladı salyaları şimdiye kadar hiç yoktu 1 hafta sonra 2 aylık olacağız
Evet cnim emiyo cok şükür ama sıpa yoruyo iste :)Canım emiyorsa öyle oluyor anne sütü alan bebekler daha sık uyanıyor çabuk acıkıyorlar mama daha tok tutuyormuş anne sütüne göre
Sadece anne sütümü alıyor cnim mama takviyesi veriyomusunGündüz çok az kestirdiği için aksam 5-6 gibi huysuzlanmaya başlıyor. 8-9 gibi yatıyor bi uzun uyku 5veya 6 saat kesintisiz uyuyor. Sonra 3 saatte bi kalkıyor. Kakasını yapmadıysa gece sabaha kadar ıkınıyor 6-7 -8 gibi kalkıyor artık.
Sadece anne sütü canımSadece anne sütümü alıyor cnim mama takviyesi veriyomusun
Kızlar şuan 64 günlüğüz uyanıkken kendi kendine durmuyo en fazla 5dk sonra ağlıyo kucak istiyo ne zamandan sonra kendi kendine durur ya
Bir de hep kucakta uyuyo onu nasıl unutturucam bilmiyorum başka türlü uyumuyor
Bi ara sancısı baya azalmıştı. Vermedim hiç geçenlerde yine oldu. Bir kaç gün verdim. 3 gündür yine vermiyorum. Sancılarım çok ağlamadıkça vermicem artık. İlaç sonuçta.
Bizde 2 aylığız acayip salyalar akıtıyor baloncuklar çıkararak normal sanırım bu aylardao salyalar bizde de var 2 aylığız inşallah erken diş çıkarmazlar
175 tl diye biliyorum oylemiymisRota virüsü aşısı ishal yapabiliyor. Güneş dün oldu. Bu arada ne kadar pahalı ya, o ne öyle. Babamla gittik sağlık ocağına. Ben gider alırım aşıyı dedi. Olmaz dedim, yok alırım dedi, pahalıymış dedim olsun dedi. Gitti aldı geldi yüz ifadesinden onun da şok olduğu belliydi
Masallah cnim cok iyi uyuyo nazar degmesin insallahSadece anne sütü canım
Kauçuk uçlu denediniz mi hiçDun aksam denedik yine ugrastik baya bi pes etmeyelim dedik almadi da almadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?