2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Atak haftası İngilizce'de harika haftalarmış zaten. Güneş in atak günleri güzel geçiyor Sürekli uyuyor. Ertesi gün bakıyorum yeni bir şey öğrenmiş.

canım bulmuşken sorayım seni. sanki yazmıştın ama hatırlayamadım. haftasını neye göre hesaplayacagız?
benim 40. hafta 28 Eylül idi.
ama 15 eylülde 38+1 de geldi.
nasıl hesaplamalıyım?

Atak haftası İngilizce'de harika haftalarmış zaten. Güneş in atak günleri güzel geçiyor Sürekli uyuyor. Ertesi gün bakıyorum yeni bir şey öğrenmiş.
Az önce galiba senin bir yorumunu gördüm 73 günlük oldu bebeğim artık 20-30 dk kendi oyalanıyor yazmışsın. Tam o sırada ben 10. Haftayı okuyordum ve diyordu ki bebeğiniz artık kendi başına oyalayabilir :) çok fazla kucak istemez ve siz kendinizi daha enerjik hissedersiniz :)

canım bulmuşken sorayım seni. sanki yazmıştın ama hatırlayamadım. haftasını neye göre hesaplayacagız?
benim 40. hafta 28 Eylül idi.
ama 15 eylülde 38+1 de geldi.
nasıl hesaplamalıyım?
Kitabın ilk bölümünü atladım direk 8. Hafta atağı kısmını okudum. Ben de bilmiyorum okuyup öğrenince yazarım sana ama internette 40. Hafta doğmuş gibi hesaplamak lazım diye okumuştum. Yine de kitaptan okumak daha temiz bilgi.

tamam canım. eğer okursan vaktin olduğunda banada yazabilirsen çok makbule geçer

Amann bizim bulundugumiz sehirde akrabamiz bile yok telefonla uyariyorlar kucaga alistirmayin diye...yavrum kucaginda sakinlesmek isterken ben nasil birakayin yatagina salincagina.illa ki herkes gibi buyur duzene girer

sen çok güzel bir annesin yavrun sevgiyle büyüyecek :) büyüsün büyüsün taşsın sevginiz dünyaya inşallah

benım 40 haftaı da doldurdu 40+3 de doğdu benım atak haftalarım ne zamanmıs canım bilgiye nereden ulaşıyorsunuz

Bunun uygulamasi da var wonder weeks diye ama turkcesi yok. Bildigim kadariyla 40 haftaya gore hesap yapiliyor doğduğu tarihe gore degil. Benim oglum da ya omzumda yada gogsumde uyuyor. Hemde koklaya koklaya. Alışmış diyenlere zaten ne kadar kalcakki orda diyorum. Biraktigim an uyaniyor yapisik yasiyoruz. Umrumda degil dedigin gibi. Istedigi kadar alışsın yeterki iyi olsun.

Uygulamasının Türkçesi apple store da var ama çok yüzeysel bilgiler var kitap 350 sayfa idi yanlış hayırlamıyorsam.
Kaan o kadar ameliyat geçirdi, doğduktan çok sonra annesine kavuştu, ona da kucağa alma alışır diyorlarsa yuh artık ! Eskiden Bebek beşikte büyürmüş malum 6-7 çocuk köy hayatı falan zaten kucakta büyütmek mümkün değilmiş. Büyükler öyle alıştıkları için doğrusu o sanıyorlar bence.

Bebeğimin kucağımda olmasına onun kadar ben de alıştım ve seviyorum.

Saol cnm senin bebişte hala uykusuz ve gazlı mı biz bazı günler hiç uyumuyoruz gece 12 de en sn uyuyo artık
Benımkı gunduz hiç uyumuyo diyebilirim canım gece 12-1 gibi uyuyor öğlen 11 e kadar uyanıp emip uyumaya devam ediyor ama öğlen 11den gece 12 ye kadar uyudugu zamanlar maksimum yarım saattir. Soyle bi yattı da 2-3 saat gunduz uykusu yaptı dediğim gunler cok nadir malesef canım ben ayagımda sallamaya alıstırmadım belki işe yarar ama mudahale etmeden kendi biyolojik ritmini bulsun istiyorum. Suan kucakta uykuya gecmek istiyor hep bi sıcaklık arıyor bende istediğini yapıyorum bugun tam ıkı aylık olduk bakalım 3. Aya girerken gunduz uykuları da düzene girer insallah

Kızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
Mumkunse degıstırmıyorum canım hemen uyanıyor cunku kaka yapmasıysa altını acmıyorum uyanmaya yakın hemen kıcagıma alıp gözlerini tam acmadan damlasını verıp emzirip gaz cıkartıp yenıden yatırıyorum boyle daha kolay dalıyor altını acarsam en az yarım saat gec dalabiliyor

Canım hangi kitabı okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…