2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
Evet canim turkcesi yok zaten kitabı daha genis. Ne derlerse desinler umrumda degil. Birde suan ziyaret yasagimiz var bu yorumlar telefonda. Kimisi gazi var diyor ordan teshis koyuyor tam komedi.

Bebeğimin kucağımda olmasına onun kadar ben de alıştım ve seviyorum.
Sicakligi kokusu zaten insan kendi ıstiyor birak onun istemesini. Esim alinca bile özlüyorum

bizimki acikinca azicik gec meme versem söyleniyo cok komik oluyo
Of ben memeyi biraz gec versem cok degisik bi ses tonu var basliyo soylenmeye ama benimki aralarda da soyleniyo yani emerken :))

Evet resmen homurdanıyo. Heleki telefonla uğraşıyosam yada biriyle konusuyosam gozumun icine bakıp laf atiyo bana :)
Canim aynisini bizimki de yapiyo hatta telefonu birakip ona bakiyorum susuyo :) cok minnoslar ya :)

İyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?

Kizlar sizin bebekler de emerken meme agzinda surekli söyleniyor mu
Ahhaha evett ! Ikı sanıye bekleyemedıgı için soylenmeye basladıktan sonra hem memeyi alıp hem soylenmeye devam ediyor okadar da agZın doluyken konusulmaz annecim dedimse dinletemedim :) ne memeyi bırakıyor ne çenesi duruyor çok komik ya tam bi kaynana :))

Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?
Biz oynuyoruz canım baya ilgisini çekiyor, sarkan oyuncaklara dokunmaya çalışıyor tekmeliyor falan. Aldıysan kullanmaya başlayın bence. Bu arada okuduğum kitap Harika haftalar.

Eklentiler

• IMG_1522.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 61
Benim kızım da gece 11-12 de yatıyor sabah 10 a kadar 2 saatte bir emerek uyuyor ama gündüz hiç uyumuyor. Sadece emerken kucağımda 10-15 dk kadar uyuyor. Allahtan gece uyuyorlar da biz uykusuz kalmıyoruz en azından. Bu arada senin mastit in düzeldi mi canım nasıl oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…