- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.081
Uygulamasının Türkçesi apple store da var ama çok yüzeysel bilgiler var kitap 350 sayfa idi yanlış hayırlamıyorsam.
Kaan o kadar ameliyat geçirdi, doğduktan çok sonra annesine kavuştu, ona da kucağa alma alışır diyorlarsa yuh artık ! Eskiden Bebek beşikte büyürmüş malum 6-7 çocuk köy hayatı falan zaten kucakta büyütmek mümkün değilmiş. Büyükler öyle alıştıkları için doğrusu o sanıyorlar bence.
Evet canim turkcesi yok zaten kitabı daha genis. Ne derlerse desinler umrumda degil. Birde suan ziyaret yasagimiz var bu yorumlar telefonda. Kimisi gazi var diyor ordan teshis koyuyor tam komedi.Kızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
Sicakligi kokusu zaten insan kendi ıstiyor birak onun istemesini. Esim alinca bile özlüyorumBebeğimin kucağımda olmasına onun kadar ben de alıştım ve seviyorum.
Ben emmeye kalktığında değiştiriyorum cnimKızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
Ben değiştirmiyorum canım huzursuz oluyor uyanıyor ama altı pis diye uyandığı olmadıKızlar gece bebeğinizin altını değiştiriyor musunız ?
Uyuyorsa bile
bizimki acikinca azicik gec meme versem söyleniyo cok komik oluyoKizlar sizin bebekler de emerken meme agzinda surekli söyleniyor mu
Evet resmen homurdanıyo. Heleki telefonla uğraşıyosam yada biriyle konusuyosam gozumun icine bakıp laf atiyo bana :)Kizlar sizin bebekler de emerken meme agzinda surekli söyleniyor mu
Of ben memeyi biraz gec versem cok degisik bi ses tonu var basliyo soylenmeyebizimki acikinca azicik gec meme versem söyleniyo cok komik oluyo
Canim aynisini bizimki de yapiyo hatta telefonu birakip ona bakiyorum susuyo :) cok minnoslar ya :)Evet resmen homurdanıyo. Heleki telefonla uğraşıyosam yada biriyle konusuyosam gozumun icine bakıp laf atiyo bana :)
Çok güzel ve rahat bi yolculuk olur insallah seni hiç uzmez oğlusun canımİlk şehirler arası yolculuğumuzu yapıcaz oğlumla bakalım Nasıl olcak
Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?İyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Ahhaha evett ! Ikı sanıye bekleyemedıgı için soylenmeye basladıktan sonra hem memeyi alıp hem soylenmeye devam ediyor okadar da agZın doluyken konusulmaz annecim dedimse dinletemedim :) ne memeyi bırakıyor ne çenesi duruyor çok komik ya tam bi kaynana :))Kizlar sizin bebekler de emerken meme agzinda surekli söyleniyor mu
Bende seviyorum kucakta olmasina ama kolum ve belim cok agriyor, yanlismi tutuyorum acabaBebeğimin kucağımda olmasına onun kadar ben de alıştım ve seviyorum.
Ben fisher price aldim, bizimki 2,5 aylik ve bayiliyor :) ordaki hayvanlarla konusuyor :)Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?
Benimki fisher price ve cok memnunum, baska biseyle oyalanamiyor zaten birtek onunla vakit gecirebiliyorİyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Biz aldık kızım içinde 10 dakika kadar duruyor. Günde 4-5 kere koyuyorum içine. Sanırım fisher price markası.İyi pazarlar!
Biz oynuyoruz canım baya ilgisini çekiyor, sarkan oyuncaklara dokunmaya çalışıyor tekmeliyor falan. Aldıysan kullanmaya başlayın bence. Bu arada okuduğum kitap Harika haftalar.Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?
Benim kızım da gece 11-12 de yatıyor sabah 10 a kadar 2 saatte bir emerek uyuyor ama gündüz hiç uyumuyor. Sadece emerken kucağımda 10-15 dk kadar uyuyor. Allahtan gece uyuyorlar da biz uykusuz kalmıyoruz en azından. Bu arada senin mastit in düzeldi mi canım nasıl oldun ?Benımkı gunduz hiç uyumuyo diyebilirim canım gece 12-1 gibi uyuyor öğlen 11 e kadar uyanıp emip uyumaya devam ediyor ama öğlen 11den gece 12 ye kadar uyudugu zamanlar maksimum yarım saattir. Soyle bi yattı da 2-3 saat gunduz uykusu yaptı dediğim gunler cok nadir malesef canım ben ayagımda sallamaya alıstırmadım belki işe yarar ama mudahale etmeden kendi biyolojik ritmini bulsun istiyorum. Suan kucakta uykuya gecmek istiyor hep bi sıcaklık arıyor bende istediğini yapıyorum bugun tam ıkı aylık olduk bakalım 3. Aya girerken gunduz uykuları da düzene girer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?