2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım bulmuşken sorayım seni. sanki yazmıştın ama hatırlayamadım. haftasını neye göre hesaplayacagız?
benim 40. hafta 28 Eylül idi.
ama 15 eylülde 38+1 de geldi.
nasıl hesaplamalıyım?

Evet ya doğduğu haftadanmı hesaplayacağız doğacağı haftadanmı.
Bende ona göre hesaplamaya çalışıyorum kafam karışıyor.
Bilenler varsa bir el atsın bu konuya
Kızlar okudum tahmini Doğum haftasına göre hesaplanıyormuş. Çünkü bu haftalar hamile kalınan tarihe göre hesaplanıyormuş. Mesela iiz gibi 40 haftayı geçen bebekler sıçramaları erken yaşarken benimki gibi 39. Haftada doğan bebekler 1 hafta geç yaşıyormuş sıçramaları.

sağolasım canım benşm biz şu anda 8.haftanin içinde oluyoruz. zaten bi haftadır acaip huy drğiştirdi. en geç akşam 9 gibi uyurdu 12 den önce uyumuyor. bakışıyoz:)

Cok sevimli oluyorlar ama :)))

İyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Canim biz bondigonun piyanolu olan oyun halisini aldik gun gectikce daha cok seviyor. Suan istemsizce ayak hareketleriyle piyano tuslarina basiyor :) eve gelenlere kisa bir konser veriyor memnunuz :))

Canim biz bondigonun piyanolu olan oyun halisini aldik gun gectikce daha cok seviyor. Suan istemsizce ayak hareketleriyle piyano tuslarina basiyor :) eve gelenlere kisa bir konser veriyor memnunuz :))
Benimde piyanolu hosuma gitti..piyona kismi sert gelipte cocuk ayagini carpar acitir mi diye endise ettim sdc:)

Kızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?

Kızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?
Normalmiş canım bu hafta bi kaç arkadaş daha yazdı kı bizde de durum aynı

canım normaldir diye tahmin ediyorum. bizim kızda 65 günlük. ben aldırmadım bile. ama bir çok kişi yazınca. ben hareketlendi oyunlar yapıyor dil çıkarıyor ona bağladım.

Gunesulas canım siz Dilek hanıma gidiyordunuz dimi çocuk doktoru olarak yanlış hatırlamıyorsam Dilek hanım bu ay hastaneden ayrılıyormuş can bey var bir de ona gittiniz mi iyi mi bilgin var mı diye sormak istedim

Aa gerçekten mi. Evet canım biz de dilek hanıma gidiyorduk. Can bey hastanede 2. Gün kontrole geldi. Nasıldır detaylı bilmiyorum. Ama öğrenirim. Sana da yazarım

Gece uyumak daha önemli ama gunduz en azından bır kere olsun uzun uyusa da ıkı saatte ısımızı gucumuzu yapsak hala anneler gelip gidiyor bende artık bi düzen kurmak istiyorum mastit bi gun bile aksatsam ara ara tekrarlama girişiminde oyuzden devamlı sagıyorum gece bile saat kurup sagıyorum cok zor geliyor 3 saatten fazla kalıcaksam gittiğim yere pompayı tasıyorum sımdılık boyle idare etmeye calısıyoruz. Defnem buyudukce mastit riski azalıcak bende onun için hep dua edıyorum. Sen neler yapıyosun mastit dırumun olmadı birdaha dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…