- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.101
canım bulmuşken sorayım seni. sanki yazmıştın ama hatırlayamadım. haftasını neye göre hesaplayacagız?
benim 40. hafta 28 Eylül idi.
ama 15 eylülde 38+1 de geldi.
nasıl hesaplamalıyım?
Kızlar okudum tahmini Doğum haftasına göre hesaplanıyormuş. Çünkü bu haftalar hamile kalınan tarihe göre hesaplanıyormuş. MeselaEvet ya doğduğu haftadanmı hesaplayacağız doğacağı haftadanmı.
Bende ona göre hesaplamaya çalışıyorum kafam karışıyor.
Bilenler varsa bir el atsın bu konuya
benım bebeğiminde başladı
bursaya mı canım?İlk şehirler arası yolculuğumuzu yapıcaz oğlumla bakalım Nasıl olcak
Ben aldım canım fisher price aldım ama henuz kullanmaya baslamadık. Oyun halısıyla oynamaya baslayan varmı?
Ben fisher price aldim, bizimki 2,5 aylik ve bayiliyor :) ordaki hayvanlarla konusuyor :)
sağolasım canım benşm biz şu anda 8.haftanin içinde oluyoruz. zaten bi haftadır acaip huy drğiştirdi. en geç akşam 9 gibi uyurdu 12 den önce uyumuyor. bakışıyoz:)Kızlar okudum tahmini Doğum haftasına göre hesaplanıyormuş. Çünkü bu haftalar hamile kalınan tarihe göre hesaplanıyormuş. Meselaiiz gibi 40 haftayı geçen bebekler sıçramaları erken yaşarken benimki gibi 39. Haftada doğan bebekler 1 hafta geç yaşıyormuş sıçramaları.
Cok sevimli oluyorlar ama :)))Ahhaha evett ! Ikı sanıye bekleyemedıgı için soylenmeye basladıktan sonra hem memeyi alıp hem soylenmeye devam ediyor okadar da agZın doluyken konusulmaz annecim dedimse dinletemedim :) ne memeyi bırakıyor ne çenesi duruyor çok komik ya tam bi kaynana :))
Canim biz bondigonun piyanolu olan oyun halisini aldik gun gectikce daha cok seviyor. Suan istemsizce ayak hareketleriyle piyano tuslarina basiyor :) eve gelenlere kisa bir konser veriyor memnunuz :))İyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Benimde piyanolu hosuma gitti..piyona kismi sert gelipte cocuk ayagini carpar acitir mi diye endise ettim sdc:)Canim biz bondigonun piyanolu olan oyun halisini aldik gun gectikce daha cok seviyor. Suan istemsizce ayak hareketleriyle piyano tuslarina basiyor :) eve gelenlere kisa bir konser veriyor memnunuz :))
Maşallah çok rahattı canım :)Çok güzel ve rahat bi yolculuk olur insallah seni hiç uzmez oğlusun canım
Evettt:)) iki hafta annemdeyiz canım İstanbul'da çok daraldımbursaya mı canım?
Hayir canim tuslar oval ayak acitacak gibi degilBenimde piyanolu hosuma gitti..piyona kismi sert gelipte cocuk ayagini carpar acitir mi diye endise ettim sdc:)
Hamilelikte vücut yapımız değişti, kaslarımız zayıfladı. Ondan dolayıdır.Bende seviyorum kucakta olmasina ama kolum ve belim cok agriyor, yanlismi tutuyorum acaba
Normalmiş canım bu hafta bi kaç arkadaş daha yazdı kı bizde de durum aynıKızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?
canım normaldir diye tahmin ediyorum. bizim kızda 65 günlük. ben aldırmadım bile. ama bir çok kişi yazınca. ben hareketlendi oyunlar yapıyor dil çıkarıyor ona bağladım.Kızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?
Yok canım normal aynı bizde deKızlar bir haftadır bebeğimin ağzından salyalar akmaya başladı. Ağzında köpükler çıkarıyor ara ara . Acaba erken diş mi çıkarıyor ? Normal mi bilemedim doktora götürsem mi acaba ?
Aa gerçekten mi. Evet canım biz de dilek hanıma gidiyorduk. Can bey hastanede 2. Gün kontrole geldi. Nasıldır detaylı bilmiyorum. Ama öğrenirim. Sana da yazarımGunesulas canım siz Dilek hanıma gidiyordunuz dimi çocuk doktoru olarak yanlış hatırlamıyorsam Dilek hanım bu ay hastaneden ayrılıyormuş can bey var bir de ona gittiniz mi iyi mi bilgin var mı diye sormak istedim
İyi pazarlar!
Kizlar oyun halisi alan var mi?alsak mi diye bakmaya basladim internette ama bir suru cesit var..kafam karisti? Sizler hangi markayi tavsiye edersiniz?
Gece uyumak daha önemli ama gunduz en azından bır kere olsun uzun uyusa da ıkı saatte ısımızı gucumuzu yapsak hala anneler gelip gidiyor bende artık bi düzen kurmak istiyorumBenim kızım da gece 11-12 de yatıyor sabah 10 a kadar 2 saatte bir emerek uyuyor ama gündüz hiç uyumuyor. Sadece emerken kucağımda 10-15 dk kadar uyuyor. Allahtan gece uyuyorlar da biz uykusuz kalmıyoruz en azından. Bu arada senin mastit in düzeldi mi canım nasıl oldun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?